Volg ons

Princess friteuses vergelijken

Princess logo
Een friteuse van Princess kopen? Bekijk alle verkrijgbare friteuses van Princess in het onderstaande overzicht. Klik op de friteuses om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
490 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Frituurpan: tips bij het kopen van een frituurpan [koopgids]
Frituurpannen zijn er in verschillende soorten , variërend in prijs van 20 euro tot ruim 250 euro. Waar moet je op letten bij de aankoop van een friteuse? Aan de hand van enkele vragen lopen we de belangrijkste zaken
Lees de koopgids

Best geteste friteuses door BesteProduct.nl


Meest recent geteste friteuses van Princess door BesteProduct.nl

5,5
De Princess Double Fryer is een mooi vormgegeven friteuse. Het apparaat is gemaakt van stevig aluminium en oogt degelijk. Erg jammer dat er onder die prima behuizing een te beperkt vermogen schuil gaat. De friteuse haalt aanvankelijk zeer nauwkeurig de temperatuur die je instelt. Gooi je de frieten erin dan koelt een frituurpan altijd wel iets af, maar de 183123 krijgt het niet meer naar een voldoende niveau. Na acht minuten zag het resultaat er pas goed uit, maar dan komt de friet er veel te vet uit. De temperatuurknop heeft trouwens geen klik, waardoor het wel een beetje gokken is of je 'm op het juiste aantal graden hebt gezet. Handig is de optie om friet en snacks te gelijk te bakken, maar het resultaat moet er uiteindelijk ook naar zijn Op het moment van testen kost de Double Fryer 69 euro. We hebben, kijkend naar het tegenvallende vermogen, betere friteuses getest in deze prijsklasse.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review
7,1
De 182626 van Princess is een mooie frituurpan die luxe oogt doordat bijna alles in RVS is afgewerkt. De pan zelf is groot genoeg voor een normaal gezin, daar komt de naam 'Family Castel' waarschijnlijk ook vandaan. Verder is dit model uitgerust met een 'safety oil' filter, waardoor er minder kans is op spatten van vet. Een oververhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat het apparaat automatisch uit gaat indien deze te heet wordt. En dat voor slechts 28 euro. Niet slecht Princess! Hij krijgt daarom van mij een kooptip. Er zijn heus betere friteuses te krijg, maar niet voor dit geld. Dus voor de kleine portemonnee zit je met de 182626 best goed!
Hinse Rot
Hinse Rot
Hellevoetsluis • 15 reviews
Lees de hele review
6,9
Voor het geld is de Princess 182727 echt een mooie frituurpan. Een van de goedkopere friteuses op de website en dat zie je er niet aan af. Matzwart en nog voorzien van een extra metalen plaat die je onderin de pan legt waardoor de koude zone nog beter werkt. Ook blijft je vet of olie zo langer goed. Enige serieuze nadeel is dat je slechts 300 gram bevroren frites in één keer kunt bakken. Maar als je met z’n tweeën bent, heb je ook niet meer nodig.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
8,3
Geen prijzen
Kort gezegd is de Princess 182001 Superior Fryer 3L een mooie, goed schoon te maken en eenvoudig te bedienen frituurpan. Waar je ook nog eens super lekkere, knapperige patatjes mee kunt bakken! Wat wil je nog meer? Ik zeg: een dikke kooptip waardig!
Simone de Boer
Simone de Boer
Hoofddorp • 5 reviews
Lees de hele review

Friteuse: de populairste merken