Volg ons

Princess 182626

Voor- en nadelen van de Princess 182626

Voordelen

  • Prijs
  • Opbergvak snoer
  • Stevige pan

Nadelen

  • Geen geurfilter

Onze test
Consumententest | op
7,1

Princess 182626 Classic Family Castel: Prima friteuse voor zacht prijsje

7 - Score Badge BesteProduct.nl

De 182626 van Princess is een mooie frituurpan die luxe oogt doordat bijna alles in RVS is afgewerkt. De pan zelf is groot genoeg voor een normaal gezin, daar komt de naam 'Family Castel' waarschijnlijk ook vandaan. Verder is dit model uitgerust met een 'safety oil' filter, waardoor er minder kans is op spatten van vet. Een oververhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat het apparaat automatisch uit gaat indien deze te heet wordt. En dat voor slechts 28 euro. Niet slecht Princess! Hij krijgt daarom van mij een kooptip. Er zijn heus betere friteuses te krijg, maar niet voor dit geld. Dus voor de kleine portemonnee zit je met de 182626 best goed!

Ondanks mijn jonge leeftijd ben ik zeker zeer kritisch als het aankomt op wat ik koop. Ik wil waar voor mijn geld. En natuurlijk ben ik altijd op zoek naar de beste kwaliteit, voor die prijs. Je kunt mij wakker maken voor een patatje. Daarom test ik met alle liefde de friteuses. Want niets is lekkerder dan een goed krokant frietje. Eentje die lekker smaakt, en niet te vet is. En liefst frituur ik zonder al te veel luchtjes!
Hinse Rot
Hinse Rot
Hellevoetsluis • 15 reviews
Consumententester
vanaf 38,89
Ondanks mijn jonge leeftijd ben ik zeker zeer kritisch als het aankomt op wat ik koop. Ik wil waar voor mijn geld. En natuurlijk ben ik altijd op zoek naar de beste kwaliteit, voor die prijs. Je kunt mij wakker maken voor een patatje. Daarom test ik met alle liefde de friteuses. Want niets is lekkerder dan een goed krokant frietje. Eentje die lekker smaakt, en niet te vet is. En liefst frituur ik zonder al te veel luchtjes!
Hinse Rot
Hinse Rot
Hellevoetsluis • 15 reviews
Consumententester
8,0
Prijs
(Weging 10%)
Op het moment dat ik de 182626 heb getest, kostte hij 28 euro. Ik vind hem de prijs waard omdat hij ondanks de goedkope prijs stevig is, luxe oogt en gewoon goed werkt.
7,0
Bouwkwaliteit / specificaties
(Weging 20%)
De Princess Family Castle is erg mooi om te zien. De friteuse oogt zeer luxe omdat bijna alles in RVS is afgewerkt. De pan zelf is groot genoeg voor een normaal gezin., vandaar ook de naam waarschijnlijk. De pan staat zeer stevig en voelt niet zwak aan. Door het safety oil filter heb je minder kans op spetten van het vet. Ook helpt dit voor het kruim wat onder het element blijft en minder snel verbrand.
7,0
Gebruikservaring / veiligheid
(Weging 20%)
Aan veiligheid is zeker gedacht. Den bijvoorbeeld aan oververhitting. Wordt de pan te heet, dan schakelt het apparaat zichzelf uit. In de gebruikshandleiding staat vervolgens stap voor stap beschreven wat je moet doen voor een veilige herstart. Verder is de 182626 makkelijk in gebruik, omdat alles gewoon goed is afgeschermd. De deksel houdt de stoom redelijk binnen.
7,0
Temperatuur
(Weging 25%)
De olie van deze pan blijft goed op temperatuur, ook als je grote porties friet erin stopt. Dit zorgt ervoor dat alles wat je maakt heerlijk krokant blijft.
7,0
Smaak / structuur snacks
(Weging 25%)
De smaak van de snacks waren in de pan gewoon goed. Ook wanneer je snacks en friet bakken met elkaar afwisselt, blijft de kwaliteit goed. Zowel snacks als friet zuigen zich niet vol met vet.

7,1
Eindscore test
Princess 182626

Reviews van de Princess 182626

Gemiddelde score gebruikers

6,4
Gebruikers zijn niet enthousiast over de 182626 van Princess. Een gemiddelde van 6,4 uit 52 reviews is een mager resultaat. Overweeg een andere Friteuse.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
9,0
Heeft altijd goed gewerkt, kan ook een ...
Door s..... op 3-7-2017

Heeft altijd goed gewerkt, kan ook een tijdje aanblijven een uurtje ofzo. Vaak friet gemaakt ,werkt nog goed. schoonmaken is veel werk

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

7,5
Deze friteuse beviel ons in het begin ...
Door jojo op 10-1-2015

Deze friteuse beviel ons in het begin erg goed. De overkookbeveiliging is prima. Inderdaad, de letters op het scherm verdwijnen maar OK. Wat er niet goed aan was, was dat de temperatuur van de pan niet hoog genoeg leek te zijn. We verloren telkens veel niveau aan olie en de olie leek niet zo te borrelen als je er iets in bakte. Ook hadden we 's avonds maagzuur na het eten van de friet dus hebben we 'm weg gedaan een 4 liter frietpan van Herman den Blyker aangeschaft. Ideaal voor een gezin van 4 personen.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,2
Na 7 jaar regelmatig gebruik lekt het ...
Door poppie1963 op 14-3-2012

Na 7 jaar regelmatig gebruik lekt het apparaat. We hebben jaaarenlang onbezorgd kunnen frituren. Wij vinden het dus een geweldig ding, en ik ga morgen meteen een nieuwe ophalen en wel exact zo eentje!

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

10,0
Deze pan was de tweede pan van ...
Door Arie Werner op 8-12-2011

Deze pan was de tweede pan van Princess na ca 3 jaar gebruik beletterind te lezen. Het overkoken komt alleen door het te vochtig bakken van bv verse aardappelen of als de olie te oud is dit is niet de pan aanterekenen maar de gebruiker ook na 3 jaar begint het contact lastig te worden maar ook dit is de schuld van de gebruiker als ik meer tijd had genomen voor het schoonmaken had ook dit prbleem niet opgetreden. Ik koop zeker weer deze pan.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,8
Intussen deze pan al 3 jaar in ...
Door Jerry141 op 25-6-2011

Intussen deze pan al 3 jaar in gebruik. Geen problemen er mee gehad. Enige is dat de letters inderdaad verdwijnen na korte tijd. Verder geen gezeur met overkoken o.i.d. Helemaal niets. Kortom een perfecte pan voor superweinig geld. Ik doe de hele frituurpan inclusief stekker etc in de vaatwasser en daarna is deze weer superschoon. Een paar dagen goed laten drogen en klaar is kees.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,5
Prima product en de RVS gedeelten zijn ...
Door Paulus de b op 28-11-2010

Prima product en de RVS gedeelten zijn goed schoon te houden in de vaatwasser. Wij hebben hem al enkele jaren en bevalt erg goed. Het enige probleem na die jaren is dat het zwarte gedeelte van de instelknop vet wordt, bij het schoonmaken kunnen de witte aanduidingen verdwijnen. Het bruisen van het vet heeft alles te maken met de hoeveelheid nattigheid die meekomt met het te bakken product en ligt niet aan deze friteuse. Absolute aanrader.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

3,2
We hebben deze pan nu een maand ...
Door Martijn Snoek op 29-8-2010

We hebben deze pan nu een maand of 3. De eerste dag dat we deze pan gebruikte was het al gelijk raak!! Ik had na een tip van een collega de pan keurig netjes ingepakt in folie aan de buiten zijde, zodat het alluminium niet vies werd. Bij eerste patat die we er gooide liep het vet er met bakken overheen. Gelukkig stond deze pan buiten dus verder geen vervolgschade aan het interieur of de keuken. Dit had echter wel als gevolg dat het plastic folie gelijk compleet verschrompeld aan de pan vast zat. Aanvankelijk dachten we dat de fout bij ons lag, omdat we de pan gevuld hadden tot het max. niveau wat aangegeven staat op de pan. Na een hoop boenen en poetsen hebben de we pan weer als nieuw gekregen. We hebben regelmatig kunnen frituren hierna zonder enig veel problemen. We frituren niet veel, gemiddeld eens in de week. Nu was het gister avond weer raak. Aangezien we met de verbouwing van onze keuken bezig zijn, is het op dit moment niet mogelijk om fatsoenlijk aardappelen te koken, dus zijn we hiervoor aangewezen op de frituurpan. Deze gebruiken we daardoor nu meer. Gisteravond heb ik hem daarom provisorisch op een nieuw keukenkastje met daarop een deel van het nieuwe spaanplaat aanrecht blad neer gezet. De kipburgers frituurde perfect. Echter toen we de aardappel schijfjes in de frituur lieten zakken begon de pan net als de eerste maal ontzettend te bruissen en spoot het frituurvet eruit, over onze nieuwe keuken heen, en vooral het ergste over de niet afgewerkte rand van ons spaanplaat aanrecht blad heen!!!! We hebben hier niets anders gedaan dan beschreven in de handleiding, de aardappels waren nota bene net vers gehaald bij de supermarkt, en dus ook niet bevroren. Het blad is vanzelfsprekend nu aardig aan het opzetten en ik verwacht deze niet meer te kunnen gebruiken. U snapt waarschijnlijk wel dat ik nu in staat ben om deze pan zo bij Princess het kantoor in te mieteren!! Morgenochtend vroeg hang ik bij Princess aan te telefoon. Ik lees hier dat dit probleem veel vaker voor komt, waardoor ik de fout ook niet meer bij ons zoek. Mocht de firma Princess de fout toch op ons af schuiven, dan ben ik genootzaakt om verdere juridische stappen te ondernemen. De uitkomst hiervan zal ik op later termijn laten weten. Het advies wat ik daarom vooral geef is: KOOP DEZE FRITEUSE NIET!!!!!!! Hoe goedkoop hij ook is, dit ding is een gevaar voor ieder met kleine kinderen of een hond. Als dit had gebeurd waar onze pup bij stond had hij zwaar verminkt geweest door het hete vet! Dit kan ook zo maar bij u gebeuren. Rede genoeg om dit pruts product niet te kopen!

- - -

In bezit: kwartaal
Via Kieskeurig.nl

6,8
ik heb deze friteuse weggegooid. dan waarmde hij ...
Door jolanda999 op 9-6-2010

ik heb deze friteuse weggegooid. dan waarmde hij wel goed dan weer niet. ik kreeg het er heen en weer van.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,5
Ik heb hem nu bijna 2 jaar. ...
Door hapje op 27-4-2010

Ik heb hem nu bijna 2 jaar. Alleen jammer dat de belettering op de friteuse zo snel vervaagt. Voor de rest een prima apparaat. Lekkere frites en snacks. Makkelijk schoon te maken. Gekocht voor 24,95

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Na ruim 3 jaar is hij kapot ...
Door vrona op 29-3-2010

Na ruim 3 jaar is hij kapot gegaan, hij is zijn geld echt meer dan waard geweest. Van begin af aan met olie gefrituurd en na elke acht keer frituren de pan schoongemaakt. Niks op aan te merken en ik koop er morgen weer één.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Princess 182626
Gemiddelde score redacteuren
7,0
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Princess 182626
Aantal testen:
3
Genormeerde score:
7,0
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,0
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Princess 182626.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Princess 182626? Onze eigen test van de 182626 staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Princess 182626 Classic Family Castel: Prima friteuse voor zacht prijsje
7,1
29-1-2018
BesteProduct.nl

De 182626 van Princess is een mooie frituurpan die luxe oogt doordat bijna alles in RVS is afgewerkt. De pan zelf is groot genoeg voor een normaal gezin, daar komt de naam 'Family Castel' waarschijnlijk ook vandaan. Verder is dit model uitgerust met een 'safety oil' filter, waardoor er minder kans is op spatten van vet. Een oververhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat het apparaat automatisch uit gaat indien deze te heet wordt. En dat voor slechts 28 euro. Niet slecht Princess! Hij krijgt daarom van mij een kooptip. Er zijn heus betere friteuses te krijg, maar niet voor dit geld. Dus voor de kleine portemonnee zit je met de 182626 best goed!

BesteProduct.nl
Magazine testen
6,4
Test-Aankoop
1-1-2009
6,3
Consumentengids
1-12-2012
8,0
Prijs / kwaliteit
De Princess 182626 is een prima Friteuse om te kopen. De 182626 is vaak genoeg goed getest door deskundigen en biedt met € 38,89 een goede prijs / kwaliteitverhouding.
expertscore
7,0
laagste prijs
€ 38,89
prijs/kwaliteit
8,0

Laagste prijzen Princess 182626

Bekijk
€ 38,89
3,4
Vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen thuisbezorgd. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 44,90
7,5
Binnen 3 dagen. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 44,90
-
Voor 23:00 besteld, morgen in huis. Ook in de avond bezorgd. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 45,84
8,9
Binnen 2 dagen. Prijs inclusief verzendkosten (€ 6.95)


Specificaties van Princess 182626

Algemeen

Toelichting type
-
Partnumber
2626
Toelichting partnumber
Classic Family Castel 3L
Releasedatum
September 2005
Afmetingen (H x B x D)
25 x 40 x 17 cm
EAN
8712836826267, 8712836926264
Kleuren
roestvrijstaal
Multicooker
Nee
Inhoud pan
3 liter
Aantal pannen
1
Bakcapaciteit mand 1
0,7 kg
Vermogen
2000 watt
Koele wand
Nee
Vaatwasmachinebestendig
Ja
Aftapsysteem
Nee
Lift-systeem
Ja
Uitneembare binnenpan
Ja
Kijkvenster
Nee
Sproeisysteem
Nee
Display
Nee
Timer
Nee
Anti-reukfilter
Nee
Oliefiltersysteem
Nee
Indicatielampje thermostaat
Ja
Regelbare thermostaat
Ja
Oververhittingsbeveiliging
Ja
Koude zone
Ja
Type/soort
friteuse

Extra

Vermogen
2000 watt
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
4
Beoordeling experts
7,0
Beoordeling consumenten
6,4
Prijs / kwaliteit
8,0