Volg ons

Thule fietsdragers vergelijken

Thule logo
Thule is een Zweedse fabrikant van de fietsendragers maar maakt ook kinderzitjes (Yepp, GMG) en fietskarren (Chariot). De fietsendragers van Thule zijn misschien ook wel typisch Zweeds. Ingetogen design, slim geconstrueerd en geen overbodige franjes. De fietsendragers van Thule die we hebben getest maakten een uitstekende indruk. Prijzen liggen wat hoger dan gemiddeld.
t/m
144 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Fietsdrager: tips en overzicht voor kopen fietsdragers

Best geteste fietsdragers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste fietsdragers van Thule door BesteProduct.nl

8,3
Wij worden wel blij van de Thule EasyFold XT2. Wat een prettige fietsendrager. Mooi vormgegeven, prachtige en goedwerkende klemmen, een kantelsysteem en ratels op de gespen om je fietswielen vast te zetten. Verder is het uitvouwen en klaar. Geen gedoe met nummerplaat of achterlichten. Alle details kloppen. Blijft er maar één nadeel over; je moet wel de portemonnee trekken.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
8,1
Je kunt de VeloSpace niet opvouwen. Zo, dan hebben we het nadeel gehad want voor de rest is dit een geweldige fietsendrager. Mooi, maar ook robuust en elegant tegelijk. De klemmen tussen de U-beugel en fietsen zijn prachtig afgewerkt en slim ontworpen. Werkelijk alle fietsen passen op deze drager met zijn brede U-beugel. Het slimme ratelsysteem om wielen vast te zetten en de doordachte fietsklemmen maken het helemaal af.
Albert Wester
Albert Wester
Arnhem • 12 reviews
Lees de hele review

Fietsdrager: de populairste merken