Volg ons

Princess friteuses vergelijken

Princess logo
Een friteuse van Princess kopen? Bekijk alle verkrijgbare friteuses van Princess in het onderstaande overzicht. Klik op de friteuses om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
516 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Frituurpan: tips bij het kopen van een frituurpan [koopgids]
Frituurpannen zijn er in verschillende soorten , variërend in prijs van 20 euro tot ruim 250 euro. Waar moet je op letten bij de aankoop van een friteuse? Aan de hand van enkele vragen lopen we de belangrijkste zaken
Lees de koopgids

Best geteste friteuses door BesteProduct.nl


Meest recent geteste friteuses van Princess door BesteProduct.nl

7,4
Geen prijzen
De Princess Aerofryer XXL is een betaalbare hetelucht friteuse. De hele buitenkant van het apparaat is van plastic met een matige afwerking. Hierdoor blijft hij wel mooi koel, wat betekent dat het geen probleem is om het apparaat te gebruiken rondom kinderen. Het bakresultaat is goed, maar we hebben onze twijfels over de voordelen boven een goede heteluchtoven. Schoonmaken is door de anti-aanbaklaag erg makkelijk, maar het kan een vervelend klusje worden zodra die laag afneemt in kwaliteit.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
6,8
Geen prijzen
De Princess Aerofryer Oven klinkt als een goed idee: een hetelucht friteuse in de vorm van een kleine traditionele oven. Helaas is de uitvoering slecht uitgevallen met een erg onhandig systeem voor het spit en frietmandje. Daarnaast is het bij ons exemplaar enorm moeilijk om de deur te openen, wat niet veel vertrouwen geeft in de kwaliteitscontrole. Er moet zo veel kracht gezet worden, dat we bang zijn dat we het handvat afbreken. Wel prettig zijn de duidelijk touch-toetsen en de goede gelijkmatige garing van het patat, ook al is het standaard-programma net te kort.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
5,5
De Princess Double Fryer is een mooi vormgegeven friteuse. Het apparaat is gemaakt van stevig aluminium en oogt degelijk. Erg jammer dat er onder die prima behuizing een te beperkt vermogen schuil gaat. De friteuse haalt aanvankelijk zeer nauwkeurig de temperatuur die je instelt. Gooi je de frieten erin dan koelt een frituurpan altijd wel iets af, maar de 183123 krijgt het niet meer naar een voldoende niveau. Na acht minuten zag het resultaat er pas goed uit, maar dan komt de friet er veel te vet uit. De temperatuurknop heeft trouwens geen klik, waardoor het wel een beetje gokken is of je 'm op het juiste aantal graden hebt gezet. Handig is de optie om friet en snacks te gelijk te bakken, maar het resultaat moet er uiteindelijk ook naar zijn Op het moment van testen kost de Double Fryer 69 euro. We hebben, kijkend naar het tegenvallende vermogen, betere friteuses getest in deze prijsklasse.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,1
De 182626 van Princess is een mooie frituurpan die luxe oogt doordat bijna alles in RVS is afgewerkt. De pan zelf is groot genoeg voor een normaal gezin, daar komt de naam 'Family Castel' waarschijnlijk ook vandaan. Verder is dit model uitgerust met een 'safety oil' filter, waardoor er minder kans is op spatten van vet. Een oververhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat het apparaat automatisch uit gaat indien deze te heet wordt. En dat voor slechts 28 euro. Niet slecht Princess! Hij krijgt daarom van mij een kooptip. Er zijn heus betere friteuses te krijg, maar niet voor dit geld. Dus voor de kleine portemonnee zit je met de 182626 best goed!
Hinse Rot
Hinse Rot
Hellevoetsluis • 15 reviews
Lees de hele review

Friteuse: de populairste merken