Volg ons

Bosch espresso-apparaten vergelijken

Bosch logo
Een espresso-apparaat van Bosch kopen? Bekijk alle verkrijgbare espresso-apparaten van Bosch in het onderstaande overzicht. Klik op de espresso-apparaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
410 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Espressomachine kopen? Hier moet je op letten! [video koopgids]
Het ouderwetse koffiezetapparaat met filter is op z’n retour. Steeds meer huishoudens hebben tegenwoordig een espressomachine, waarmee je niet alleen een bak koffie, maar ook espresso’s, een cappuccino of zelfs een latté macchiato maakt. De apparaten zijn
Lees de koopgids

Best geteste espresso-apparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste espresso-apparaten van Bosch door BesteProduct.nl

8,0
Geen prijzen
De Bosch Tassimo Suny is een uitstekend alternatief op de bekendere apparaten zoals Senseo of Nespresso. Met name de variatie in bereidingen is een punt waar Tassimo in uitblinkt met alles van espresso tot caramel macchiato. De koffiekwaliteit is uiteraard niet het zelfde als dat van versgemalen bonen, maar vergeleken met vergelijkbare apparaten is het zeer goed. Onderhoud kost luttele minuten en de benodigde reinigingstabletten zijn online vrij goedkoop verkrijgbaar. Al met al is het voor 60 euro een uitstekend apparaat, maar daar komt wel 5 euro per 16 kopjes koffie bij (of acht kopjes bij uitgebreide bereidingen).
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Lees de hele review

Espresso-apparaat: de populairste merken