Volg ons

Uebler fietsdragers vergelijken

Uebler logo
Uebler; klinkt Duits en is het ook. “Made in Germany” melden ze trots. Uebler richt zich vooral op fietsendragers en dat zie je terug in de producten. Het zijn erg goede producten. Bij het testen hebben we eens gedacht dat je het niet veel slimmer kunt maken als wat Uebler laat zien. Ze voeren een aantal productlijnen. De i-series zijn de meest innovatieve (licht, slim, opvouwbaar), de X-series zijn de premium modellen, de P-series zijn flexibel (uit te breiden voor extra fiets) en de F-serie is de basislijn.
t/m
133 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Fietsdrager: tips en overzicht voor kopen fietsdragers

Best geteste fietsdragers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste fietsdragers van Uebler door BesteProduct.nl

9,0
We delen niet vaak tienen uit op onderdelen in een test. Voor de Uebler maken we een uitzondering. Wat een doordachte fietsendrager is de i21 van Uebler! We denken niet dat je een fietsendrager beter kunt maken dan wat Uebler laat zien met dit model. De wijze waarop je de drager aan de auto bevestigt en ook de de wijze waarop je fietsen fixeert, verdient alle lof. Daarom twee tienen op die onderdelen van de test en een dikke kooptip want de Uebler i21 maakt zijn hoge prijs helemaal waar.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
7,4
Uebler maakt goede fietsendragers. De F22 van Uebler heeft een aantal ijzersterke troeven. Waanzinnig licht voor een fietsendrager, opgevouwen een klein pakketje, alle fietsen passen erop en de F22 is gebouwd voor langdurig en intensief gebruik. Maar daartegenover is de F22 niet goedkoop, niet kantelbaar en moet je de drager eerst uitvouwen als je deze op je trekhaak wilt plaatsen. Onderaan de streep krijg je wat ons betreft wel waar voor je geld.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review

Fietsdrager: de populairste merken