Volg ons

De beste draadloze speakers vergelijken

Profiel foto Dave Zeegers
Dave Zeegers
Expert draadloze speakers
Let op het verschil tussen een draadloze netwerkspeaker of draadloze mobiele speaker
Streamen is het toverwoord in de audiowereld. Tegenwoordig is het een koud kunstje om muziek vanaf je computer, telefoon, tablet of internet af te spelen via een draadloze speaker. Via wifi of bluetooth maak je contact met het apparaat. Erg handig en er zijn inmiddels tientallen verschillende modellen op de markt. De belangrijkste vraag die je moet beantwoorden voor het kopen van een draadloze speaker: wil ik hem thuis gebruiken of mee onderweg kunnen nemen. Sonos en Bose zijn de bekendste draadloze speakersysteem in huis. Deze netwerkspeakers hebben doorgaans een prima geluid. Dat geldt niet voor alle mobiele draadloze speakers. Die klinken soms voor geen meter. Het is echt belangrijk dat je voor het kopen van een draadloze speaker je eerst de testen leest of ze zelf gaat beluisteren.
t/m
450 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Draadloze speakers: tips en advies bij het kopen van een draadloze speaker
Op zoek naar een draadloze speaker? Wij geven 13 handige tips bij het kopen van draadloze speakers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Best geteste draadloze speakers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste draadloze speakers door BesteProduct.nl

8,5
Een persoonlijke assistent was vroeger alleen beschikbaar voor de allerrijksten onder ons, maar tegenwoordig kan iedereen met 40 euro er eentje bestellen. De Google Nest Mini mag dan wel de goedkoopste persoonlijke assistent zijn, hij doet qua functionaliteit nauwelijks onder voor de veel duurdere varianten. De enige functionaliteit die ontbreekt is een scherm, maar die heeft hij eigenlijk ook niet nodig. De geluidskwaliteit is genoeg op dit prijspunt, maar zou ook niet de focus moeten zijn bij de aanschaf van dit product. Wil je een hulpje bij simpele taken zoals het onthouden van agenda's of wil je je hele huis besturen met je stem? Dan is de Google Nest Mini voor 40 euro een erg handig apparaatje.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,1
Bij de JBL Xtreme 2 verwachten wij extreem. Maar hoewel zijn formaat als gewicht zijn toegenomenten weet hij ons niet zo weg te blazen zoals de Xtreme dat deed. Het maximale volume ligt lager als zijn voorganger. Op hoge volumes kunnen stemmen wat schel worden. Wel zijn de tonen iets mooier gescheiden. Echter verwachten we voor de prijs dat het een pure verbetering wordt. En bij dit formaat speaker je echt een feestje kunt bouwen, binnen en buiten. Buiten verwaait het geluid ons echter te snel. Als we de prijs dan ook nog laten meetellen is de Xtreme op dit moment een betere koop.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review
5,4
Voor rond de 30 euro is deze JBL Go 2 voor jou. Ik probeer altijd het positieve te zien in een product. Of het nu erg goedkoop is of ontzettend veel geld kost. De JBL Go speakers zijn altijd goedkoop geweest. Dit is dan ook altijd hoorbaar. Een vrij schel geluid en slechte accuduur. De vorige variant van de Go was ongeveer 25 euro. Afgezien van de vorm is alleen de waterbestendigheid verbeterd. Hij moet daarentegen langer opladen dan zijn voorganger (van 1,5 uur naar 2,5 uur) en hij is 54 gram zwaarder geworden. Het is een geinig apparaatje, maar ik zou persoonlijk deze speaker niet snel kopen.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review
6,5
Laten we eens beginnen met de prijs. De speakers hebben een prijs die mijns inziens veel te hoog ligt. Gemiddeld betaal je 105 euro voor deze Bose SoundLink Micro. Als je kijkt naar de geluidsweergave en de mogelijkheden zou 80 euro meer op zijn plek zijn. De speaker klink in lager volume goed, maar in hoger volume vervormt het snel. Kijkend naar het formaat klinkt de speaker wel beter dan andere speakers met hetzelfde formaat. De accuduur is redelijk, maximaal 6 uur op matig volume. In zijn prijsklasse zijn er wel betere speakers te krijgen met beter geluid.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review

Draadloze speaker: de populairste merken