Volg ons

Philips espresso-apparaten vergelijken

Philips logo
Een espresso-apparaat van Philips kopen? Bekijk alle verkrijgbare espresso-apparaten van Philips in het onderstaande overzicht. Klik op de espresso-apparaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
410 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Espressomachine kopen? Hier moet je op letten! [video koopgids]
Het ouderwetse koffiezetapparaat met filter is op z’n retour. Steeds meer huishoudens hebben tegenwoordig een espressomachine, waarmee je niet alleen een bak koffie, maar ook espresso’s, een cappuccino of zelfs een latté macchiato maakt. De apparaten zijn
Lees de koopgids

Best geteste espresso-apparaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste espresso-apparaten van Philips door BesteProduct.nl

7,3
Geen prijzen
Een koffie-leek zou zeggen dat een espresso bitter zou moeten smaken. Inderdaad, er zit altijd een bittertje in, maar die mag niet overheersend zijn. Ons espresso panel was over de espresso uit de Philips EP5360 redelijk unaniem: goed, maar met net iets teveel bitter. Hoewel de smaak vol en rond was, overheerste het bitter, waardoor je het zoete niet optimaal proeft. Dit betekent overigens niet dat het een slechte espresso is. Voor de meeste mensen is dit een heerlijk bakkie, maar in een test met verschillende apparaten proeven we wel betere espresso's. Verder is dit een aardige allrounder, met ook gewone koffie, cappuccino en latte macchiato. Al met al een goede middenmotor met een prima prijskwaliteitverhouding.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,7
Geen prijzen
De Philips 3000 serie HD8827 is geen machine die uitgebreid bestuderen behoeft. Je sluit 'm aan en de rest wijst zich zo goed als vanzelf. De koffie is goed van smaak en temperatuur. Hetzelfde kan gezegd worden van de melkschuim. Gebruiksvriendelijk, makkelijk in onderhoud en een prima design. Alles sluit aan bij de prijs van 300 euro. Persoonlijk loop ik slechts twee tegen nadelen aan. Onder mijn keukenkastjes is het apparaat wat lastig te vullen en ik vind 'm wat aan de luidruchtige kant. Geen herriemaker, maar ik heb zeker stillere apparaten getest. Al met al is het zeker een goede koop.
Marjolein Haze
Marjolein Haze
Apeldoorn • 15 reviews
Lees de hele review
7,0
Geen prijzen
Geen bakkie is hetzelfde. Dat is eigenlijk de conclusie van het testpanel. En dat heeft ervoor gezorgd dat dit apparaat punten in moet leveren als het gaat om het onderdeel smaak. Even voor de duidelijkheid, die is niet per se slecht. Maar wel zeer inconsistent. Zo kwam er, ondanks dat de instellingen steevast hetzelfde bleven, toch steeds een anders smakend kopje espresso uit. En van een volautomaat als deze, waar je toch wel 450 euro voor betaalt, zou je toch anders (mogen) verwachten. Desondanks is de EP3550 een prima apparaat. Voor een lekkere espresso, cappuccino of latte macchiato is het absoluut een goede keus. Daarbij is hij gemakkelijk te bedienen, door middel van de ronde buttons bovenop het apparaat. En hij is ook nog eens eenvoudig schoon te maken, je komt overal gemakkelijk bij. En het zelfreinigingsprogramma… tja, de naam zegt het al, daar heb je geen omkijken naar.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
5,4
Geen prijzen
Ondanks dat het merk en de type-aanduiding anders doen vermoeden, gaat het hier toch om één van de grootste Nederlandse ontwikkelaars van slimme huishoudelijke producten. Het uiterlijk/design staat als een huis. Handige knoppen met een centraal gelegen leesbaar display maken het wel een stuk gemakkelijker. Een mooi en handig omhulsel kan alleen niet verbloemen wat er binnenin gebeurt. En dat raakt gelijk bij mij het zere punt; de koffiekwaliteit, het geluid van de keramische maalschijven, samen met de ruimte voor je kopje onder de koffie- en melkuitgifte...
Sanne van der Laan
Sanne van der Laan
Gorinchem • 2 reviews
Lees de hele review

Espresso-apparaat: de populairste merken