Volg ons

De'Longhi espresso-apparaten vergelijken

De'Longhi logo
Een espresso-apparaat van De'Longhi kopen? Bekijk alle verkrijgbare espresso-apparaten van De'Longhi in het onderstaande overzicht. Klik op de espresso-apparaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
592 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Espressomachine kopen? Hier moet je op letten! [video koopgids]
Het ouderwetse koffiezetapparaat met filter is op z’n retour. Steeds meer huishoudens hebben tegenwoordig een espressomachine, waarmee je niet alleen een bak koffie, maar ook espresso’s, een cappuccino of zelfs een latté macchiato maakt. De apparaten zijn
Lees de koopgids

Best geteste espresso-apparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste espresso-apparaten van De'Longhi door BesteProduct.nl

7,1
Solide en stevig, dat is de ECAM22.360 van De’Longhi zeker. Echter heeft hij een design waar je van moet houden. Ons espresso panel vond ‘m iets te 'plastic' ogen, maar smaken verschillen. De espresso was ruim voldoende, maar wel een tikkeltje bitter. Zeker qua afdronk zaten er in een grote groepstest duidelijk betere machines bij. Hetzelfde geldt voor de bediening, andere apparaten waren wat meer plug-and-play, zeker wanneer je 'm voor het eerst gebruikt. De cappuccino viel bij het testgezin wel prima in de smaak. Met de nodige instellingen, juiste bonen en een beetje uitproberen krijg je hier echt wel een lekker bakkie uit, zeker! Toch vinden we deze machine met een prijskaartje van 570 euro iets te duur in vergelijking met wat hij kan.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review
8,1
Geen prijzen
Al met al een prachtig apparaat dat mooi staat in de keuken, heerlijke volle koffie produceert, maar wel aan de dure kant is. Maar, als je het geld hebt om dit apparaat aan te schaffen is het zeker de moeite waard! Het apparaat past in iedere keuken en de smaak van de koffie is vol en romig. Zeker een kooptip dus!
Mirel Haze
Mirel Haze
Apeldoorn • 7 reviews
Lees de hele review
8,3
De Autentica van De'Longhi is een zeer fijne machine om in huis te hebben. Hij is smal (slechts 20 cm), gemakkelijk te bedienen en hij zet heer-lijke koffie. Als je fan bent van een dubbele espresso, of juist van een kopje filterkoffie houdt, dan heb je aan deze machine een hele goede. De linker melkopschuim- en thee knop werkt een beetje raar. Lees even goed in het boekje hoe je die exact moet gebruiken. Ben je van plan om een machine voor je bedrijfje te kopen, dan kun je de ETAM 29.510.SB beter laten staan. Het koffie- en waterreservoir is daarvoor simpelweg te klein. De Eletta Plus van De'Longhi is dan een veel betere optie. Desalniettemin is dit een hoogwaardig product, waar je veel plezier aan zult beleven. Tenminste, als je 530 euro over hebt voor een espresso apparaat.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review
6,7
Geen prijzen
Wil jij een prachtig espresso apparaat, waarmee je je visite thuis kunt imponeren? Dan is de De'Longhi EC 680.M er eentje voor jou. Hij zet ook nog eens een heerlijke kop espresso. Vind je jezelf een echte barista en weet jij van wanten, dan hoef je naar deze Dedica niet om te kijken. Hiervoor is hij te beperkt en is hij te omslachtig in gebruik. Ook als je niet veel tijd wilt besteden aan het schoonmaken van je espresso apparaat, is deze machine niet geschikt. Dit product zal zeker worden verkocht, maar wel aan een niche markt.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review

Espresso-apparaat: de populairste merken