Volg ons

Philips friteuses vergelijken

Philips logo
Philips heeft de door Tefal geïntroduceerde hete-lucht-friteuses populair gemaakt. De Philips airfryers zijn erg populair en ‘airfryer’ is inmiddels al de soortnaam geworden voor hete-lucht-friteuses. Hoewel Philips nog wel normale frituurpannen op de markt brengt, richt de Nederlandse elektronicareus zich met haar marketinginspanningen en productontwikkeling vooral op de airfryer. BesteProduct.nl heeft verschillende airfryers getest en doorgaans vinden we deze goed tot erg goed werken.
t/m
516 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Frituurpan: tips bij het kopen van een frituurpan [koopgids]
Frituurpannen zijn er in verschillende soorten , variërend in prijs van 20 euro tot ruim 250 euro. Waar moet je op letten bij de aankoop van een friteuse? Aan de hand van enkele vragen lopen we de belangrijkste zaken
Lees de koopgids

Best geteste friteuses door BesteProduct.nl


Meest recent geteste friteuses van Philips door BesteProduct.nl

8,4
Wat een krachtpatser is de nieuwe XXL airfryer van Philips. Waar sommige airfryers tijdens het testen wat slappe kroketten of matige Franse frietjes opleveren, doorstaat deze Philips airfryer alle smaaktesten. Je kunt ruim een kilo friet in één keer bakken, dat schiet lekker op. De warmhoudfunctie werkt uitstekend en zorgt dat je snacks niet alleen warm blijven, maar er ook smakelijk blijven uitzien. Het prijskaartje van ruim 200 euro is wel even slikken.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
8,6
De HD9240 Airfryer van Philips is niet goedkoop, maar voor ons een welkome aanvulling in de keuken. Lekkere knapperige frietjes en snacks zonder extra vet en heerlijke verse afgebakken broodjes in slechts drie minuten. Kortom: de Airfryer is meer dan alleen een frituurpan en, wanneer je je er in verdiept, kom je zo oneindig veel mogelijkheden tegen welke gerechten je er allemaal mee kunt bereiden. Wat dat betreft is hij de prijs wel aardig waard zou je zeggen.
Michèl van der Veere
Michèl van der Veere
Zuidwolde • 9 reviews
Lees de hele review
6,9
Geen prijzen
Voor een groot gezin is deze Philips een uitkomst. Er past veel in, hij verbruikt niet veel energie en hij geeft met geluid aan wanneer de olie op temperatuur is - en wanneer de snack klaar is. Handig. Hij is wel erg groot, dus koop hem niet als je af en toe voor jezelf frituurt, of wanneer je niet zo'n grote keuken hebt.
Jean-Paul Drabbe
Jean-Paul Drabbe
Utrecht • 15 reviews
Lees de hele review
6,1
Heb je enorm last van een gigantisch schuldgevoel na het happen van een kroket, koop dat gevoel dan weg met deze Airfryer. Een stuk gezonder is de friet die hieruit komt, maar kijk uit: lang niet zo lekker als frieten uit hete olie. Een grove verlichting van je portemonnee terwijl de kwaliteit van de frieten lager is dan bij goedkopere 'ouderwetse' friteuses, is natuurlijk vreemd. Hou je van lekkere snacks, dan is de Airfryer geen goed idee.
Jean-Paul Drabbe
Jean-Paul Drabbe
Utrecht • 15 reviews
Lees de hele review

Friteuse: de populairste merken