Volg ons

Krups Nespresso - Expert XN6008

Voor- en nadelen van de Krups Nespresso - Expert XN6008

Voordelen

  • Gescheiden uitloop voor koffie en heet water
  • Erg goede temperatuur van de koffie
  • Fijne draaiknoppen voor het kiezen van drank en temperatuur
  • Kwaliteit espresso is goed

Nadelen


Reviews van de Krups Nespresso - Expert XN6008

Gemiddelde score gebruikers

3,0
Dat zien we niet zo heel vaak. Een gemiddelde score van 3,0 na 11 reviews. De Krups Nespresso - Expert XN6008 voldoet kennelijk niet aan de verwachtingen van consumenten. Ons advies: niet kopen en zoek een andere Espresso-apparaat.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
2,0
Na aankoop van het eerste apparaat bleek ...
Door Peter T op 26-5-2020

Na aankoop van het eerste apparaat bleek deze na 2 weken lek. Apparaat retour gestuurd, na reparatie een maand later weer het zelfde euvel. Apparaat weggegooid bij milieustraat..... 2e apparaat zakelijk gekocht: na ca. 2 maanden prikt deze de cups niet meer door. Ontkalken dan maar: apparaat blijft in ontkalkingsmodus hangen, niet meer aan de gang te krijgen. Wat een drama-dingen!

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

1,0
Product gekocht vanwege de uitgebreide mogelijkheden. Vanaf het ...
Door nespressolover op 15-4-2019

Product gekocht vanwege de uitgebreide mogelijkheden. Vanaf het begin hadden we problemen met deze machine.. Vastlopende cupjes, kopjes die onder dezelfde instellingen de ene keer vol waren de andere keer halfvol. Uiteindelijk een vastgelopen cupje dat we niet los kregen en de machine terug gebracht naar de winkel. Deze hebben de machine opgestuurd en 2 weken later kwam hij terug. Cupje was eruit. Verder voldeed de machine aan alle eisen zei men........... opnieuw vastlopende cups en diverse storingen die met moeite verholpen konden worden en zeer variabele hoeveelheden koffie. Nespresso gebeld. We mochten de machine opsturen en ze gingen het oplossen. Macine terug gekregen. Hij voldoet aan alle eisen was het commentaar. Verhaal begint saai te worden, maar de problemen bleven en opnieuw contact met nespresso. Opnieuw opsturen, en nu werd er een onderdeel van de machine vervangen. Wij blij, nu zou alles goed komen..................... Niet dus.......... opnieuw halve kopjes koffie, vastlopers storingen enz..... Weer bellen, en Nespresso zou het op gaan lossen. Machine moest deze keer opgestuurd worden MET het waterreservoir, omdat dat misschien de problemen zou veroorzaken.... Na 2 weken kwam de machine terug zonder reservoir...... Niet geaccepteerd want zonder reservoir geen koffie... Bellen, het zou goed komen..... een week later komt de machine weer terug en dit keer.............. zonder reservoir....... Opnieuw niet geaccepteerd weer gebeld en het zou goed komen Voor de derde keer wordt de machine gebracht, en dit keer dan geen reservoir (de leenmachine zette trouwens zonder problemen prima koffie, dus heel erg vonden we het niet) Opnieuw bellen, en nu zou er een reservoir apart bezorgt worden, en of we dan nu aub wel wilden accepteren....... De vierde keer kwam de machine opnieuw zonder reservoir, maar gelukkig kam er een nieuw reservoir apart. Jammer want nu waren we de perfect werkende leenmachine kwijt. Opnieuw was er niets gevonden en opnieuw waren alle problemen nog steeds aanwezig. Bellen......... En nu een nieuwe reactie: Wanneer we de machine opnieuw zouden aanbieden, en er opnieuw niets gevonden zou worden, mogen we de kosten, 89,- euro zelf betalen..... Dus nu zitten we na uren en uren bellen met een niet functionerende machine van 1 jaar oud ondertussen, die we niet terug kunnen sturen, want we weten ondertussen dat de experts niets kunnen vinden en we dus nu per keer 89 euro mogen aftikken..... bijna 200 euro uitgegeven aan een "supermachine", en uiteindelijk geen enkele service van nespresso. Ja, zegt de laatste man van de klantenservice die we spreken: dankzij deze machine werken hiert 2 keer zoveel mensen. ALLEEN om de klachten over deze machine te behandelen......

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

3,0
Binnen 1,5 jaar al 3x defect. ...
Door Mark van Leeuwen op 1-12-2018

Binnen 1,5 jaar al 3x defect. Het mechanisme dat de cupjes automatisch moet doorboren werkt wederom niet. Je bent beter af als je een goedkoop handmatig model aanschaft. Wij zijn er ondertussen klaar mee en eisen nu een stevige korting op een mechanische machine. Overigens gebruiken wij altijd de originele Nespresso cupjes dus daar kan het niet aan liggen

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

1,0
Product bij Mediamarkt gekocht, 1-2 maanden: ...
Door Joop op 29-10-2017

Product bij Mediamarkt gekocht, 1-2 maanden: geen klachten, daarna begon het feest. Er loopt ergens water weg , maar niet altijd. Soms ligt er een plens water onder het apparaat na het maken van koffie, soms loopt het afvoer bakje snel vol ( moet geleegd worden na twee koppen koffie ). Regelmatig zijn er vastlopers met de cupjes. Voor twee honderd euro had ik kwalitatief iets beters verwacht. Ik doe niks af aan de smaak van de koffie hoewel ik vermoed dat dit meer aan de makers van de koffie ligt, dan aan Krups.

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

1,0
Prachtig apparaat om te zien en als.die ...
Door Elvira op 24-3-2017

Prachtig apparaat om te zien en als.die koffie geeft smaakt het goed. Ik zeg als... machine 1 ging na 3 dagen en zo'n 8 koppen koffie in storing en ging daar niet meer uit. Mocht een nieuw apparaat meenemen. Nu een week later exact hetzelfde probleem. Hij staat in storing en komt er niet meer uit. Waardeloos systeem. Kost een hoop geld maar nog meer ergenis.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Het design is echt top. De weg ...
Door John1971 op 27-2-2017

Het design is echt top. De weg die ze nu ingeslagen zijn vind ik super. De koffie is superieur. De temp instelling werkt super. Lees dat het water lekt. Uit ervaring weet ik dat het uit de cups komt. Dus is normaal.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

1,0
Dit is ons 5e Nespresso-apparaat in 10 ...
Door RemcoK op 4-1-2017

Dit is ons 5e Nespresso-apparaat in 10 jaar tijd en ook de slechtste. Ook dit is weer een voorbeeld, hoe meer knopjes hoe meer er kapot kan. Niet dat de knopjes kapot zijn maar deze machine leidt volstrekt een eigen leven. Erg "hip" natuurlijk dat je alles via een app kan instellen maar eigelijk volstrekt nutteloos. Een grote vorm van ergernis is dat je tijdens gebruik niets meer bij kan stellen of veranderen. Dus even iets meer water er doorheen laten gaan is niet mogelijk. Hij verwijdert de cup en die is vervolgens niet meer bruikbaar. Verder geeft hij om de haverklap aan dat het opvangreservoir vol zit terwijl er maar 1 of 2 cupjes in zitten. Of hij gaat gewoon opeens op storing. Nee hoor, de voorgaande mechanische versies waren veel beter. En gelukkig hebben we het 4e exemplaar nog.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Krups Nespresso - Expert XN6008
Gemiddelde score redacteuren
9,2
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Krups Nespresso - Expert XN6008
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
9,2
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
9,2
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Krups Nespresso - Expert XN6008.
Website testen
We hebben (nog) geen testen van de Krups Nespresso - Expert XN6008 gevonden op websites.
Magazine testen
8,6
Consumentengids
1-12-2016
10,0
Prijs / kwaliteit
We kunnen op het eerste oog de Krups Nespresso - Expert XN6008 aanbevelen om te kopen. We hebben nog niet veel experttesten verzameld maar voorlopig blijkt dat je voor € 268,00 zeer veel waar voor je geld krijgt.
expertscore
9,2
laagste prijs
€ 268,00
prijs/kwaliteit
10,0

Laagste prijzen Krups Nespresso - Expert XN6008Specificaties van Krups Nespresso - Expert XN6008

Algemene Kenmerken

Kleur(en)
zwart
Fabrikant kleur(en)
zwart
Kastontwerp
vrijstaand
Netfrequentie
50 - 60 Hz

Mogelijkheden Apparaat

Type
koffiepadsysteem
Soort apparaat
capsules
Type/soort
koffiezetter
Max. pompdruk
19 bar
Verwarmingssysteem
thermoblock

Extra Opties

Timer
Ja
Automatische afslag
Ja
Waterpeil-indicator
Ja
Ingebouwd display
Nee

Inhoud En Afmetingen

Waterreservoir
1,20 liter
Hoogte
22,30 cm
Breedte
28,70 cm
Diepte
38,05 cm

Algemeen

EAN
0010942220886
Partnumber
XN6008, XN 6008
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
July 2016
Introductie model
2016

Extra

Gewicht
6500 gram
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
5
Beoordeling experts
9,2
Beoordeling consumenten
3,0
Prijs / kwaliteit
10,0