Volg ons

De'Longhi espresso-apparaten vergelijken

De'Longhi logo
Een espresso-apparaat van De'Longhi kopen? Bekijk alle verkrijgbare espresso-apparaten van De'Longhi in het onderstaande overzicht. Klik op de espresso-apparaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
410 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Espressomachine kopen? Hier moet je op letten! [video koopgids]
Het ouderwetse koffiezetapparaat met filter is op z’n retour. Steeds meer huishoudens hebben tegenwoordig een espressomachine, waarmee je niet alleen een bak koffie, maar ook espresso’s, een cappuccino of zelfs een latté macchiato maakt. De apparaten zijn
Lees de koopgids

Best geteste espresso-apparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste espresso-apparaten van De'Longhi door BesteProduct.nl

7,6
De De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.95.T is een mooi een gebruiksvriendelijk apparaat, maar is vergeleken met de andere De'Longhi-apparaten eigenlijk te duur. De toevoeging van Bluetooth is leuk, maar gezien je nog altijd zelf het kopje er onder moet zetten, is het praktische nut zeer beperkt. Wel is het leuk dat er in de smartphone-app eigen recepten toegevoegd kunnen worden. De koffiekwaliteit is redelijk, maar gezien de prijs eigenlijk net niet voldoende. Wel is het melkschuim erg goed, waardoor dit apparaat ideaal is voor het zetten van cappuccino's.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Lees de hele review
7,7
De De'Longhi Dinamica ECAM 350.55.B is een stijlvolle espressomachine die ook nog eens uitstekende cappuccino's maakt. De bediening van het apparaat is enorm eenvoudig en de bouwkwaliteit is goed, maar helaas valt de smaak van de espresso en koffie een beetje tegen. Ben je echter geen fijnproever en zoek je een mooi apparaat dat veel verschillende recepten kan bereiden, dan is de Dinamica voor 600 euro een goede keus.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 131 reviews
Lees de hele review
7,1
Solide en stevig, dat is de ECAM22.360 van De’Longhi zeker. Echter heeft hij een design waar je van moet houden. Ons espresso panel vond ‘m iets te 'plastic' ogen, maar smaken verschillen. De espresso was ruim voldoende, maar wel een tikkeltje bitter. Zeker qua afdronk zaten er in een grote groepstest duidelijk betere machines bij. Hetzelfde geldt voor de bediening, andere apparaten waren wat meer plug-and-play, zeker wanneer je 'm voor het eerst gebruikt. De cappuccino viel bij het testgezin wel prima in de smaak. Met de nodige instellingen, juiste bonen en een beetje uitproberen krijg je hier echt wel een lekker bakkie uit, zeker! Toch vinden we deze machine met een prijskaartje van 570 euro iets te duur in vergelijking met wat hij kan.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
8,1
Al met al een prachtig apparaat dat mooi staat in de keuken, heerlijke volle koffie produceert, maar wel aan de dure kant is. Maar, als je het geld hebt om dit apparaat aan te schaffen is het zeker de moeite waard! Het apparaat past in iedere keuken en de smaak van de koffie is vol en romig. Zeker een kooptip dus!
Mirel Haze
Mirel Haze
Apeldoorn • 7 reviews
Lees de hele review

Espresso-apparaat: de populairste merken