Volg ons

Philips fohns vergelijken

Philips logo
Een fohn van Philips kopen? Bekijk alle verkrijgbare fohns van Philips in het onderstaande overzicht. Klik op de fohns om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
410 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste fohns door BesteProduct.nl


Meest recent geteste fohns van Philips door BesteProduct.nl

7,8
Deze föhn van Philips is voorzien van een infrarood sensor die het haar helpt beschermen tijdens het föhnen (moisture protect sensor). Door de ionische technologie pluist het haar minder en krijgt het een glanzend effect. Met de bijgeleverde accessoires en de 6 standen (warmte en snelheid tezamen) kan iedereen het föhnen aanpassen aan eigen wensen en doel (stylen of alleen drogen). Met zijn verrassende uiterlijk onderscheidt deze föhn zich ten opzichte van andere föhns.
Liesbeth Schram-Graner
Liesbeth Schram-Graner
Schiedam • 25 reviews
Lees de hele review
6,6
Deze zeer betaalbare föhn is basic, met die ene belangrijke extra functie: Thermo protect. Deze bewaakt de vochtbalans van het haar tijdens het drogen. Fijn om te weten dat hiermee je haar minder kans heeft op beschadiging door föhnen. Het heeft geen ionische technologie. Maar daar is deze föhn ook niet naar geprijsd. 6 standen (warmte en snelheid bij elkaar), waaronder een aparte koude knop. Goede keus voor ieder die een betaalbare föhn zoekt.
Liesbeth Schram-Graner
Liesbeth Schram-Graner
Schiedam • 25 reviews
Lees de hele review

Fohn: de populairste merken