Volg ons

ProUser fietsdragers vergelijken

ProUser logo
Gerenommeerde fabrikant van fietsendragers die qua prijzen in het middensegment zit. ProUser ontwikkelt nog meer producten die je gebruikt in je vrije tijd zoals rangeersystemen voor caravans (mover) en andere caravan- en auto-accessoires. Behalve online zijn er ook veel winkels die ProUser fietsendragers aanbieden. (winkelzoeker van ProUser)
t/m
145 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Fietsdrager: tips en overzicht voor kopen fietsdragers

Best geteste fietsdragers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste fietsdragers van ProUser door BesteProduct.nl

7,0
Geen prijzen
De ProUser SG2 is vriendelijk geprijsd. Voor dat bedrag krijg je een fietsendrager die alles goed doet maar nergens in uitblinkt. Bevestigen aan de auto gaat prima, maar voor het omklappen van de achterlichten zien we bij andere fabrikanten handigere oplossingen. De goten zijn minder diep dan gebruikelijk maar de fietsen zet je met een houder wel eenvoudig goed vast. Pluspunt is de kantelbaarheid waardoor je onderweg makkelijk bij je bagage kunt.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
6,8
Laten we maar met de deur in huis vallen: dit is niet de beste fietsendrager die je kunt kopen, maar kan toch een interessante koop zijn. De ProUser Diamant kost maar de helft van wat een hele goede fietsendragers kost. In dat licht bezien doet de ProUser Diamant dan toch veel goed. Hij is kantelbaar, robuust gebouwd en heeft goed werkende klemmen om je fiets(en) vast te zetten. Als het goedkoop moet, dan is dit een voordelige keus.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Fietsdrager: de populairste merken