Volg ons

Fritel friteuses vergelijken

Fritel logo
Fritel is een Belgische fabrikant van frituurpannen en airfryers. De friteuses van Fritel zijn niet de goedkoopste, maar in onze testen blijken de friteuses goed te presteren. Je betaalt wat meer, maar je krijgt er ook een goede frituurpan voor terug. Met een lijn voor starters, familie, chefs en profi’s probeert Fritel voor iedere kok (in de dop) de juiste frituurpan te maken. In Nederland ken je het merk vooral van de friteuses, maar ze maken tal van keukenapparatuur zoals blenders, fondues, wafelijzers en vleesmolens.
t/m
516 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Frituurpan: tips bij het kopen van een frituurpan [koopgids]
Frituurpannen zijn er in verschillende soorten , variërend in prijs van 20 euro tot ruim 250 euro. Waar moet je op letten bij de aankoop van een friteuse? Aan de hand van enkele vragen lopen we de belangrijkste zaken
Lees de koopgids

Best geteste friteuses door BesteProduct.nl


Meest recent geteste friteuses van Fritel door BesteProduct.nl

7,4
Geen prijzen
De Fritel Snacktastic 4702 is een zeer fijne hetelucht friteuse. Toch ben ik van mening dat Fritel een aantal puntjes zou kunnen verbeteren. Denk aan: het opnieuw instellen van het apparaat wanneer je meerdere keren achter elkaar bakt. Het zou handiger zijn dat de laatst ingestelde instelling blijft staan. Echter wegen dit soort kleine 'irritaties' niet op tegen de vele voordelen van de pan. De 4702 SnackTastic blijft een hele fijne pan om geurloos mee te bakken, waardoor hij van mij een kooptip verdient.
Hinse Rot
Hinse Rot
Hellevoetsluis • 15 reviews
Lees de hele review
8,9
Gemakkelijk schoon te maken, de frietjes zijn heerlijk en de snacks zijn lekker knapperig! Kortom: een super fijne frituurpan. Wij hebben er erg veel plezier van gehad! Vooral het geluidssignaal wanneer de pan op temperatuur is, vond ik echt een uitkomst. Zo hoef je er niet constant bij te blijven staan, wachten tot het lampje aangaat, of uit of rood of groen wordt, zoals bij andere pannen het geval vaak is.
Simone de Boer
Simone de Boer
Hoofddorp • 5 reviews
Lees de hele review
6,1
Ben je een echte snackliefhebber, dan is dit geen verkeerde keuze. In de testen van onderzoeksbureau Sohit kwam de friet er helemaal niet verkeerd uit. De friet zag er niet uit, maar lekker was hij wel. Het verschil tussen de daadwerkelijke temperatuur en de ingestelde temperatuur is groot bij de Fritel FR 1355. Dat is niet alleen onhandig, maar ook nog eens erg ongezond. Als de olie te heet wordt, komen er immers kwalijke stoffen vrij. Kan een goede reden zijn om deze friteuse niet te kopen.
Jean-Paul Drabbe
Jean-Paul Drabbe
Utrecht • 15 reviews
Lees de hele review

Friteuse: de populairste merken