Volg ons

Babyliss 6720E

Voor- en nadelen van de Babyliss 6720E

Voordelen

  • Meedraaiend snoer
  • Krachtig vermogen van 2300 watt
  • Meegeleverd: diffuser en blaasmond
  • Coolshot knop die je niet ingedrukt hoeft te houden

Nadelen


Onze test
Consumententest | op
8,0

BaByliss 6720E: Krachtige föhn, zeer geschikt voor dik haar

8 - Score Badge BesteProduct.nl

Ben je gezegend met een dikke bos haar en heb jij altijd het probleem dat je haar niet snel genoeg droogt? Dan is de 6720E föhn van BaByliss wellicht iets voor jou. Met een vermogen van 2300 watt behoort dit model tot de krachtigste die ik heb getest. Hij ligt prettig in de hand en is met een gewicht van 1017 gram niet de lichtste föhn die ik heb getest, maar nog altijd zeer prettig in gebruik. Tel daarbij een slank handvat op die voor meer gebruiksgemak zorgt op en je hebt een topper in de categorie föhns in handen!

Met groot enthousiasme stuur ik ons team van consumententesters aan. Dagelijks vliegen de reviews me om de oren, die ik samen met collega Tom – teamleider redactie – corrigeer en redigeer. Daarnaast vind ik het zelf ook erg leuk om producten te testen die ik toch al met enige regelmaat gebruik. Ik loop geregeld het kantoor uit met een blender, sapcentrifuge, strijkijzer of een haarstyler onder de arm.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Consumententester
vanaf 49,99
Met groot enthousiasme stuur ik ons team van consumententesters aan. Dagelijks vliegen de reviews me om de oren, die ik samen met collega Tom – teamleider redactie – corrigeer en redigeer. Daarnaast vind ik het zelf ook erg leuk om producten te testen die ik toch al met enige regelmaat gebruik. Ik loop geregeld het kantoor uit met een blender, sapcentrifuge, strijkijzer of een haarstyler onder de arm.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Consumententester
8,0
Prijs
(Weging 10%)
Voor iets meer dan 50 euro haal je deze föhn van BaByliss in huis. Dat is niet de goedkoopste föhn op de markt, maar ook zeker niet de duurste. En met een bijpassend vermogen van 2300 watt zit je met deze prijs op een mooi gemiddelde.
8,0
Bedieningsgemak
(Weging 20%)
2 warmte standen en 2 snelheden. Het gemak van bediening zit 'm in de eenvoud. Combineer de warmste stand met de laagste snelheid of andersom, en vind zo de beste styling of droog methode voor jouw haar. Feit dat het handvat zo smal is en het gewicht (1017 gram) zo licht, maakt ook nog eens dat het niet erg is als je wat langer bezig bent, erg zwaar wordt het niet.
8,0
Design / vormgeving
(Weging 20%)
Hij is zwart. Matte en glanzende materialen zijn met elkaar gecombineerd, waardoor de föhn een luxe look krijgt. De bedieningsknoppen zijn schuifknoppen die je gemakkelijk instelt en de coolshot is eveneens een schuifknop waardoor je deze dus niet ingedrukt hoeft te houden. Hij weegt iets meer dan een kilo (1017 gram) en is daarmee misschien wat aan de zwaardere kant. Toch bedient hij mijns inziens erg fijn.
8,0
Kwaliteit / resultaat
(Weging 30%)
Of je haar snel of juist heel traag droogt, ligt natuurlijk aan meer dingen dan alleen je föhn en het vermogen daarvan. Of je dik of juist dun haar hebt of ook van groot belang. Echter zit je met een vermogen van 2300 watt gewoon wel heel goed, of je nu dun of dik haar hebt. Dit model van BaByliss doet erg zijn best doet om er geen lange, vervelende klus van te maken. Fixeren en stylen wordt een stukje makkelijker dankzij de bijgeleverde blaasmond en diffuser. Zeker als je veelvuldig gebruik maakt van dit soort accessoires, dan zijn ze een fijne bijkomstigheid.
8,0
Functies / mogelijkheden
(Weging 20%)
Het onderlinge verschil tussen föhn's is over het algemeen niet heel groot. Tuurlijk heb je verschillen in prijzen en in vermogen. Maar wat extra's, accessoires en functies betreft zijn ze veelal hetzelfde. Zo levert elk model over het algemeen een blaasmond en diffuser mee. Daar is de 6720E van BaByliss geen uitzondering op. Ook vind je wat bediening betreft de nodige warmte standen en snelheden. Evenals de coolshot knop, die tegenwoordig ook steevast op het handvat te vinden is. Echter vind je er maar zelden een die je als knop slechts 1 keer in hoeft te drukken. De meeste coolshot knoppen dien je ingedrukt te houden namelijk. Bij de BaByliss 6720E is dat niet nodig. En dat is behoorlijk handig, mits je deze veel gebruikt natuurlijk.

8,0
Eindscore test
Babyliss 6720E

Reviews van de Babyliss 6720E

Gemiddelde score gebruikers

10,0
De Babyliss 6720E is nog niet vaak gereviewed maar het begin is uitstekend met een voorlopige score van 10,0. Voor een goed beeld van deze Fohn zijn meer reviews nodig.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
10,0
Nooit gedacht dat ik een favoriete hardroger ...
Door Karo Elisabeth op 8-4-2019

Nooit gedacht dat ik een favoriete hardroger zou hebben maar deze wil ik echt niet meer kwijt. Hij blaast echt hard en toch is hij nket overdreven luid. Daarnaast heeft die verschillende standen en een koude en warmtestand. Ideaal voor dikker haar maar ook voor een mooi gebrusht resultaat.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Babyliss 6720E
Gemiddelde score redacteuren
7,7
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Babyliss 6720E
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
7,7
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,7
Website testen
De Babyliss 6720E is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
BaByliss 6720E: Zeer krachtige föhn, zeer geschikt voor dik haar
8,0
29-5-2019
BesteProduct.nl

Ben je gezegend met een dikke bos haar en heb jij altijd het probleem dat je haar niet snel genoeg droogt? Dan is de 6720E föhn van BaByliss wellicht iets voor jou. Met een vermogen van 2300 watt behoort dit model tot de krachtigere modellen die ik heb getest. Hij ligt prettig in de hand en is met een gewicht van 1017 gram niet de lichtste föhn die ik heb getest, maar nog altijd zeer prettig in gebruik. Tel daarbij een slank handvat op die voor meer gebruiksgemak zorgt op en je hebt een topper in de categorie föhns in handen!

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
6,5
Prijs / kwaliteit
Het is zeker het overwegen waard om de Babyliss 6720E te kopen. We hebben nog niet veel testen verzameld, maar het lijkt erop dat de 6720E de € 49,99 waard is.
expertscore
7,7
laagste prijs
€ 49,99
prijs/kwaliteit
6,5

Laagste prijzen Babyliss 6720E

Bekijk
€ 49,99
8,3
Voor 23.59u besteld? Morgen gratis bezorgd. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 49,99
7,4
Vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen thuisbezorgd. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)


Specificaties van Babyliss 6720E

Functies

Aantal blaasstanden
2

Algemeen

Toelichting type
-
Partnumber
6720E
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2018
Releasedatum
August 2018
EAN
3030050145595
Vermogen
2300 watt
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
2
Beoordeling experts
7,7
Beoordeling consumenten
10,0
Prijs / kwaliteit
6,5