Volg ons

Ultimate Ears draadloze speakers vergelijken

Ultimate Ears logo
Een draadloze speaker van Ultimate Ears kopen? Bekijk alle verkrijgbare draadloze speakers van Ultimate Ears in het onderstaande overzicht. Klik op de draadloze speakers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1345 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Draadloze speakers: tips en advies bij het kopen van een draadloze speaker
Op zoek naar een draadloze speaker? Wij geven 13 handige tips bij het kopen van draadloze speakers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Best geteste draadloze speakers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste draadloze speakers van Ultimate Ears door BesteProduct.nl

7,1
De UE Wonderboom is met zijn compacte en oerdegelijke behuizing een ideale metgezel op een (strand)feestje. Met een relatief lange accuduur en 360 graden geluid haal je een fijne speaker in huis die met 99 euro ook nog eens weinig kost. Tegelijkertijd lijkt grote broer UE Boom 2 in veel gevallen misschien een betere keuze.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
7,2
De UE ROLL 2 is een prima en vooral hele frisse opvolger van de UE ROLL. Daarmee is ook alles gezegd. Met kleine technische verbeteringen is dit een aardige Bluetooth speaker die bovendien weinig kost, maar verwacht op audiogebied geen hoogvlieger. Wel is het een ultiem draagbare gadget - de UE ROLL2 neem je echt overal mee naar toe. Gegarandeerd. Daarmee is de slechts 100 euro kostende gadget een absolute kooptip.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
7,8
De Megaboom van Ultimate Ears is een goede draadloze speaker, met een mooie geluidsweergave en handig in de praktijk door lange batterijduur en waterdichtheid. Zijn concurrenten komen uit eigen familie (Boom en Boom 2), waardoor de Megaboom voornamelijk bedoeld is voor de veel eisende gebruiker. Voor die gebruikers maakt de Megaboom ook wel alle verwachtingen waar.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review
8,5
Zelden of nooit waren we zo enthousiast over een product als bij de UE BOOM. De gadget had alles wat een compacte, draagbare draadloze speaker nodig heeft. Met de opvolger borduurt Ultimate Ears vooral voort op dat succes. En dat is maar goed ook, want de UE BOOM 2 is wederom een ongelofelijk fijne speaker, die absoluut een kooptip verdient.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Draadloze speaker: de populairste merken