Volg ons

Philips Avance Collection HD9650

Voor- en nadelen van de Philips Avance Collection HD9650

Voordelen

  • Grote capaciteit
  • Warmt snel op
  • Warmhoudfunctie
  • Buitenkant wordt niet erg warm
  • Maakt je snacks snel klaar

Nadelen

  • Vrij prijzig

Onze test
Expertreview | op
8,4

Philips HD9650 Avance Airfryer: groot en goed komt met een prijs

8 - Score Badge BesteProduct.nl

Wat een krachtpatser is de nieuwe XXL airfryer van Philips. Waar sommige airfryers tijdens het testen wat slappe kroketten of matige Franse frietjes opleveren, doorstaat deze Philips airfryer alle smaaktesten. Je kunt ruim een kilo friet in één keer bakken, dat schiet lekker op. De warmhoudfunctie werkt uitstekend en zorgt dat je snacks niet alleen warm blijven, maar er ook smakelijk blijven uitzien. Het prijskaartje van ruim 200 euro is wel even slikken.

Vele jaren geleden ben ik BesteProduct.nl begonnen om mensen te helpen bij het zoeken naar het voor hun beste product. En dat is nog steeds de missie van BesteProduct.nl. Inmiddels hebben we een heel team van redacteuren dat test, schrijft en analyseert. Maar af en toe kom ik een onderwerp tegen, waarvan ik denk 'hoe zit dat nou echt?'. En dan kan ik het niet laten, zélf op onderzoek uit te gaan. En dit tot op het bot uit te zoeken. De uitwerking zoek ik niet alleen in letters, maar vooral in plaatjes en verhelderende infographics.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Redacteur
vanaf 215,00
Vele jaren geleden ben ik BesteProduct.nl begonnen om mensen te helpen bij het zoeken naar het voor hun beste product. En dat is nog steeds de missie van BesteProduct.nl. Inmiddels hebben we een heel team van redacteuren dat test, schrijft en analyseert. Maar af en toe kom ik een onderwerp tegen, waarvan ik denk 'hoe zit dat nou echt?'. En dan kan ik het niet laten, zélf op onderzoek uit te gaan. En dit tot op het bot uit te zoeken. De uitwerking zoek ik niet alleen in letters, maar vooral in plaatjes en verhelderende infographics.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Redacteur
7,0
Prijs
(Weging 10%)
Misschien het enige echte nadeel, de prijs van deze airfryer. De Philips HD9650 is goed en groot maar dat komt met een prijskaartje. Ruim 200 euro is niet onredelijk voor wat je krijgt, maar het blijft natuurlijk veel geld. Als je het geld kunt missen, je een groot gezin hebt en een kritische patatbakker bent dan kun je deze airfryer XXL gerust kopen. In dat licht moet je de kooptip zien. Als dat niet speelt dan zoek je een kleinere en goedkopere uit, vandaar de 7.
8,0
Bouwkwaliteit / specificaties
(Weging 20%)
De HD9650 is degelijk gebouwd. Deze grote jongen van Philips is uitgerust met een digitale timer. Ook de temperatuur stel je digitaal in met de draai-en-drukknop. De Airfryer heeft een aantal automatische instellingen voor frites, snacks, kip, vlees en groenten. Dat is handig, maar ook een beetje overbodig. Onze ervaring is dat de voorgeschreven bereidingstijden van de Airfryers verschillen van de adviezen op de verpakkingen van bijvoorbeeld frites en snacks. Zowel qua temperatuur als tijd. En je haalt de beste resultaten als je de bereidingstijd en temperatuur van de verpakkingen aan houdt. Dit geldt trouwens voor alle airfryers, niet voor de Philips XXL in het bijzonder.
8,0
Gebruikservaring / veiligheid
(Weging 20%)
We waren erg tevreden over de Avance Airfryer. Hij warmt zeer snel op. Voorverwarmen is eigenlijk niet nodig. Je kunt de airfryer aan de voor- en zijkanten prima vasthouden, de XXL wordt daar niet heet. Schoonmaken gaat prima. Wel het type ijzer dat je even moet nadrogen als het uit de vaatwassers komt. Geluid is binnen de perken. Het geluid neemt duidelijk toe als je bijvoorbeeld van 180 naar 200 graden gaat. Dan blaast de Philips XXL airfryer logischerwijs wat harder. De capaciteit is fantastisch voor grote gezinnen of hele grote eters. Ruim een kilo patat in één keer is geen probleem.
9,0
Temperatuur
(Weging 25%)
Dit is een krachtige airfryer met een grote capaciteit. In vergelijking met andere goedkopere airfryers is de Philips sneller klaar. Het 2500 Watt verwarmingselement is krachtig. Groot pluspunt vinden we de goedwerkende warmhoudfunctie. Als je een frikandel er een paar minuten in laat liggen, dan blijft die er lekker uitzien en verandert ‘ie niet in een verschrompeld en rimpelige worst.
9,0
Smaak / structuur snacks
(Weging 25%)
De smaak van snack en frites is het sterke punt van de de XXL. Sommige airfryers hebben moeite met kroketten en franse frietjes. De XXL airfryer niet. De kroketten zijn krokant en de Franse frietjes lukken perfect. Door de kracht van het verwarmingselement is de bereidingstijd kort voor een airfryer en dat helpt duidelijk. Als je producten gebruikt die geschikt zijn voor een airfryer dan lukt het eigenlijk altijd in deze Philips

8,4
Eindscore test
Philips Avance Collection HD9650

Reviews van de Philips Avance Collection HD9650

Gemiddelde score gebruikers

8,7
De Avance Collection HD9650 Friteuse van Philips wordt door 33 gebruikers met een gemiddelde van 8,7 beloond. Dat is een zeer goede score. De Philips voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
8,0
Dit is de 1e airfryer die ik ...
Door Netta op 13-6-2020

Dit is de 1e airfryer die ik aangeschaft heb en ben er zeer blij mee. De bediening is eenvoudig en accuraat. Het voedsel dat je erin doet komt er precies zo uit als ik het graag wil hebben.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Erg blij met deze airfryer, voorbereiding van ...
Door Ali op 3-6-2020

Erg blij met deze airfryer, voorbereiding van eten is echt een makkie geworden. Vooral het klaarmaken van kippenpootjes is verrukkelijk! Verkoper adviseerde om een stukje aluminiumfolie te gebruiken zodat je niet steeds alles moet schoonmaken. Ook een afdekplaat gekocht voor de bovenkant. Erg blij met deze aankoop!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
philips airfryer gekocht bij dit apparaat zitten ...
Door avl op 26-1-2020

philips airfryer gekocht bij dit apparaat zitten al diverse kookboekje waar je zeker trek van krijgt apparaat is zeer duidelijk de app geeft ook extra info zeker aan te raden ,voor modern koken

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

2,0
Jarenlang een airfryer gehad. Nu overgestapt op ...
Door Philips airfryer xxl op 15-1-2020

Jarenlang een airfryer gehad. Nu overgestapt op deze xxl. Ziet er mooi uit. Helaas ,na paar keer gebruik, sluit airfryer xxl niet goed. In eerste instantie topservice: kan apparaat terug sturen en binnen een week staat er een nieuwe op ons aanrecht. Echter begeeft deze het na korte tijd: het apparaat warmt niet op! Wederom contact met Philips. Ik krijg hetzelfde verhaal: ik kan hem opsturen en er zal mij bij ontvangst een nieuwe opgestuurd worden. 20/12/19 heb ik het apparaat opgestuurd. Vandaag, na tal van telefoontjes van mij uit, niet met elkaar strokende verhalen vanuit Philips, voel ik mij ontzettend voorgelogen en aan het lijntje gehouden. Tot op heden heb ik namelijk niets terug ontvangen! Ik vind dit schandalig! Heb gevraagd waar ik review kan plaatsen of klacht kan indienen. Dit is niet mogelijk... Degene die ik aan de telefoon krijg (zijn overigens vriendelijk) geeft aan dat dit niet mogelijk is. Eigenlijk is er niets mogelijk. Ik kan niet doorverbonden worden en zij kunnen alleen desbetreffende afdeling mailen. Verschillende keren is mij gezegd dat ze mij op de hoogte brengen. Ook dit gebeurt niet.

- - -

In bezit:
Via Kieskeurig.nl

9,0
Onlangs deze airfryer gekocht. Geweldig apparaat en ...
Door Patricia op 10-6-2019

Onlangs deze airfryer gekocht. Geweldig apparaat en van alles uitgeprobeerd en heeft een smaakvolle bereiding. Warmt snel op en makkelijk te bedienen. Schoonmaken kan in vaatwasser, maar met sopje zo gebeurt.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

8,0
een goed product maar de uitleg en ...
Door jp op 17-3-2019

een goed product maar de uitleg en beschrijving is van de bediening te summier de volgorde kan duidelijker worden uitgelegd verder werkt het prima

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Naar lang twijfelen en veel rondspeuren op ...
Door Vera op 16-3-2019

Naar lang twijfelen en veel rondspeuren op internet, de airfryer gekocht. Wat een aanwinst voor in de keuken! Nog geen moment spijt van gehad. Voor ons niet als vervanging van de frituurpan,maar echt om te koken. Je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt het er in bereiden. Van fruit,brood,vlees,lasagne tot taart. Je kunt er van alles bijkopen..bijvoorbeeld de bak of grillset.. maar zonder deze sets kun je er ook al veel in bereiden. Onderin is wat lastiger schoon te houden.. maar door er naar iedere keer dat je hem gebruikt heb een nieuw stuk aluminiumfolie in te drukken, is dat 'probleem' opgelost. Kost wat,maar dan heb je ook wat!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
De airfryer aangeschaft omdat we met ons ...
Door bobmaas32 op 8-2-2019

De airfryer aangeschaft omdat we met ons gezin toch gezonder moeten gaan eten. De frietpan is de deur uit en sindsdien maken we gebruik van de airfryer. Met een gezin van 5 personen is het belangrijk dat we grote hoeveelheden tegelijk kunnen klaarmaken zodat niemand op zijn of haar eten hoeft te wachten. Door de dubbele bodem word het vet snel afgevoerd en is de airfryer makkelijker schoon te maken. De frietjes zijn lekker goud en knapperig. Onze kippenpoten hebben heerlijk krokant laagje en de kroketjes zijn krokant en warm binnen. Wij zijn een tevreden gezin!

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Deze airfryer gekocht voor ons 5koppig gezin, ...
Door Marjolijn op 17-1-2019

Deze airfryer gekocht voor ons 5koppig gezin, vanavond getest en we hadden heerlijke krokante frietjes!! De warme lucht wordt gecirculeerd waardoor de frietjes allemaal krokant worden.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Na een eerdere aanschaf van een Philips ...
Door Henk op 12-1-2019

Na een eerdere aanschaf van een Philips airfryer de hele eerste versie( die ons niet beviel) nu na een aantal jaren toch weer een airfryer aan geschaft. We zijn nu wel zeer tevreden. De techniek is veel en veel beter dan vorrheen. We bakken/grillen bijna alles erin. Sowieso alle snacks( geen oven snacks maar gewoon ) vis sticks, kip, cake etc..... Alles super mooi gebakken. Er zijn 2 apps beschikbaar waar je gerechten en Baktijden kunt vinden. 👍🏻👍🏻👍🏻

- - -

In bezit:
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Philips Avance Collection HD9650
Gemiddelde score redacteuren
8,1
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Philips Avance Collection HD9650
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
8,1
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
8,1
Website testen
De Philips Avance Collection HD9650 is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Philips HD9650 Avance Airfryer: groot en goed komt met een prijs
8,4
7-3-2018
BesteProduct.nl

Wat een krachtpatser is de nieuwe XXL airfryer van Philips. Waar sommige airfryers tijdens het testen wat slappe kroketten of matige Franse frietjes opleveren, doorstaat deze Philips airfryer alle smaaktesten. Je kunt ruim een kilo friet in één keer bakken, dat schiet lekker op. De warmhoudfunctie werkt uitstekend en zorgt dat je snacks niet alleen warm blijven, maar er ook smakelijk blijven uitzien. Het prijskaartje van ruim 200 euro is wel even slikken.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
9,5
Prijs / kwaliteit
We kunnen op het eerste oog de Philips Avance Collection HD9650 aanbevelen om te kopen. We hebben nog niet veel experttesten verzameld maar voorlopig blijkt dat je voor € 215,00 zeer veel waar voor je geld krijgt.
expertscore
8,1
laagste prijs
€ 215,00
prijs/kwaliteit
9,5

Laagste prijzen Philips Avance Collection HD9650Specificaties van Philips Avance Collection HD9650

Algemeen

Toelichting type
-
Partnumber
HD9650/90
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
August 2017
Afmetingen (H x B x D)
31,6 x 43,3 x 32,2 cm
EAN
8710103821847, 8710103845751, 2000030029239
Kleuren
zwart
Multicooker
AirFryer
Bakcapaciteit mand 1
1,4 kg
Vermogen
2225 watt
Koele wand
Ja
Vaatwasmachinebestendig
Ja
Lift-systeem
Ja
Uitneembare binnenpan
Ja
Display
Ja
Indicatielampje thermostaat
Ja
Regelbare thermostaat
Ja
Type/soort
friteuse

Extra

Kleur(en)
zwart
Ingebouwd display
Ja
Bediening
touch, draaiknop
Fabrikant kleur(en)
zwart
Vermogen
2225 watt
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
8
Beoordeling experts
8,1
Beoordeling consumenten
8,7
Prijs / kwaliteit
9,5