Volg ons

Inventum friteuses vergelijken

Inventum logo
Inventum is een oer-Hollands merk dat al 110 jaar bestaat. Het eerste product was een elektrische kruik (!) en ze hebben sindsdien niet stilgezeten. Tegenwoordig is Inventum op onze website bij meer dan 35 productgroepen vertegenwoordigd. Inventum biedt zowel airfryers als normale frituurpannen aan en deze zijn in veel webshops beschikbaar.
t/m
526 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Frituurpan: tips bij het kopen van een frituurpan [koopgids]
Frituurpannen zijn er in verschillende soorten , variërend in prijs van 20 euro tot ruim 250 euro. Waar moet je op letten bij de aankoop van een friteuse? Aan de hand van enkele vragen lopen we de belangrijkste zaken
Lees de koopgids

Best geteste friteuses door BesteProduct.nl


Meest recent geteste friteuses van Inventum door BesteProduct.nl

6,9
De Inventum GF350HLD is een compacte hetelucht friteuse met een mooi ontwerp, maar hij kan helaas niet opboxen tegen het grotere (en tevens goedkopere) broertje. Patat wordt niet goed gelijkmatig verwarmd en ook kroketten worden niet zo knapperig. Het is wel erg makkelijk om het apparaat te gebruiken en schoon te maken. Na verloop van tijd zal de anti-aanbaklaag slijten, dus we betwijfelen of het zo makkelijk blijft.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
8,1
Met de Inventum GF500HLD haal je heel veel hetelucht friteuse in huis zonder te veel geld uit te geven. Er past redelijk veel friet in de pan en de garing is mooi gelijkmatig. Daarnaast kwam dit apparaat als beste naar voren in onze krokettentest. De Inventum friteuse ziet er stijlvol uit met moderne en duidelijke tiptoetsen. Schoonmaken is door de anti-aanbaklaag erg eenvoudig, maar kan een vervelend klusje worden als die laag na verloop van tijd afneemt in kwaliteit.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,6
De Inventum GF552HL is een airfryer met een inhoud van 1,6 liter. Groter hebben we ze nog niet gezien. Het apparaat heeft geen uitgesproken bijzondere bouwkwaliteit of design, maar oogt degelijk. We zien het vaak gebruikte zwarte kunststof met rvs accenten. Het instellen van de tijd en temperatuur doe je met twee draaiknoppen. We vinden de precieze tijd aflezen met dit principe lastig. Het is gokken of je ‘m bijvoorbeeld op 6 of 7 minuten hebt ingesteld. Dat had gelukkig geen invloed op het resultaat. Wat we ook maakten, het was altijd ruim voldoende. Knapperige goudbruine friet, voldoende kroketten en lekkere gegrilde groenten. Compliment voor de prijs, kritische noot voor de buitenpan die niet vastklikt in de machine. Dit maakt het eruit halen van je snacks iets bewerkelijker. De kooptip blijft terecht staan.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,3
De GF250HL van Inventum is een hetelucht friteuse voor een uitstekende prijs van 55 euro. Voor dat geld krijg je wat mij betreft verrassend veel: een simpel te bedienen airfryer, vaatwasserbestendige onderdelen en een ruim voldoende resultaat bij de meeste snacks. Het was smullen geblazen bij de frikandellen, drumsticks en groenten die de Inventum klaarmaakte. Dikke frieten leverde een voldoende resultaat op. Bij dunne Franse frietjes (niet knapperig) en kroketten (enigszins taaie korst) was het resultaat beduidend minder. Ook lijkt het vermogen van de airfyer wat aan de krappe kant. Omdat het een hetelucht friteuse betreft, maak je er ook eenvoudig cake, gegrilde groenten en quiche in. Het apparaat is geen beauty, maar vind ik qua design zeker wel OK. Als je niet meer dan 50 à 60 euro wil uitgeven aan een airfryer dan is dit een prima koop.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Friteuse: de populairste merken