Volg ons

Lanaform elektrische dekens vergelijken

Lanaform logo
Een elektrische deken van Lanaform kopen? Bekijk alle verkrijgbare elektrische dekens van Lanaform in het onderstaande overzicht. Klik op de elektrische dekens om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
145 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste elektrische dekens door BesteProduct.nl


Meest recent geteste elektrische dekens van Lanaform door BesteProduct.nl

7,2
Wanneer jij en je partner beide wel wat extra warmte kunnen gebruiken in de winter, biedt een tweepersoons elektrische deken uitkomst. En wanneer de een het graag wat warmer heeft dan de ander, kies je voor een model dat twee apart in te stellen warmtezones heeft. De LA180111 van Lanaform is zo'n type deken. Geleverd met 2 verschillende schakelaars, waarmee je afzonderlijk van elkaar de warmte in 3 standen in kunt stellen. Het werkt... maar hou nog maar wel je sokken aan. De warmtedraden zitten niet over het gehele deken waardoor je wel wat warmte mist. Wat ik ook mis zijn de elastieken aan de hoeken, zo kan de deken onder je laken schuiven. Op het moment kost de LA180111 75 euro. Geen slecht product, maar met dezelfde specs heb ik goedkopere modellen gezien.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,7
De Lanaform heating pad kan een handige accessoire zijn in de winter. Met een oppervlakte van 74x40 cm verwarmt hij bijvoorbeeld jouw plekje op de bank. Of je legt ‘m in bed aan het voeteneind, voor warme voeten. Hij warmt snel op en met 3 standen kun je gemakkelijk kiezen voor de gewenste warmte. De aanschafprijs van 51 euro vinden we verhoudingsgewijs wel wat aan de dure kant voor het oppervlak wat je ervoor terug krijgt.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,5
Dat je met een formaat van 80x150 cm nogal wat warmte in je 1-persoonsbed mist, zien we bij vele dekens. Echter heeft Lanaform haar dekens wel van top tot teen voorzien van warmtedraden. Zo is de oppervlakte die je krijgt, ook daadwerkelijk de oppervlakte die verwarmt wordt. En dat is weer een grote punt. Daarnaast is de LA180109 snel aangenaam opgewarmd en kost hij slechts 44 euro. Goede prijs/kwaliteitsverhouding, als je het mij vraagt.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Elektrische deken: de populairste merken