Volg ons

Sonos draadloze speakers vergelijken

Sonos logo
Een draadloze speaker van Sonos kopen? Bekijk alle verkrijgbare draadloze speakers van Sonos in het onderstaande overzicht. Klik op de draadloze speakers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1310 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Draadloze speakers: tips en advies bij het kopen van een draadloze speaker
Op zoek naar een draadloze speaker? Wij geven 13 handige tips bij het kopen van draadloze speakers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Best geteste draadloze speakers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste draadloze speakers van Sonos door BesteProduct.nl

8,0
De Sonos One is het nieuwste broertje in de line-up van Sonos. Hij lijkt sprekend op zijn prachtige zusje de Sonos Play:1, echter heeft de One iets meer techiek aan boord. Naast het afspelen van bepaalde muziekbronnen kan de One namelijk ook aangestuurd worden met stembediening. Een leuke toevoeging die ervoor moet zorgen dat je niet nogmaals hoeft op te staan als je eenmaal thuis op je bank bent geploft. Maar helaas wordt deze stembediening nog niet ondersteund in Nederland en is de One simpelweg een andere uitvoering van de Play:1. We zullen deze review updaten als stemondersteuning ook in Nederland beschikbaar komt.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review
8,1
Mooi en leuk geluidje, dat heeft de PLAY:1 zeker. Maar zijn gemis van de echt diepe bas en het gesloten systeem van Sonos maken hem minder geschikt als enkele speaker. In een stereo opstelling (2x PLAY:1) en een Sonos Sub erbij dán heb je een combinatie die de oren streelt! Bij meerdere Sonos apparaten pluk je de vruchten van het gesloten systeem, dan is deze Play:1 een hele mooie toevoeging aan je audio in huis.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review
7,9
Dat we onder de indruk zijn van de mogelijkheden die Sonos biedt met zijn draadloze muzieksysteem, dat werd wel duidelijk toen we vorig jaar de Sonos S5 testten. Je kunt namelijk draadloos muziek streamen vanaf je computer en online radiostations en muziekdiensten als Spotify afspelen. Kortom: deze luidspreker zorgt ervoor dat je bijna ieder liedje wat je wilt luisteren overal in huis te horen is. De Sonos Play 3 is een goed product als je een echte muziekliefhebber bent, toegang wilt tot bijna alle muziek en daar lekker in huis van wilt genieten. Wij raden hem echt neit aan wanneer je af en toe een cd'tje draait of juist het briljante van hele goede speakers wilt hebben.
Paul Gersen
Paul Gersen
Arnhem • 53 reviews
Lees de hele review

Draadloze speaker: de populairste merken