Volg ons

Melitta espresso-apparaten vergelijken

Melitta logo
Een espresso-apparaat van Melitta kopen? Bekijk alle verkrijgbare espresso-apparaten van Melitta in het onderstaande overzicht. Klik op de espresso-apparaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
531 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Espressomachine kopen? Hier moet je op letten! [video koopgids]
Het ouderwetse koffiezetapparaat met filter is op z’n retour. Steeds meer huishoudens hebben tegenwoordig een espressomachine, waarmee je niet alleen een bak koffie, maar ook espresso’s, een cappuccino of zelfs een latté macchiato maakt. De apparaten zijn
Lees de koopgids

Best geteste espresso-apparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste espresso-apparaten van Melitta door BesteProduct.nl

7,8
De Melitta Avanza is een uitstekende espressomachine met een passende prijs. Hij ziet er netjes uit en het is enorm eenvoudig om koffie te bereiden. De kwaliteit van de koffie is goed met een lekker crema-laagje. Het is jammer dat je niet automatisch cappuccino's kunt bereiden, maar de kwaliteit van het melkschuim is in ieder geval erg goed. Het formaat van het waterreservoir, het bonenreservoir en de opvangschaal is aan de kleine kant, maar zo heeft Melitta het product wel compact kunnen houden.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,6
Met de Melitta Caffeo Solo zet je een heerlijk kopje espresso op tafel. Goede cremalaag, lekker dik en een hele mooie volle, zacht en zoete smaak. Voor het bedrag van 300 euro mogen we het zelfs zeer goed noemen. Komt ook nog eens bij dat dit apparaat lekker compact is dus weinig ruimte op je aanrecht inneemt. Ben je op zoek naar een machine die ook cappuccino en latte macchiato zet, dan zal je de Solo over moeten slaan. Dit apparaat zet uitsluitend espresso. Het compacte formaat heeft wellicht ook een keerzijde, de inhoud van het water- en bonenreservoir is aan de kleine kant. De goede kwaliteit koffie is echter overtuigend. Dat maakt dat de Caffeo Solo van Melitta een dikverdiende kooptip krijgt.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
8,1
Met de Melitta Caffeo Solo zet je een heerlijk kopje espresso op tafel. Goede cremalaag, lekker dik en een hele mooie volle, zacht en zoete smaak. Voor het bedrag van 300 euro mogen we het zelfs zeer goed noemen. Komt ook nog eens bij dat dit apparaat lekker compact is dus weinig ruimte op je aanrecht inneemt. Ben je op zoek naar een machine die ook cappuccino en latte macchiato zet, dan zal je de Solo over moeten slaan. Dit apparaat zet uitsluitend espresso. Het compacte formaat heeft wellicht ook een keerzijde, de inhoud van het water- en bonenreservoir is aan de kleine kant. De fantastische kwaliteit koffie is echter overtuigend. Dat maakt dat de Caffeo Solo van Melitta een dikverdiende kooptip krijgt.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Espresso-apparaat: de populairste merken