Volg ons

Babyliss fohns

Babyliss
Een fohn van Babyliss kopen? Bekijk alle verkrijgbare fohns van Babyliss in het onderstaande overzicht. Klik op de fohns om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
474 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste fohns door BesteProduct.nl


Meest recent geteste fohns van Babyliss door BesteProduct.nl

9,3
Geen prijzen
De Babyliss Digital Sensor 6500FRE is een zeer prettige föhn, en een absolute aanrader voor de 'hair-fanatics' onder ons. Helemaal top als je veel met styling bezig bent en diverse looks wil creëren. Ik vind 'm het meest geschikt voor mensen met krullen, kroeshaar en dik, veel of lang haar. Dat komt vooral door de bijgeleverde hulpstukken. Je krijgt er namelijk een opzetstuk voor styling, voor straightening en een diffuser bij. Enkel gebruiken om je haar te drogen is zonde, daarvoor is deze föhn echt te luxe! Dat luxe gevoel begint al wanneer je de mooie blauwe doos opent. En alles netjes op z'n plek ziet liggen, met de prachtige satijnen beschermhoes als kers op de taart. En dan heb je de föhn nog niet eens geprobeerd.
Liesbeth Schram-Graner
Liesbeth Schram-Graner
Schiedam • 25 reviews
Lees de hele review
6,7
Geen ionen technologie, maar wel veel power voor een schappelijke prijs. De föhn heeft een turbo knop voor nog sneller drogen, een aparte koude knop en de drie jaar garantie is altijd fijn. Volgens de beschrijving is de kracht van de föhn gelijk aan 2300 W terwijl het stroomverbruik ca 1700 W is! De bijgeleverde diffuser heeft een prettige vorm die ik nog niet eerder ben tegengekomen: ergonomisch gevormd met afgevlakte punten. Dit voelt prettig aan in gebruik. Minder prettig waren de lastig te bedienen schuifknoppen, dat leverde helaas minpunten op wat betreft gebruiksgemak.
Liesbeth Schram-Graner
Liesbeth Schram-Graner
Schiedam • 25 reviews
Lees de hele review

Fohn: de populairste merken