Volg ons

Inventum friteuses vergelijken

Inventum logo
Inventum is een oer-Hollands merk dat al 110 jaar bestaat. Het eerste product was een elektrische kruik (!) en ze hebben sindsdien niet stilgezeten. Tegenwoordig is Inventum op onze website bij meer dan 35 productgroepen vertegenwoordigd. Inventum biedt zowel airfryers als normale frituurpannen aan en deze zijn in veel webshops beschikbaar.
t/m
504 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Frituurpan: tips bij het kopen van een frituurpan [koopgids]
Frituurpannen zijn er in verschillende soorten , variërend in prijs van 20 euro tot ruim 250 euro. Waar moet je op letten bij de aankoop van een friteuse? Aan de hand van enkele vragen lopen we de belangrijkste zaken
Lees de koopgids

Best geteste friteuses door BesteProduct.nl


Meest recent geteste friteuses van Inventum door BesteProduct.nl

7,6
De Inventum GF552HL is een airfryer met een inhoud van 1,6 liter. Groter hebben we ze nog niet gezien. Het apparaat heeft geen uitgesproken bijzondere bouwkwaliteit of design, maar oogt degelijk. We zien het vaak gebruikte zwarte kunststof met rvs accenten. Het instellen van de tijd en temperatuur doe je met twee draaiknoppen. We vinden de precieze tijd aflezen met dit principe lastig. Het is gokken of je ‘m bijvoorbeeld op 6 of 7 minuten hebt ingesteld. Dat had gelukkig geen invloed op het resultaat. Wat we ook maakten, het was altijd ruim voldoende. Knapperige goudbruine friet, voldoende kroketten en lekkere gegrilde groenten. Compliment voor de prijs, kritische noot voor de buitenpan die niet vastklikt in de machine. Dit maakt het eruit halen van je snacks iets bewerkelijker. De kooptip blijft terecht staan.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review
7,3
De GF250HL van Inventum is een hetelucht friteuse voor een uitstekende prijs van 55 euro. Voor dat geld krijg je wat mij betreft verrassend veel: een simpel te bedienen airfryer, vaatwasserbestendige onderdelen en een ruim voldoende resultaat bij de meeste snacks. Het was smullen geblazen bij de frikandellen, drumsticks en groenten die de Inventum klaarmaakte. Dikke frieten leverde een voldoende resultaat op. Bij dunne Franse frietjes (niet knapperig) en kroketten (enigszins taaie korst) was het resultaat beduidend minder. Ook lijkt het vermogen van de airfyer wat aan de krappe kant. Omdat het een hetelucht friteuse betreft, maak je er ook eenvoudig cake, gegrilde groenten en quiche in. Het apparaat is geen beauty, maar vind ik qua design zeker wel OK. Als je niet meer dan 50 à 60 euro wil uitgeven aan een airfryer dan is dit een prima koop.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 190 reviews
Lees de hele review
7,4
De Inventum GF431S valt in het segment goedkopere frituurpannen. Ondanks dat oogt dit model erg luxe. Alleen aan de deksel valt te zien dat hij niet erg duur is. Deze is namelijk gemaakt van een goedkoper ogend, stuk dunner plastic en hij is tevens niet voorzien van een geurfilter, daar waar anderen die vaak wel hebben. Verder is het een mooi compact model, met een inhoud van 3 liter, waar je prima frietjes voor het hele gezin in kunt bakken.
Hinse Rot
Hinse Rot
Hellevoetsluis • 15 reviews
Lees de hele review
7,2
De Inventum GF461 DUO is een friteuse met dubbele pan. Erg handig! Zo kun je in de ene pan friet bakken en in de andere je kroketten. Een nadeel is wel dat de pannen niet onafhankelijk van elkaar aan en uit kunnen. Beide pannen staan aan of beide pannen staan uit. Tijdens het bakken van patat had ik helaas wat last van gespetter. Gelukkig is de pan wel snel op temperatuur en is de kwaliteit van de snacks prima. Voor 60 euro scoort de Inventum een ruime voldoende, maar bedenk wel of je écht een dubbele pan nodig hebt.
Hinse Rot
Hinse Rot
Hellevoetsluis • 15 reviews
Lees de hele review

Friteuse: de populairste merken