Volg ons

Krups espresso-apparaten vergelijken

Krups logo
Een espresso-apparaat van Krups kopen? Bekijk alle verkrijgbare espresso-apparaten van Krups in het onderstaande overzicht. Klik op de espresso-apparaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
531 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Espressomachine kopen? Hier moet je op letten! [video koopgids]
Het ouderwetse koffiezetapparaat met filter is op z’n retour. Steeds meer huishoudens hebben tegenwoordig een espressomachine, waarmee je niet alleen een bak koffie, maar ook espresso’s, een cappuccino of zelfs een latté macchiato maakt. De apparaten zijn
Lees de koopgids

Best geteste espresso-apparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste espresso-apparaten van Krups door BesteProduct.nl

7,7
Met de Krups Evidence EA8908 zet je lekkere espresso op tafel. In een test met diverse volautomaten viel de koffiesmaak positief op. Vol, rond van smaak en lekker zoet. Het apparaat kenmerkt zich ook door maar liefst 14 knopjes aan de voorzijde. Dat is een gevalletje ‘love it or hate it’. Je hoeft niet eindeloos door menu’s heen te scrollen, maar qua design hebben we wel eens mooier gezien. Het zet wel de toon wat koffiemogelijkheden betreft. Er zijn 15 verschillende keuzes in dranken en je kan de koffie op allerlei manieren naar eigen wens finetunen. Een laatste kritische noot is er voor de prijs van 600 euro. We hebben apparaten getest van 100 euro minder die gelijkwaardig of op sommige vlakken zelfs beter zijn. Je haalt met de Krups hoe dan ook wel een veelzijdig apparaat in huis. Iets goedkoper en er had hier een kooptip gestaan.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
6,6
Geen lust voor het oog, een beetje lawaaiig en een onverwacht automatisch spoelprogramma dat ruim een half uur innam. De Krups Espresso Automatic EA8150 zet zeker geen slechte espresso, maar blinkt door deze zaken (helaas) niet uit. Daarnaast is er bij de bediening gekozen voor icoontjes. Iets wat er oprecht wel leuk uitziet, maar volgens ons testpanel waren 'gewoon woorden' logischer geweest. Nu moesten we toch even de handleiding raadplegen, want welk drankje staat nu precies voor welk icoontje? De espresso valt gelukkig absoluut niet tegen. Hij smaakte lekker, enigszins zoet, en er kwam een mooi crema laagje op. Al leek het een beetje op filterkoffie, máár dan wel hele goede filterkoffie.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,9
Geen prijzen
Heb je vaak grote groepen over de vloer die je snel van een bak koffie wilt voorzien? Maar drink je zelf ook graag een kopje espresso of cappuccino? Dan is dit apparaat een uitkomst. Een nadeel van dit apparaat is wel het onderhoud eraan. Je bent relatief veel tijd kwijt met het schoonmaken van dit apparaat. Heb je daar geen zin in, dan word je niet blij van deze jongen.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review
8,4
Geen prijzen
Dit is een apparaat die prima koffie oplevert. Bijna niet te onderscheiden van "the real deal". Een heerlijke bak espresso, of koffie (lungo) kun je maken met een machine die ook nog eens erg makkelijk in gebruik is. Alhoewel hij wat achterblijft in de beleving, is het voor de prijs een prima machine. Zet je elke dag tientallen koppen koffie, laat hem dan links liggen. Per kop koffie betaal je minstens 35 cent. Dat tikt aan.
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review

Espresso-apparaat: de populairste merken