Volg ons

XLC fietsdragers vergelijken

XLC logo
Een fietsdrager van XLC kopen? Bekijk alle verkrijgbare fietsdragers van XLC in het onderstaande overzicht. Klik op de fietsdragers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
132 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Fietsdrager: tips en overzicht voor kopen fietsdragers

Best geteste fietsdragers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste fietsdragers van XLC door BesteProduct.nl

7,2
Geen prijzen
Prima fietsendrager, de XLC Azura. Wat opvalt is zijn unieke manier van vergrendelen op de kogel. De rechtervleugel dient als hendel om de drager op de trekhaak vast te zetten. Slim bedacht. Vastzetten van de fietsen gaat makkelijk en al onze testfietsen kregen we er probleemloos op. Bouwkwaliteit is top, ook als we de drager overbelasten geeft ie geen krimp. Enige serieuze minpuntje is dat de Azura niet kantelbaar is.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,6
Voor het geld is de XLC een goede en degelijke fietsendrager. Hij is kantelbaar zodat je de achterklep van je auto kunt openen. Het enige minpuntje dat we konden vinden is dat we de achterklep van één testauto alsnog niet konden openen omdat de XLC niet ver genoeg kantelde. Dat lukte wel bij de andere auto’s. De Azura Xtra is degelijk gebouwd, gaat makkelijk op de trekhaak en ook het bevestigen van fietsen gaat eenvoudig en goed. Al met al de prijs waard.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review

Fietsdrager: de populairste merken