Volg ons

Severin espresso-apparaten vergelijken

Severin logo
Een espresso-apparaat van Severin kopen? Bekijk alle verkrijgbare espresso-apparaten van Severin in het onderstaande overzicht. Klik op de espresso-apparaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
410 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Espressomachine kopen? Hier moet je op letten! [video koopgids]
Het ouderwetse koffiezetapparaat met filter is op z’n retour. Steeds meer huishoudens hebben tegenwoordig een espressomachine, waarmee je niet alleen een bak koffie, maar ook espresso’s, een cappuccino of zelfs een latté macchiato maakt. De apparaten zijn
Lees de koopgids

Best geteste espresso-apparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste espresso-apparaten van Severin door BesteProduct.nl

6,9
Geen prijzen
Wil je een espresso apparaat aanschaffen voor onder de 250 euro met een strak design en luxe uitstralling? Dan is de Severin KA 5990 misschien wel een goede keus. Dit espresso apparaat is degelijk gebouwd, heeft een RVS behuizing, een groot waterreservoir (2,1 liter) en het apparaat is makkelijk te bedienen. Twee punten die ik jammer vind aan de Severin KA 5990 is dat je de hoeveelheid water niet kunt instellen (geen automatische stop) en het apparaat gaat schuiven op het aanrecht bij het vastzetten van de piston in de pistonhouder. Zelf zou ik meer geld uitgeven voor een duurder espresso apparaat dat wél een automatisch stop heeft en stabiel op het aanrecht staat. Vind je deze twee punten niet storend of licht je budget rond deze prijs, dan is Severin KA 5990 een goed keus.
Erwin Hellegering
Erwin Hellegering
Wageningen • 6 reviews
Lees de hele review
7,9
Geen prijzen
De KV 8061 Piccola Premium is een espresso apparaat met veel mogelijkheden en voorkeursinstellingen. Dit apparaat is helemaal eigen te maken, je kunt er meerdere soorten dranken mee maken én – ook heel belangrijk – hij neemt niet je hele aanrecht in beslag. Want, zoals de naam al enigszins doet vermoeden, heeft de Piccola een lekker compact formaat. Daarnaast maakt het feit dat je er zowel een fijne bak filterkoffie als een lekkere espresso mee kunt zetten, de KV 8061 van Severin een zeer fijn apparaat! En dan is hij ook nog eens erg gemakkelijk in de bediening. Zijn er wel nadelen? Jawel, en dat is de snelheid. Hij doet er maar liefst een minuut over, om een kopje espresso te fabriceren. En aan het feit dat je hem af en toe moet ontkalken ontkom je ook bij dit apparaat niet. Gelukkig geeft hij op een duidelijke wijze aan wanneer dit moet gebeuren. Dus zijn het echt nadelen? Dat valt reuze mee. Het is gewoon een aanrader, voor een marktconforme prijs!
Bart Boonstra
Bart Boonstra
Utrecht • 98 reviews
Lees de hele review

Espresso-apparaat: de populairste merken