Volg ons

Frifri friteuses vergelijken

Frifri logo
Een friteuse van Frifri kopen? Bekijk alle verkrijgbare friteuses van Frifri in het onderstaande overzicht. Klik op de friteuses om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
516 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Frituurpan: tips bij het kopen van een frituurpan [koopgids]
Frituurpannen zijn er in verschillende soorten , variërend in prijs van 20 euro tot ruim 250 euro. Waar moet je op letten bij de aankoop van een friteuse? Aan de hand van enkele vragen lopen we de belangrijkste zaken
Lees de koopgids

Best geteste friteuses door BesteProduct.nl


Meest recent geteste friteuses van Frifri door BesteProduct.nl

7,0
De FriFri weet ons te verrassen met een mooi design, mooi aluminium materiaal gebruik en hele lekkere, knapperige en goudbruine snacks. Daarentegen spettert hij wel wat. Is de temperatuur niet even betrouwbaar, sterker nog, deze wijkt behoorlijk af van de ingestelde temperatuur, te weten: 180 graden = 196 graden. En tot slot is het instellen van het apparaat een beetje onhandig. Dit gaat door middel van een wiel, dat je met gradaties van 20 graden in kunt stellen. 180 graden zit er niet bij, waardoor je het instellen een beetje op de gok moet doen.
Floris van Velthoven
Floris van Velthoven
Arnhem • 12 reviews
Lees de hele review
7,1
Deze friteuse zou - indien nog verpakt in de doos - niet mijn aandacht hebben getrokken. De verrassing komt pas wanneer je 'm uit de doos haalt en in gebruik neemt. De HSCCF 7155 van FriFri heeft een enorm formaat en is dus ideaal voor grote gezelschappen. Hij ziet er strak en stevig gebouwd uit, de buitenkant blijft koel ook terwijl je aan het frituren bent. Verder heeft dit model een mooie grote filter, een koude zone en hij is ook nog eens vrij vlot op temperatuur.
Coanita Vredeveld
Coanita Vredeveld
Almelo • 12 reviews
Lees de hele review
7,0
De HSCCF 7005 is een krachtige friteuse die erg snel op temperatuur is en heerlijk krokant frituurt. De friteuse oogt strak door het gebruik van de inox RVS. En ook de bediening ziet er simpel en strak uit. Nadelig vind ik de deksel, omdat het handvat erin zit.
Hinse Rot
Hinse Rot
Hellevoetsluis • 15 reviews
Lees de hele review

Friteuse: de populairste merken