Volg ons

Severin friteuses vergelijken

Severin logo
Een friteuse van Severin kopen? Bekijk alle verkrijgbare friteuses van Severin in het onderstaande overzicht. Klik op de friteuses om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
523 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Frituurpan: tips bij het kopen van een frituurpan [koopgids]
Frituurpannen zijn er in verschillende soorten , variërend in prijs van 20 euro tot ruim 250 euro. Waar moet je op letten bij de aankoop van een friteuse? Aan de hand van enkele vragen lopen we de belangrijkste zaken
Lees de koopgids

Best geteste friteuses door BesteProduct.nl


Meest recent geteste friteuses van Severin door BesteProduct.nl

5,3
Geen prijzen
De FR 2419 heeft een beperkte inhoud van 1,5 liter en moet eerst in elkaar gebouwd worden, vóór hij gebruikt kan worden. De draaiknop voor de temperatuur is erg onduidelijk en zorgde helaas meedere keren voor missers. De aanschafprijs schommelt tussen de 30 en 40 euro, best veel gezien de matige prestaties.
Coanita Vredeveld
Coanita Vredeveld
Almelo • 12 reviews
Lees de hele review
6,6
Geen prijzen
De FR2437 is een ideale pan voor als je met zijn tweeën bent. Ben je met een grote gezelschap, dan zal je op je beurt moeten wachten.
Hinse Rot
Hinse Rot
Hellevoetsluis • 15 reviews
Lees de hele review
7,0
Het is geen groot model. Maar voor een gezin van 1 à 2 personen, is de FR 2408 van Severin een prima frituurpan. En dat is best wel een uitkomst. Want wat moet 1 persoon, met zo'n enorm grote pan. Die onnodige ruimte in de keuken inneemt. Ook heb je niet meer zoveel frituurolie nodig. De pan is precies groot genoeg voor een paar patatjes en een aantal kleine snacks. De frikandellen hebben we in kleine stukjes gesneden en zo hadden we heerlijke mini frikandelletjes die goed stevig gebakken waren, echt super! De frituurpan is makkelijk in gebruik, het spreekt allemaal voor zich. Leuk feit is dat je ook mee kunt fonduen; twee pannen voor de prijs van één!
Simone de Boer
Simone de Boer
Hoofddorp • 5 reviews
Lees de hele review

Friteuse: de populairste merken