Volg ons

Philips energy lights vergelijken

Philips logo
Een energy light van Philips kopen? Bekijk alle verkrijgbare energy lights van Philips in het onderstaande overzicht. Klik op de energy lights om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
52 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste energy lights door BesteProduct.nl


Meest recent geteste energy lights van Philips door BesteProduct.nl

8,3
Voor ik begon met testen had ik al vele positieve verhalen gehoord over het wakker worden met een Wake-up light. Dus de verwachtingen waren groot. En hoewel ik liever niet met die hoge verwachtingen aan iets begin omdat het dan ook erg tegen kan vallen, ben ik over de Philips enkel lovend. Wat een prettige manier van ontwaken, ik kan er niets anders over zeggen. De zonsopgangsimulatie maakt dat je langzaam aan het licht begint te wennen, nog voor je het zelf in de gaten hebt. Dat resulteert in een ontspannen manier van wakker worden. Ook al is het nog zo vroeg. Net als de anderen die ik sprak, wil ik zo wel elke dag wakker worden.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
De EnergyUp van Philips bootst met het blauwe licht het natuurlijke energiegevende effect van daglicht op een zonnige dag na. Zo worden speciale receptoren in je oog gestimuleerd en je lichaam reageert meteen op het daglicht. Met als resultaat dat je je energieker, actiever, alerter en vrolijker voelt. Of het echt werkt, blijft altijd de vraag. Echter hebben vele studies aangetoond dat energy lights zeker een positief effect hebben op de zogenoemde winterdips. Dus ben jij gevoelig voor deze seizoensdepressie, dan kan een lamp als deze van Philips zeker hulp bieden. Baat het niet schaadt het niet.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Energy light: de populairste merken