Volg ons

Krups Nespresso XN6018

Voor- en nadelen van de Krups Nespresso XN6018

Voordelen

  • Gescheiden uitloop voor koffie en heet water
  • Erg goede temperatuur van de koffie
  • Fijne draaiknoppen voor het kiezen van drank en temperatuur
  • Kwaliteit espresso is goed

Nadelen


Reviews van de Krups Nespresso XN6018

Gemiddelde score gebruikers

6,5
Inmiddels hebben 11 gebruikers hun mening gedeeld over de Nespresso XN6018 van Krups en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de Nespresso XN6018 vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
4,0
Na een eerder defect nespresso koffiemachine deze ...
Door LInda op 15-1-2020

Na een eerder defect nespresso koffiemachine deze nieuwe flitsend uitziende koffiemachine gekocht. Slechtste koop ooit van nespresso. De machine werkt meer niet dan wel. Aliminium cupjes worden meer niet, dan wel goed door geduwd, waardoor er steeds alleen heel veel water in het kopje en het lekbakje komt. Een aantal kopjes koffie achter elkaar zetten is echt een drama. Steeds na elk kopje lekbakje legen en opnieuw proberen. Mijn advies ga niet voor deze mooi uitziende machine, voor een hoop geld. Zonde.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

9,0
Wij hebben het in de maand ...
Door y.Pireddu op 7-1-2020

Wij hebben het in de maand december 1999 gekocht,alle problematiek wat er over het apparaat beschreven wordt is inmiddels opgelost,We zijn super tevreden,handig vinden we ook dat je er warm water mee kunt maken voor een kopje thee het gaat sneller als de waterkoker. de koffie vinden we lekker ,is goed warm, goede schuim wat goed blijft totdat je kopje koffie op is.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

5,0
Nadat onze vorige koffiemachine aan vervanging toe ...
Door Erik op 5-1-2020

Nadat onze vorige koffiemachine aan vervanging toe was hebben wij voor de Nespresso expert en milk gekozen. Met name vanwege de smaak van de koffie, het gebruiksgemak bij koffie zetten en melk opschuimen. De koffie, Nespresso en Douwe Egberts cupjes, is lekker, cappuccino is ook snel gemaakt. Wel opletten dat je je melkopschuimer telkens goed schoonmaakt. En we hebben ook erg snel een lekker kopje koffie. Gevolg is wel dat wij vrij snel meer koffie zijn gaan drinken. Daarom na verloop van tijd toch maar overgestapt op goedkopere DE cupjes, maar expres wel de aluminium cupjes gekozen. Oké tot nu toe het positieve verhaal. Vanaf moment één hebben wij gedoe met het apparaat. Het eerste probleem was dat er water leek te lekken, druppeltjes. Hiervoor is het apparaat nagekeken door Nespresso en beoordeeld dat het apparaat in orde was. Het volgende probleem is van hardnekkige aard. Elke keer nadat het apparaat langer dan week niet gebruikt wordt krijgen wij gedoe met het zetten van koffie. De koffie komt dan voor de helft in het kopje en de andere helft in de lekbak. Dit is drie keer gemaakt door Nespresso. De vierde keer hebben wij een nieuw apparaat van Nespresso gekregen. Top service. Bij het nieuwe apparaat viel op de merknaam Krups niet meer op het apparaat staat, er een grotere lekbak inzit en er niet meer druppels water onder het apparaat lagen. Zouden wij dan in eerste instantie een maandagmorgenproduct hebben gehad? Helaas niet, want ook dit apparaat heeft weer problemen met het zetten van koffie. Na wederom langer dan een week stilgestaan te hebben komt de helft van de koffie in de lekbak terecht. Wij vinden het inmiddels echt niet grappig meer. De kwestie ligt nu weer bij Nespresso. Zij denken nu dat het aan de keuze van de cupjes ligt en moeten wij dus eerst het probleem aantonen met Nespresso cupjes. Die Nespresso trouwens wel kosteloos opstuurt. Ondanks deze service zijn wij wel op zoek naar een nieuwe koffieapparaat. En dat gaat geen Nespresso of Krups meer worden. Kortom, wij hebben het apparaat met veel tevredenheid gebruikt de afgelopen twee en een half jaar. En als deze niet elke keer na een vakantie dienst zou weigeren zouden wij hem de komende jaren nog steeds graag blijven gebruiken.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Daar mijn oude apparaat met automatische melkopschuimer ...
Door Tinka op 7-4-2019

Daar mijn oude apparaat met automatische melkopschuimer niet meer warm. Heb ik dit apparaat gekocht. Daar ik wel graag met melkopschuimer wilde, maar met apparaten van DeLonghi toch niet helemaal uit de voeten kan. Hij is makkelijk te bedienen, koffie goed heet, melk makkelijk op te schuimen. Alleen de toegevoegde waarde van de bluetooth vind ik nog ver te zoeken. Je het apparaat dan ook op afstand moeten kunnen aanzetten. Dan zou het wel iets handiger zijn. Verder heel tevreden. Behalve nu over de Aeroccino. Sinds kort brandt de melk aan. Ik ben nog aan het uitzoeken waardoor dat zou kunnen komen.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

7,0
Ook bij het tweede apparaat na ruiling ...
Door Johan Parent op 18-2-2019

Ook bij het tweede apparaat na ruiling nog steeds last van een lekkage. Niet veel, maar wel lastig. Verder een prima apparaat.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Prachtige machine met veel instellingsmogelijkheden. Snel warm ...
Door SomRoq op 22-3-2018

Prachtige machine met veel instellingsmogelijkheden. Snel warm en stiller dan onze vorige Nespresso machine. De melkopschuimer is echt TOP!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Voor het eerst een Nespresso apparaat, nadat ...
Door Sandra op 15-3-2018

Voor het eerst een Nespresso apparaat, nadat onze piston espressoapparaat kapot ging. Erg lekkere koffie, makkelijk in gebruik, hele goede schuim voor de cappuccino, kortom wij zijn heel tevreden!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

3,0
Zie svp voorgaande recensies, indien het ding ...
Door JRP op 23-11-2017

Zie svp voorgaande recensies, indien het ding goedkoper was geweest had ik het al met liefde het raam uitgelazerd. Deze gekocht voor de melkopschuimer en dit is zo ongeveer het gedeelte dat zonder problemen draait. Temperatuur instellen leuk maar dat doe je 1 keer en daarna ook niet weer. Het lekbakje is veel te klein. De verwerking van het water naar het cupje gaat klaarblijkelijk niet zoals het hoort. Cupjes die wel / niet werken en verschillende merken geprobeerd, idem nespresso zelf, maakt allemaal niet uit. Foutmeldingen en uiteindelijk deed het helemaal niets meer. Na 4 weken retour gebracht en dit bleek net te laat te zijn om het terug te nemen (!!). Bij de mediamarkt zelf geprobeerd met zelfde resultaat, niet functionerend. apparaat door hun aangeboden ter reparatie en retour met de opmerking dat technisch alles in orde is, inderdaad, geen problemen. Nog geen half jaar later slechts de halve hoeveelheden aan koffie in je kopje, de rest in het lekbakje welke met regelmaat naar 4 espresso's met plezier de rest van het water over het aanrecht laat lopen. Wederom retour en wacht nu verder af. Lang verhaal, resultaat; bedenk je 3 keer. Veel geld voor niet functionerend apparaat met hoop problemen.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

4,0
Een rampen koffie zetmachine van Krupp ...
Door Jan op 29-10-2017

Een rampen koffie zetmachine van Krupp zit te veel elektronica aan waar je zelf geen invloed op hebt !

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Fijn apparaat. Na jaren een stilstaande senseo ...
Door Miriam op 15-7-2017

Fijn apparaat. Na jaren een stilstaande senseo te hebben gehad, want die koffie vond ik echt niet lekker, nu mezelf dit apparaat cadeau gedaan. De koffie functie is ideaal, espresso, lungo of toch liever een ristretto en of americano, je stelt het gemakkelijk in. De smart functie vanaf de telefoon heb ik nog niet echt gebruikt. De melkopschuimer die er bij zit is echt ideaal. Elke dag begin ik nu met een heerlijke cappuccino. De warm water functie is erg prettig, ik kan me alleen voorstellen als je meer dan 2 kopjes wilt tappen dat het dan lang duurt, maar nog altijd sneller dan een waterkoker.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Krups Nespresso XN6018
Gemiddelde score redacteuren
9,2
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Krups Nespresso XN6018
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
9,2
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
9,2
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Krups Nespresso XN6018.
Website testen
We hebben (nog) geen testen van de Krups Nespresso XN6018 gevonden op websites.
Magazine testen
8,6
Consumentengids
1-12-2016
10,0
Prijs / kwaliteit
We kunnen op het eerste oog de Krups Nespresso XN6018 aanbevelen om te kopen. We hebben nog niet veel experttesten verzameld maar voorlopig blijkt dat je voor € 243,86 zeer veel waar voor je geld krijgt.
expertscore
9,2
laagste prijs
€ 243,86
prijs/kwaliteit
10,0

Laagste prijzen Krups Nespresso XN6018Specificaties van Krups Nespresso XN6018

Algemene Kenmerken

Kleur(en)
zwart
Fabrikant kleur(en)
zwart
Kastontwerp
vrijstaand
Netfrequentie
50/60 Hz
AC input voltage
220 - 240 volt

Mogelijkheden Apparaat

Type
koffiepadsysteem
Soort apparaat
capsules
Aantal kopjes per keer
1
Apparaat type
half automatisch
Type/soort
koffiezetter
Max. pompdruk
19 bar

Zelf In Te Stellen

Koffiesterkte instelbaar
Ja
Instelbare temperatuur
Ja
Aantal temperatuurintellingen
3
Waterhoeveelheid instelbaar
Ja
Instelbare waterhoeveelheid
Ja
Bediening
touch, knoppen

Extra Opties

Automatische afslag
Ja
Ingebouwd display
Nee

Inhoud En Afmetingen

Waterreservoir
1,20 liter
Reservoir koffie
beker
Hoogte
22,30 cm
Breedte
38,05 cm
Diepte
28,70 cm

Algemeen

EAN
0010942220848
Partnumber
XN6018, XN 6018
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
July 2016
Introductie model
2016
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
2
Beoordeling experts
9,2
Beoordeling consumenten
6,5
Prijs / kwaliteit
10,0