Volg ons

De'Longhi friteuses vergelijken

De'Longhi logo
De'Longhi is een Italiaans bedrijf dat klein huishoudelijke consumentenelektronica op de markt brengt. Op haar eigen website vat De’Longhi het samen in de woorden: koffie, keuken, huishouden en comfort. De Multifry is het opvallendste product in deze categorie, een airfryer met de mogelijkheden van een multicooker. Er zijn echter ook traditionele frituurpannen beschikbaar. De’Longhi mikt met haar producten doorgaans op een goede kwaliteit en design. Het zijn doorgaans niet de goedkoopste producten, maar je krijgt er vaak wel veel voor terug.
t/m
523 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Frituurpan: tips bij het kopen van een frituurpan [koopgids]
Frituurpannen zijn er in verschillende soorten , variërend in prijs van 20 euro tot ruim 250 euro. Waar moet je op letten bij de aankoop van een friteuse? Aan de hand van enkele vragen lopen we de belangrijkste zaken
Lees de koopgids

Best geteste friteuses door BesteProduct.nl


Meest recent geteste friteuses van De'Longhi door BesteProduct.nl

8,2
Geen prijzen
Deze De'Longhi FH1163 Multifry is een aanrader voor mensen die niet enkel patat willen bakken. Hij is niet goedkoop, maar als je hem veelzijdig inzet is dit product zeker zijn geld waard. Houd er echter wel rekening mee dat je niet snel achter elkaar producten kunt bereiden. Bijvoorbeeld eerst je patat en daarna je kipnuggets.
Joop Geerts
Joop Geerts
Capelle aan den IJssel • 10 reviews
Lees de hele review
6,5
Geen prijzen
Heb je een grote friteuse nodig, maakt je je aanrecht regelmatig schoon en frituur je vrij vaak? Dan is dit geen slechte keuze. Hij kost wat, maar dan heb je wel een friteuse die op technisch gebied goed presteert. Erg handig is deze friteuse niet. Vooral qua schoonmaken, gezien het deksel dat aan de zijkanten vies vocht lekt. En voor het geld dat hij kost kun je een friteuse van een concurrerent kopen die minder constructienadelen heeft.
Jean-Paul Drabbe
Jean-Paul Drabbe
Utrecht • 15 reviews
Lees de hele review

Friteuse: de populairste merken