Volg ons
Informatie en tips over de aankoop van een espresso-machine

Koopgids: een espresso-apparaat kopen (tips)

Informatie en tips over de aankoop van een espresso-machine

Koopgids: een espresso-apparaat kopen (tips)

door Kevin Wiggelman

Espressoapparaat Genieten van een lekkere kop espresso kon een tijdje terug alleen op een terras, café, restaurant of koffiebar. Maar tijden veranderen. Anno 2010 siert de espresso-apparaat bij steeds meer mensen in huis. In deze koopgids geeft BesteProduct tips voor kopen van een espresso-machine. Voor de eenvoudige gebruiker én voor de thuisbarista die probeert een zo lekker mogelijk kopje espresso, cappuccino, macchiato of caffè latte klaar te maken.

Een espresso-apparaat kopen (korte versie)

Ben jij al thuis in de wereld van de espresso-apparaten? Dan kun je de kooptips overslaan en beginnen aan de zoektocht naar de voor jouw juiste model. Allereerst kun je de ranglijst met beste espresso-automaten inzien, waarbij gebruik wordt gemaakt van beoordelingen van gerenommeerde binnenlandse en buitenlandse vakbladen. Tenslotte hebben we top 5-lijsten gemaakt, waaronder ‘beste koop volgens consumenten’.

  • Ranglijst
    Het budget, het soort koffie die je wilt zetten en je favoriete merk. Selecteer de wensen waar jouw espresso-apparaat aan moet voldoen en je ziet de beste espresso-apparaten voor jou bovenaan staan in de lijst, die wordt gemaakt op basis van beoordelingen van (inter)nationale vakbladen.
  • Top 5
    De populairste modellen, de hoogstgewaardeerde apparaten door consumenten, gebruikers, onze redactie en de bladen en de espresso-machines met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Kortom: een eenvoudige overzicht!

Een espresso-machine kopen (uitgebreide versie)

Ben jij zelfkritisch en weet je nog weinig van espresso-apparaten? Voor de koop van dit prijzige product is het advies om je goed in te lezen. Dit om een miskoop uit te sluiten. Wij geven je acht waardevolle tips voor de aanschaf van een espresso-machine.