Volg ons

Tefal friteuses vergelijken

Tefal logo
Tefal is producent van keukenapparatuur en kwam als eerste op de markt met een heteluchtfriteuse. De ActiFry prijkt niet voor niets bovenaan op de innovatiepagina van het Franse bedrijf. Tefal verkoopt ook traditionele frituurpannen en heeft voor vrijwel ieder budget iets te kiezen. Het merk is natuurlijk ook erg bekend geworden door de pannen met teflon-antiaanbaklaag. Een samenvoegsel van ‘tef’ (teflon) en ‘al’ (aluminum) vormden de naam Tefal.
t/m
516 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Frituurpan: tips bij het kopen van een frituurpan [koopgids]
Frituurpannen zijn er in verschillende soorten , variërend in prijs van 20 euro tot ruim 250 euro. Waar moet je op letten bij de aankoop van een friteuse? Aan de hand van enkele vragen lopen we de belangrijkste zaken
Lees de koopgids

Best geteste friteuses door BesteProduct.nl


Meest recent geteste friteuses van Tefal door BesteProduct.nl

8,1
Geen prijzen
De schoonheid (en kwaliteit) zit bij de Tefal Fry Delight XL vooral van binnen. Om te beginnen bij de Franse friet, die maak je hier echt verrukkelijk klaar mee. Knapperig en precies gaar genoeg. Bij het schrijven van deze review krijg ik meteen weer trek. Hij heeft zoals veel airfryers moeite met kroketten, maar de meeste andere snacks gaan prima. De pan is ook snel op temperatuur. Van buiten vind ik ‘m met zijn witte uiterlijk persoonlijk geen beauty, hij oogt wat goedkoop. Gelukkig zijn z’n prestaties hartstikke goed, daarmee verdient ‘ie dan ook een dikverdiende kooptip.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,9
Geen prijzen
Tefal noemt de FR516 een semi-professionele friteuse en ik ga er wel een beetje in mee. Het is een stevige en mooie pan met een grote capaciteit en een sterk verwarmingselement van 2400 watt. De temperatuur is goed want de olie wordt ook ongeveer zo heet als je instelt. Voor circa 50 euro krijg je ook nog een timer op het apparaat en een filter om de grofste rommel uit de pan te zeven na gebruik. Wat mij betreft zeker een kooptip.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review
8,1
Een frituurpan die zo nauwkeurig is, moeten we wel een kooptip geven. Het bakken op de juiste temperatuur is erg belangrijk en bij frituurpannen klopt dat lang niet altijd. Bij de Tefal FR3380 is 180 graden écht 180 graden. De ingestelde temperatuur komt exact overeen met de werkelijke temperatuur. En geloof ons, dat is knap. Bij andere frituurpannen wijkt het vaak behoorlijk af. Het is een frituurpan met koude zone en een deksel met kijkglas. Deze Tefal is degelijk gebouwd en heeft een verwarmingselement van 2200 watt.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
6,5
Geen prijzen
De ActiFry Express XL is een grote variant van Tefal, maar ondanks enkele goede elementen is hij vooral erg luidruchtig. De snacks komen er lekker en krokant uit. Wanneer je hem vaker achter elkaar gebruikt, moet je wel goed opletten op de baktijd. Het apparaat is dan vaak een stuk sneller klaar. Doordat er verschillende accessoires bij zitten, heb je diverse mogelijkheden. Al met al een voldoende voor deze ActiFry.
Hinse Rot
Hinse Rot
Hellevoetsluis • 15 reviews
Lees de hele review

Friteuse: de populairste merken