Volg ons

De beste fietscomputers vergelijken

t/m
94 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste fietscomputers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste fietscomputers door BesteProduct.nl

8,1
De dagen van simpele fietscomputers die alleen een snelheid en tijd meten zijn over, want de Polar V650 heeft veel meer te bieden. Zo wordt er een hartslagmeter meegeleverd, beschikt het apparaat over een helder touchscreen en is er een navigatie-functie. Het apparaat werkt uitstekend, al vallen de navigatie-functies en connectiviteit tegen. Toch bieden de geïntegreerde GPS en barometer leuke voordelen voor de fanatieke fietsers die graag hun trainingsstatistieken bijhouden. Met behulp van de Polar Flow-app kan een training worden gepland en krijg je motiverende berichten zoals "je hebt 30% meer uit je rit gehaald dan de vorige training".
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
8,3
Geen prijzen
De Wahoo ELEMNT Mini lijkt een simpele fietscomputer, maar schijn bedriegt. Dit apparaat biedt in combinatie met de Wahoo smartphone-app enorm veel functionaliteit waar de goedkopere fietscomputers niet aan kunnen tippen. Tevens zijn er accessoires beschikbaar zoals een hartslagmeter, maar die zul je apart moeten aanschaffen. Het kleine formaat, lichte gewicht en leuke tracking feature maken dit een fantastische fietscomputer voor wielrenners en tourfietsers die meedoen aan wedstrijden.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
6,7
De Sigma BC 5.16 is lekker ouderwets simpel: met in totaal vijf functies is het absoluut niet de hipste fietscomputer van 2019. Wel is de fietscomputer lekker compact en licht en ontzettend makkelijk te bedienen. Het gebruik van een wielsensor is misschien ouderwets, maar ook betrouwbaarder dan bijvoorbeeld GPS.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,4
Geen prijzen
Deze fietscomputer met GPS navigatie is heel erg gebruiksvriendelijk en vanwege zijn veelvoud aan opties erg geschikt voor de sportieve fietser die tijdens zijn rit voortdurend zicht wil hebben op functies als: snelheid, hartslag, calorieën, helling e.d. óf die gericht wil trainen. Ik vind het wel jammer dat hij soms bij een afslag of kruispunt traag reageert. Hierdoor kun je kortstondig gedesoriënteerd raken. De Mio Cyclo 505 HC is niet goedkoop. Op het moment dat ik dit testverslag schrijf kost hij circa € 310,-. Daar koop je dan wel een solide fietscomputer voor met een scala aan mogelijkheden.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Fietscomputer: de populairste merken