Volg ons
Alle uitvoeringen (3)

Uebler i21 - 2018

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Bestel- en levertijden Beschikbaar in 3 uitvoeringen:

Voor- en nadelen van de Uebler i21 - 2018

Voordelen

  • Prima anti-diefstal-voorzieningen
  • Kantelbaar
  • Zeer stevige constructie
  • Bevestiging op de auto is ontzettend makkelijk
  • Brede U-beugel en ruime goten voor de wielen
  • Fietsen zet je zonder kracht muurvast
  • Klein, compact en relatief licht

Nadelen

  • Niet goedkoop

Onze test
Consumententest | op
9,0

Uebler i21: Veel beter dan dit kan het niet worden

9 - Score Badge BesteProduct.nl

We delen niet vaak tienen uit op onderdelen in een test. Voor de Uebler maken we een uitzondering. Wat een doordachte fietsendrager is de i21 van Uebler! We denken niet dat je een fietsendrager beter kunt maken dan wat Uebler laat zien met dit model. De wijze waarop je de drager aan de auto bevestigt en ook de de wijze waarop je fietsen fixeert, verdient alle lof. Daarom twee tienen op die onderdelen van de test en een dikke kooptip want de Uebler i21 maakt zijn hoge prijs helemaal waar.

Vele jaren geleden ben ik BesteProduct.nl begonnen om mensen te helpen bij het zoeken naar het voor hun beste product. En dat is nog steeds de missie van BesteProduct.nl. Inmiddels hebben we een heel team van redacteuren dat test, schrijft en analyseert. Maar af en toe kom ik een onderwerp tegen, waarvan ik denk 'hoe zit dat nou echt?'. En dan kan ik het niet laten, zélf op onderzoek uit te gaan. En dit tot op het bot uit te zoeken. De uitwerking zoek ik niet alleen in letters, maar vooral in plaatjes en verhelderende infographics.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Consumententester
vanaf 659,00
Vele jaren geleden ben ik BesteProduct.nl begonnen om mensen te helpen bij het zoeken naar het voor hun beste product. En dat is nog steeds de missie van BesteProduct.nl. Inmiddels hebben we een heel team van redacteuren dat test, schrijft en analyseert. Maar af en toe kom ik een onderwerp tegen, waarvan ik denk 'hoe zit dat nou echt?'. En dan kan ik het niet laten, zélf op onderzoek uit te gaan. En dit tot op het bot uit te zoeken. De uitwerking zoek ik niet alleen in letters, maar vooral in plaatjes en verhelderende infographics.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Consumententester
7,0
Prijs
(Weging 10%)
Tsja, de perfecte fietsendrager is logischerwijs niet de goedkoopste (hoewel er nog duurdere zijn). Iets meer betalen voor een product wat merkbaar beter is op tal van punten is in onze ogen prima. De Uebler maakt zijn prijskaartje van ruim 560 euro helemaal waar.
9,0
Gebruiksgemak
(Weging 20%)
De i21 is klein en je vouwt de fietsendrager makkelijk op tot een compact pakketje. Licht is hij ook met 13,4 kilo maar dat is relatief. Alle fietsendragers wegen zijn 15 kg en de Uebler zit met zijn gewicht aan de onderkant. Sommige drager wegen meer dan 18 kilo dus ja, dan is ruim 13 een lichtgewicht. De kentekenplaat zet je makkelijk vast. Het kantelmechanisme werkt eenvoudig en soepel. De kleppen van alle testauto’s gingen open zodat je makkelijk bij je bagage kunt als dat onderweg nodig is. Hoe goed we ons best ook doen, iets wat niet goed werkt of ondoordacht is kunnen we niet vinden.
9,0
Bouwkwaliteit
(Weging 20%)
De Uebler maakt een zeer degelijk indruk. We schatten in dat je met een Uebler maar één keer in je leven een fietsendrager aanschaft. Alles is perfect afgewerkt en het design en mechanismen voor inklappen, bevestigen van de drager of fietsen zijn solide en doordacht. Ook de goten waarin je fietsen plaatst zijn mooi afgewerkt. We overbelasten de drager tijdens het testen maar dat lijkt de Uebler i21 niet te deren.
10,0
Bevestigen aan auto
(Weging 15%)
Het bevestigen van de Uebler i21 gaat het makkelijkst van alle dragers die we getest hebben. De meeste dragers zet je vast met een hendel. De Uebler i21 doet het anders. Je houdt de drager aan de bovenkant vast en schuift ‘m op de trekhaak. Vervolgens klap je de drager naar beneden en voila; de i21 zit muurvast op je trekhaak. Ergonomisch perfect en maakt een hendel overbodig.
10,0
Fietsen bevestigen
(Weging 20%)
Alle fietsen die we geprobeerd hebben gaan moeiteloos op de i21. Door de al eerder genoemde brede U-beugel en de ruime goten voor wielen pasten alle 8 de testfietsen er moeiteloos op. Ook de Strömer bijvoorbeeld en een mountainbike met brede banden. De gespen voor de banden hebben een ratel waardoor je deze zonder kracht muurvast zet. En ook weer makkelijk los maakt. De klemmen voor de fietsen zijn slim gebouwd. Die bestaan bij elke fietsendrager uit twee klemmen, eentje waarmee deze vastzit aan de U-beugel en een om de fiets vast te zetten. Door de klem waarmee je de fiets vastzet in te knijpen laat de andere klem los en schuif je die makkelijk op de juiste plaats. Slim gemaakt en erg mooi. Ook de afwerking om beschadiging aan fietsen te voorkomen verdient alle lof.
8,0
Antidiefstal voorzieningen
(Weging 15%)
Degelijke sloten voor zowel de drager als de fietsen. Prima. Niet beter of slechter dan de meeste andere merken, maar prima in orde.

9,0
Eindscore test
Uebler i21 - 2018

Reviews van de Uebler i21 - 2018

Gemiddelde score gebruikers

8,6
De i21 - 2018 Fietsdrager van Uebler wordt door 16 gebruikers met een gemiddelde van 8,6 beloond. Dat is een zeer goede score. De Uebler voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
10,0
Fietsdrager die super snel en gemakkelijk ...
Door H.Baan. op 4-7-2020

Fietsdrager die super snel en gemakkelijk te bevestigen is en licht gewicht, klein om op te bergen, degelijk product waarbij geen spijt van heb dat ik hem heb gekocht, ondanks dat er best veel meer goedkopere aanbiedingen waren.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Bij het bevestigen van de drager op ...
Door Jan op 3-6-2020

Bij het bevestigen van de drager op de trekhaak is er inderdaad een grote kans dat de kabel tussen het bevestigingsmeganisme terecht komt, waardoor de kabel door doorknellen kapot kan gaan. Dat is mij ook overkomen. Het setje voor het vervangen van de kabel (de lichten zitten er aan vast!) kost inmiddels € 109,00. Als je handig bent kun je de set wel zelf vervangen. Ik heb de bedrading nu aan de bovenzijde van het frame gemonteerd en niet in het midden maar aan de zijde van de stekker van mijn auto. Maar let op de kabel als je de drager op de trekhaak zet!

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

10,0
In de huidige tijd hebben we (helaas) ...
Door Gerrit-Jan op 26-5-2020

In de huidige tijd hebben we (helaas) veel tijd om te fietsen. De omgeving hebben we wel gezien dus er moest een fietsendrager komen. Het advies van de verkoper was dit model (en hij kon het ook goed laten zien) Heb er eerst nog wat over nagedacht omdat het een van de duurdere is. Toch gekocht en geen moment spijt gehad.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

4,0
De Uebler i21 is een uitermate handige ...
Door Cees Schneiders op 25-5-2020

De Uebler i21 is een uitermate handige fietsendrager, echter van zeer matige kwaliteit. De framehouder heeft een bout, die geborgd wordt door een zacht plastic hulpstuk. Die is dus na 2 jaar dolgedraaid. Verder is de lichtarm bevestigd d.m.v. plastic palletjes, die na 2 jaar bij mij zijn afgebroken. Nieuwe onderdelen lichtarm 45 euro en klem voor framehouder aan beugel 33 euro. Dus 78 euro nieuwe onderdelen na 2 jaar, terwijl de prijs van de i21 toch al niet misselijk is.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

10,0
Deze drager is compect te vervoeren. Door ...
Door G. van der Ven op 3-2-2020

Deze drager is compect te vervoeren. Door het inklappen van het geheel kan deze makkelijk in de koffierbak van de auto worden opgeborgen. Installeren van de drager is simpel. Uitvoering van het geheel is solide. Prijs/ kwaliteit prima!!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Zeer compact en licht, maar zeer solide. ...
Door Chris Schornagel op 10-7-2019

Zeer compact en licht, maar zeer solide. En echt over alles goed nagedacht met slimme features. Vooral het plaatsen en fixeren op de trekhaak is zeer vernuftig. Ook het plaatsen en verwijderen van de fietsframe klemmen is zeer slim uitgevoerd. De beschermtas wordt over de drager heengeschoven als de drager nog op de trekhaak zit. Heel makkelijk en daarmee kan de drager meteen opgeborgen worden. Klein van afmetingen dus kan gewoon op een stellingrek in de berging of garage gelegd worden. Staat dus niet in de weg.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Ik was op zoek naar een lichte ...
Door Arie Kooiman op 9-7-2019

Ik was op zoek naar een lichte degelijke en compacte fietsendrager, die tevens gemakkelijk en snel te bevestigen is. Ik kwam uit bij de toch wel prijzige Uebler i21. Gezien de Duitse degelijkheid, het flexibele systeem om fietsen te borgen op de drager, snel en eenvoudig te bevestigen op de trekhaak, gewicht 12.9 kilo en de compactheid heb ik voor deze drager gekozen. De waarschuwingen in voorgaande reviews betreffende de kabel daar heb ik nog geen last van gehad, wel het in positie draaien van het koppelstuk voor je hem op de kogel plaatst. Kijk daarbij uit dat je vingers er niet tussen komen want dat is redelijk gevoelig. Spijt van de aankoop? Geen moment!

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

9,0
ondanks dat ik een paar reviews heb ...
Door Nelsi op 2-6-2019

ondanks dat ik een paar reviews heb gelezen dat de kabel ertussen kan komen toch gekocht. goed opletten dus. maar toch is het gebeurt. de kabel heeft toch klem gezeten en is beschadigd waardoor de verlichting niet werkt. terug gegaan naar de verkoper of dit hersteld kan worden. boek erbij. kost 120 euro omdat de gehele set van stekker t/m de lampen vervangen moeten worden. het enigste minpuntje. verder op en top fietsendrager.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Over dit product is goed nagedacht, is ...
Door A.J. van Stee op 12-3-2019

Over dit product is goed nagedacht, is robuust en heel gemakkelijk te plaatse. De prijs komt overeen met de kwaliteit

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

6,0
Bij het bevestigen van de drager ...
Door Frans W. op 11-9-2018

Bij het bevestigen van de drager op de trekhaak is er een grote kans dat de kabel tussen het bevestigingsmaganisme terecht komt, wat het doorknellen van de kabel kan veroorzaken, ook kan de stekker uit de houder vallen, met hetzelfde gevolg van het doorknellen van de kabel. Het setje voor het vervangen van de kabel kost € 99,00. Ik heb de bedrading nu anders gemonteerd en nu maar hopen dat het goed gaat. Maar het blijft goed opletten!

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Uebler i21 - 2018
Gemiddelde score redacteuren
8,4
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Uebler i21 - 2018
Aantal testen:
2
Genormeerde score:
8,4
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
8,4
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Uebler i21 - 2018.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Uebler i21 - 2018? Onze eigen test van de i21 - 2018 staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Uebler i2: Veel beter dan dit kan het niet worden
9,0
17-4-2018
BesteProduct.nl

We delen niet vaak tienen uit op onderdelen in een test. Voor de Uebler maken we een uitzondering. Wat een doordachte fietsendrager is de i21 van Uebler! We denken niet dat je een fietsendrager beter kunt maken dan wat Uebler laat zien met dit model. De wijze waarop je de drager aan de auto bevestigt en ook de de wijze waarop je fietsen fixeert, verdient alle lof. Daarom twee tienen op die onderdelen van de test en een dikke kooptip want de Uebler i21 maakt zijn hoge prijs helemaal waar.

BesteProduct.nl
Uebler i2: Veel beter dan dit kan het niet worden
9,0
17-4-2018
BesteProduct.nl

We delen niet vaak tienen uit op onderdelen in een test. Voor de Uebler maken we een uitzondering. Wat een doordachte fietsendrager is de i21 van Uebler! We denken niet dat je een fietsendrager beter kunt maken dan wat Uebler laat zien met dit model. De wijze waarop je de drager aan de auto bevestigt en ook de de wijze waarop je fietsen fixeert, verdient alle lof. Daarom twee tienen op die onderdelen van de test en een dikke kooptip want de Uebler i21 maakt zijn hoge prijs helemaal waar.

BesteProduct.nl
Een drager voor 2 e-bikes
7,9
1-10-2018
Consumentenbond

Een drager voor 2 e-bikes die compact is samen te vouwen wanneer hij niet in gebruik is.

Consumentenbond
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
6,0
Prijs / kwaliteit
De Uebler i21 - 2018 kun je kopen, maar we raden je aan om hem te vergelijken met andere Fietsdragers in de ranglijst. Er zijn voor € 659,00 betere Fietsdragers verkrijgbaar.
expertscore
8,4
laagste prijs
€ 659,00
prijs/kwaliteit
6,0

Laagste prijzen Uebler i21 - 2018

Bekijk
€ 659,00
9,6
Op werkdagen of zondag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)

Uebler i21 - 2018 uitvoeringenSpecificaties van Uebler i21 - 2018

Eigenschappen

Bevestiging
trekhaak
Aantal fietsen
2
Kantelbaar
Ja
Bevestiging van de fiets
framebevestiging
Inklapbaar
Ja
Laadvermogen
60 kg
Geschikt voor elektrische fiets
Ja
Geschikt voor ATB-fietsen
Ja
Verlichtingbalk
uitschuifbaar , Ja
Materiaal
aluminium, staal, kunststof
Gewicht
12,5 kg, 13 kg
Afm. hoogte ingeklapt
20 cm, 60 cm
Afm. breedte ingeklapt
61 cm, 20 cm
Afm. lengte ingeklapt
60 cm, 61 cm
Kleuren
zwart, aluminium , zilver
Lift systeem
Nee
Stekkeraansluiting
13-polig
Diefstalbeveiliging
Ja

Algemeen

Toelichting type
-
Partnumber
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2018 , 2017
EAN
7081458942367 , 4260230940750 , 4260230940774 , 4260230940675 , 4260230940781
Afmetingen (H x B x D)
56 x 69 x 118 cm, 61 x 60 x 60 cm
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
1
Beoordeling experts
8,4
Beoordeling consumenten
8,6
Prijs / kwaliteit
6,0