Volg ons

Inventum elektrische dekens vergelijken

Inventum logo
Een elektrische deken van Inventum kopen? Bekijk alle verkrijgbare elektrische dekens van Inventum in het onderstaande overzicht. Klik op de elektrische dekens om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
109 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste elektrische dekens door BesteProduct.nl


Meest recent geteste elektrische dekens van Inventum door BesteProduct.nl

7,0
Met de warmte bovendeken van Inventum hoef jij het niet koud te hebben in de winter. Hij heeft een formaat van 130x180 cm, en is daarmee groot genoeg om helemaal onder te kruipen, of zelfs met z’n tweeën. Met 6 warmtestanden is het simpel een aangename temperatuur te vinden. Dankzij de afneembare stekker kun je de deken op 30 graden in de wasmachine reinigen.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,7
De Inventum HN197V beschikt over twee zones die je apart van elkaar kan verwarmen. Krijgt je lichaam het in bed sneller warm, maar blijven je voeten zo koud? Dan lijkt deze elektrische deken in het bijzonder geschikt. Is 80 bij 160 centimeter groot en van top tot teen voorzien van warmtedraden. We missen wel elastieken in de hoeken tegen het verschuiven. Voor zo'n 70 euro te koop en een van de betere dekens die we hebben getest, kooptip!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,2
De HN1300V is een eenpersoons elektrische onderdeken van Inventum. Het is de goedkoopste van dit merk die we hebben getest. Hij kost 52 euro en levert voor die prijs een prima deken, die ook nog eens heel erg zacht is. Toch mist dit model de kooptip. Voor een kleine 15 euro meer, heb je namelijk de HN197V en die is niet alleen 10 cm langer, maar ook een specifiek aparte bediening voor je voeten. Prima deken, maar z'n grotere broer is de betere deal.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,8
De HNL4112Z kost op het moment van testen bijna 90 euro. En daarvoor krijg je een elektrisch deken met een goede warmteverdeling, snelle opwarming en hij is gemaakt van zacht fleece materiaal. Prima, maar wij vinden het deken wel wat aan de dure kant. We hebben goedkopere modellen getest (onder andere van dezelfde fabrikant) die gelijkwaardig presteren en veel minder geld kosten. Prima product dus, maar je kan voor minder geld ook goed slagen.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Elektrische deken: de populairste merken