Volg ons

De beste energy lights vergelijken

t/m
55 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste energy lights door BesteProduct.nl


Meest recent geteste energy lights door BesteProduct.nl

7,8
De LT 460 van Medisana is een zogenaamd 'energy light'. Een half uur voor een dergelijke lamp kan winterse depressies voorkomen of tegengaan. De lamp heeft een lichtoppervlak van 10,5 x 12 cm. en een aanpasbare lichtsterkte. Laatstgenoemde is fijn om je ogen gemakkelijk aan het licht te laten wennen. Mede daarom krijgt hij een kooptip, deze functie is zeker niet standaard aanwezig bij energy lights. Onze ervaring is dat het licht van energy light best fel voor je ogen kan zijn, dan is het erg handig om dit op je eigen tempo op te kunnen bouwen. De prijs van 60 euro is conform met de kwaliteit die je krijgt.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,6
Wanneer de dagen korter worden, kan een zogenoemde winterdip zijn intrede doen. Verschillende studies hebben uitgewezen dat je zo'n 'SAD' (seasonal affective disorder) tegen kunt gaan door het gebruik van een energy light. Bijvoorbeeld met deze LT470 die de 10.000 lux haalt, de lichtsterkte die veelvuldig wordt aangeraden bij lichttherapie. Het apparaat heeft een rond gebogen design en staat stevig op tafel, maar heeft helaas geen instelbare lamp. De prijs van 50 euro is prima, maar Medisana heeft andere modellen waarvan de lichtsterkte instelbaar is. Voor de gewenning van je ogen gaat daar mijn voorkeur naar uit, maar dit is zeker een lamp die een goede indruk maakt.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,8
Dat klinkt heel mooi, ter verbetering van de energiebalans. Wie voelt er zich in de wintermaanden ook zo energie- en futloos? Op sommige dagen blijf je het liefst heel de dag binnen, of sterker nog: in bed. Met de daglichtlampen van Medisana zou je dat gevoel langzaam de baas moeten worden. Deze lamp heeft een behoorlijk groter oppervlak dan de andere modellen van Medisana, maar liefst 31 bij 35 cm. Laten we nu ergens gelezen hebben in onze studie naar energy lights dat; hoe groter de lamp, hoe beter het effect. Dus dat is wat mij betreft de kooptip waard. De lichtsterkte is net als andere lampen van Medisana 10.000 lux.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
8,3
Voor ik begon met testen had ik al vele positieve verhalen gehoord over het wakker worden met een Wake-up light. Dus de verwachtingen waren groot. En hoewel ik liever niet met die hoge verwachtingen aan iets begin omdat het dan ook erg tegen kan vallen, ben ik over de Philips enkel lovend. Wat een prettige manier van ontwaken, ik kan er niets anders over zeggen. De zonsopgangsimulatie maakt dat je langzaam aan het licht begint te wennen, nog voor je het zelf in de gaten hebt. Dat resulteert in een ontspannen manier van wakker worden. Ook al is het nog zo vroeg. Net als de anderen die ik sprak, wil ik zo wel elke dag wakker worden.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Energy light: de populairste merken