Volg ons

Remington fohns

Remington
Een fohn van Remington kopen? Bekijk alle verkrijgbare fohns van Remington in het onderstaande overzicht. Klik op de fohns om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
281 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Door ons geteste Remington van fohns

De Keratin Therapy Pro Dryer van Remington is top presterend voor zijn enorme power van maar liefst 2200 watt, maar helaas ook wel topzwaar. Na een korte föhnsessie begint mijn arm het er al aardig moeilijk mee te krijgen. Daar tegenover staat weer een makkelijke bediening met 3 temperatuur standen, een aparte koude knop en 2 snelheden. Met de twee bijgeleverde mondstukken, waaronder één met een extra smalle opening, kun je extra goed precisie-stylen. Je krijgt er ook een diffuser bij, voor het creëren van meer volume. De föhn beschikt niet over ionentechnologie. Toch geeft deze een fijn resultaat (qua glans en gladheid). Zoek je een föhn met power voor jouw volle bos haar, dan heb je hier een goede föhn aan!
Liesbeth Schram-Graner
Schiedam • 21 reviews
Lees de hele review
Voor circa 30 euro krijg je met de Remington D5216 een complete föhn met ionentechnologie voor glanzend en pluisvrij haar. De ionentechnologie zorgt voor anti-statisch resultaat. De krachtige föhn van 2300 Watt zorgt ook nog eens voor hoog droogtempo. Verder is de föhn gelijk aan vele anderen met 3 hittestanden, een aparte koude knop en 2 snelheden, bijgeleverd mondstuk voor stylen en diffuser.
Liesbeth Schram-Graner
Schiedam • 21 reviews
Lees de hele review

Fohn: de populairste merken