Volg ons

The House of Marley draadloze speakers vergelijken

The House of Marley logo
Een draadloze speaker van The House of Marley kopen? Bekijk alle verkrijgbare draadloze speakers van The House of Marley in het onderstaande overzicht. Klik op de draadloze speakers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
500 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Draadloze speakers: tips en advies bij het kopen van een draadloze speaker
Op zoek naar een draadloze speaker? Wij geven 13 handige tips bij het kopen van draadloze speakers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Best geteste draadloze speakers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste draadloze speakers van The House of Marley door BesteProduct.nl

8,2
De Get Together van The House of Marley maakte indruk in onze test. Voor rond de 150 euro ga je niet snel een bluetooth speaker vinden met een betere prijs-kwaliteitverhouding. Het geluid is vooral erg fijn luisteren. Geen indrukwekkende bassen, maar een sound die prima in balans is. Kan vrijwel alle muziekstijlen aan. En dat in een stijlvol bamboe houten jasje. Met een lengte van 40 centimeter en gewicht van 2,5 kilo is het niet de meest ideale speaker om overal mee naartoe te nemen. Deze Marley heeft verder weinig extra mogelijkheden, maar die hebben we ook niet echt gemist. Je krijgt veel waar voor je geld.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review
6,0
Geen prijzen
De speakers van The House of Marley vallen visueel vaak meteen op. Dat is bij de Chant BT niet anders. De speaker lijkt op een mini-uitvoering van een bongo of conga, erg leuk! Qua geluidskwaliteit scoort 'ie helaas beduidend minder goed. Door de redelijke bas is 'ie voor dance-muziek nog aardig geschikt, maar bij alle andere stijlen schiet de Chant duidelijk tekort. De prijs van 58 euro valt dan ook een beetje tegen want voor dit bedrag (of minder) zijn er beter klinkende speakers beschikbaar.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Draadloze speaker: de populairste merken