Volg ons

Remington fohns vergelijken

Remington logo
Een fohn van Remington kopen? Bekijk alle verkrijgbare fohns van Remington in het onderstaande overzicht. Klik op de fohns om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
407 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste fohns door BesteProduct.nl


Meest recent geteste fohns van Remington door BesteProduct.nl

7,7
De Remington AC8820 Keratin Protect heb ik ervaren als een zeer prettige basisföhn. Het apparaat heeft twee stevige blaasstanden, twee warmtestanden én een extra knop voor koele lucht. Er zijn twee blaasmonden, waarvan één een wat hogere opening heeft dan gebruikelijk. Hierdoor vind ik de luchtstroom net even wat zachter en prettiger aanvoelen. Spijtig is dat je hem tijdens gebruik niet rond kunt draaien voor de juiste positie. Je moet 'm echt even los halen en dan weer in een andere positie vastzetten. De diffuser heb ik niet gebruikt omdat ik die eigenlijk bij geen enkele föhn prettig vind. De knoppen zitten wat mij betreft op een ideale positie. Met de true cool shot-functie koel ik mijn haar makkelijk af en heb ik direct een perfecte zachte krul. Dit werkt erg goed.
Ingrid van Daele
Ingrid van Daele
Noordhoek • 19 reviews
Lees de hele review
7,5
De Remington D2400 Travel Dryer zit solide in elkaar. Deze inklapbare föhn heeft 2 standen (hard/zacht), een 120/240V schakelaar en een afneembare blaasmond voor precisie styling. Hij is niet alleen compact, maar kan ook aangepast worden aan de netstroom in jouw vakantieland. Ideaal voor de reislustigen onder ons. Het apparaat heeft een stand voor krachtig en warm drogen en een stand voor zacht blazen. Laatstgenoemde is ideaal voor het stylen. Moet wel gezegd worden dat de zachte stand ook écht zacht is. Ik heb de stand even uitgeprobeerd, maar ben meteen weer overgestapt op de krachtige stand waarmee mijn haar lekker vlot droog werd.
Liesbeth Schram-Graner
Liesbeth Schram-Graner
Schiedam • 25 reviews
Lees de hele review
7,9
Deze D5215 Pro-Air Shine van Remington heeft een vermogen van 2300 watt en blaast daarmee maar liefst met 85 km per uur je haar binnen no-time droog! 3 warmte standen met een cool-shot (de aparte knop voor koude lucht) zorgen ervoor dat jij je haar makkelijk fixeert en styled. En daarbij beschikt deze föhn over ionen technologie voor pluisvrij haar. Dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs van € 24,99. En dat is best voordelig, als je het mij vraagt, in de categorie föhns mét ionentechnologie.
Liesbeth Schram-Graner
Liesbeth Schram-Graner
Schiedam • 25 reviews
Lees de hele review
7,5
Geen prijzen
De Keratin Therapy Pro Dryer van Remington is top presterend voor zijn enorme power van maar liefst 2200 watt, maar helaas ook wel topzwaar. Na een korte föhnsessie begint mijn arm het er al aardig moeilijk mee te krijgen. Daar tegenover staat weer een makkelijke bediening met 3 temperatuur standen, een aparte koude knop en 2 snelheden. Met de twee bijgeleverde mondstukken, waaronder één met een extra smalle opening, kun je extra goed precisie-stylen. Je krijgt er ook een diffuser bij, voor het creëren van meer volume. De föhn beschikt niet over ionentechnologie. Toch geeft deze een fijn resultaat (qua glans en gladheid). Zoek je een föhn met power voor jouw volle bos haar, dan heb je hier een goede föhn aan!
Liesbeth Schram-Graner
Liesbeth Schram-Graner
Schiedam • 25 reviews
Lees de hele review

Fohn: de populairste merken