Volg ons

Medisana energy lights vergelijken

Medisana logo
Een energy light van Medisana kopen? Bekijk alle verkrijgbare energy lights van Medisana in het onderstaande overzicht. Klik op de energy lights om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
52 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste energy lights door BesteProduct.nl


Meest recent geteste energy lights van Medisana door BesteProduct.nl

7,8
De LT 460 van Medisana is een zogenaamd 'energy light'. Een half uur voor een dergelijke lamp kan winterse depressies voorkomen of tegengaan. De lamp heeft een lichtoppervlak van 10,5 x 12 cm. en een aanpasbare lichtsterkte. Laatstgenoemde is fijn om je ogen gemakkelijk aan het licht te laten wennen. Mede daarom krijgt hij een kooptip, deze functie is zeker niet standaard aanwezig bij energy lights. Onze ervaring is dat het licht van energy light best fel voor je ogen kan zijn, dan is het erg handig om dit op je eigen tempo op te kunnen bouwen. De prijs van 60 euro is conform met de kwaliteit die je krijgt.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,6
Wanneer de dagen korter worden, kan een zogenoemde winterdip zijn intrede doen. Verschillende studies hebben uitgewezen dat je zo'n 'SAD' (seasonal affective disorder) tegen kunt gaan door het gebruik van een energy light. Bijvoorbeeld met deze LT470 die de 10.000 lux haalt, de lichtsterkte die veelvuldig wordt aangeraden bij lichttherapie. Het apparaat heeft een rond gebogen design en staat stevig op tafel, maar heeft helaas geen instelbare lamp. De prijs van 50 euro is prima, maar Medisana heeft andere modellen waarvan de lichtsterkte instelbaar is. Voor de gewenning van je ogen gaat daar mijn voorkeur naar uit, maar dit is zeker een lamp die een goede indruk maakt.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,8
Geen prijzen
Dat klinkt heel mooi, ter verbetering van de energiebalans. Wie voelt er zich in de wintermaanden ook zo energie- en futloos? Op sommige dagen blijf je het liefst heel de dag binnen, of sterker nog: in bed. Met de daglichtlampen van Medisana zou je dat gevoel langzaam de baas moeten worden. Deze lamp heeft een behoorlijk groter oppervlak dan de andere modellen van Medisana, maar liefst 31 bij 35 cm. Laten we nu ergens gelezen hebben in onze studie naar energy lights dat; hoe groter de lamp, hoe beter het effect. Dus dat is wat mij betreft de kooptip waard. De lichtsterkte is net als andere lampen van Medisana 10.000 lux.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Energy light: de populairste merken