Volg ons

Tristar elektrische dekens vergelijken

Tristar logo
Een elektrische deken van Tristar kopen? Bekijk alle verkrijgbare elektrische dekens van Tristar in het onderstaande overzicht. Klik op de elektrische dekens om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
112 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste elektrische dekens door BesteProduct.nl


Meest recent geteste elektrische dekens van Tristar door BesteProduct.nl

7,0
Geen prijzen
De Topcom BW-4754 is een tweepersoons elektrisch deken met twee afzonderlijk instelbare warmtezones. Als je partner wat meer of minder warmte wil, kun je het apart van elkaar de warmte bepalen. Het deken voelt zacht aan, maar voel je door de dikte wel op je matras. Ook hadden we 'm graag een stukje groter gezien. Niet het beste deken uit onze test, maar prijstechnisch vinden we 'm interessant. Met een prijskaartje van 50 euro is hij een stuk goedkoper dan veel andere tweepersoons dekens.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,5
Deze Tristar BW-4751 is 150 x 70 cm groot. Zoals bij vele elektrische dekens, mis je ten opzichte van de lengte van je matras dus wel wat lengte. Voor mij hoeft de bovenste helft niet verwarmd, maar het is natuurlijk handiger als je die keuze zelf kan maken. Deze deken heeft verder drie warmtestanden, kan in de wasmachine en heeft een overhittingsbeveiliging. Een ruim voldoende koop voor wat extra warmte in de koude seizoenen.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,7
De Tristar BW-4770 is een elektrisch omslagdeken van 160 bij 130 centimeter. Een deken om 's avonds op de bank lekker over je heen te slaan. De donkergrijze fleece stof is comfortabel, maar er zijn dekens te koop die nóg zachter aanvoelen. De 9 warmtestanden vinden we ietwat overbodig, maar liever teveel controle dan te weinig. De timer en oververhittingsbeveiliging zijn fijne kenmerken die we bij de meeste dekens terug zien. De BW-4770 scoort overal een ruime voldoende en is met minder dan 60 euro ook keurig geprijsd.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Elektrische deken: de populairste merken