Volg ons

OK. friteuses vergelijken

OK. logo
Een friteuse van OK. kopen? Bekijk alle verkrijgbare friteuses van OK. in het onderstaande overzicht. Klik op de friteuses om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
455 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Frituurpan: tips bij het kopen van een frituurpan [koopgids]
Frituurpannen zijn er in verschillende soorten , variërend in prijs van 20 euro tot ruim 250 euro. Waar moet je op letten bij de aankoop van een friteuse? Aan de hand van enkele vragen lopen we de belangrijkste zaken
Lees de koopgids

Best geteste friteuses door BesteProduct.nl


Meest recent geteste friteuses van OK. door BesteProduct.nl

5,9
Geen prijzen
De OK. ODF200-M is een simpel uitgevoerde friteuse die niet echt stevig in elkaar zit. Na het bedieningshendeltje aan het mandje bevestigd te hebben was deze al helemaal verbogen. Ook de behuizing/buitenkant van de friteuse zat slecht gelast/geklonken aan elkaar. Ik had het idee dat deze elk moment uit elkaar kon vallen. De inhoud van 3 liter is wel ideaal voor kleine huishoudens. Hij heeft twee indicatielampjes waarvan de groen uitgaat wanneer de olie op temperatuur is. Het gebruik is 2000 watt en verder is er nog en opbergvak voor het snoer. Het frituurresultaat is wel goed, maar gezien de bouw en afwerking van de friteuse zou ik deze niet aanraden.
Coanita Vredeveld
Coanita Vredeveld
Almelo • 12 reviews
Lees de hele review

Friteuse: de populairste merken