Volg ons

Trust draadloze speakers vergelijken

Trust logo
Een draadloze speaker van Trust kopen? Bekijk alle verkrijgbare draadloze speakers van Trust in het onderstaande overzicht. Klik op de draadloze speakers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1358 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Draadloze speakers: tips en advies bij het kopen van een draadloze speaker
Op zoek naar een draadloze speaker? Wij geven 13 handige tips bij het kopen van draadloze speakers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Best geteste draadloze speakers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste draadloze speakers van Trust door BesteProduct.nl

3,9
Trust maakt altijd lekker goedkope gadgets. Dat is handig voor basale zaken als muizen of toetsenborden. Zoek je niets geks, dan kan dat best een prima (en extreem goedkope) oplossing zijn. Maar helaas gaat bij audioapparatuur die vlieger vaak niet op: goedkoop blijkt vaak (blikkerige) duurkoop. De Trust Primo kost met 15 euro weliswaar helemaal niets, maar hij mag de naam 'draagbare speaker' nauwelijks dragen.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
5,0
Urban Revolt, het jonge submerk van Trust, maakt grappig ogende gadgets voor een kleine prijs. De Dixxo is daar geen uitzondering op. Een Bluetooth speaker met aangename look-and-feel en relatief veel features, waaronder een zeer geestige lichtshow, met behulp van geïntegreerde led-lampjes. Dat 'ie niet bijzonder goed klinkt, moet je voor een bedrag van 79 euro misschien maar gewoon op de koop toe nemen. Een discospeaker zie je ten slotte niet zo vaak meer.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
6,4
Geen prijzen
Na het beluisteren van de Trust Urban Veltus is het niet gek om te stellen dat Trust eindelijk een beetje op de goede weg is. Natuurlijk, de Veltus is bij lange na niet de beste compacte speaker op de markt. Maar doordat de adviesprijs redelijk laag is, is het stiekem een prima koop. Voor nog geen zeven tientjes kun je op eenvoudige wijze je muziek op smartphone of tablet een kleine bump geven. Bovendien is er een goede kans dat die prijs nog flink gaat dalen. En is dat het geval, dan is dit een prima impuls-aankoop.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Draadloze speaker: de populairste merken