Volg ons

Unold Kuchenbäcker

Voor- en nadelen van de Unold Kuchenbäcker

Voordelen

  • Makkelijk in gebruik
  • Snel je cake klaar

Nadelen

  • Geen extra mogelijkheden
  • Van buiten een plastic fantastic design

Onze test
Consumententest | op
7,4

Unold 48325 Cake Maker: Niet beter, wel sneller

7 - Score Badge BesteProduct.nl

Met de Unold 48325 zet je makkelijk en snel een lekkere cake op tafel. Lekkerder dan ouderwets in de oven? Dat niet, maar wel een stuk sneller. Op het moment van testen betaal je 50 euro voor dit product en dat vinden we een prima prijs. Het apparaat oogt wat goedkoop van buiten, maar zet cakes met een ruim voldoende smaak en structuur op tafel. Niet leuker of beter dan het traditionele cake maken, maar wel snel en in een mooie vorm. Als je dat zoekt, haal je hiermee een hartstikke leuk product in huis.

Tom leidt de redactie van BesteProduct.nl. Onderzoeken, testen, video’s, nieuwsberichten of long-read-koopgidsen worden door Tom met strakke hand tot een goed einde gebracht. Tevens publiceert Tom de testresultaten van alle AD-testen.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Consumententester
vanaf 55,18
Tom leidt de redactie van BesteProduct.nl. Onderzoeken, testen, video’s, nieuwsberichten of long-read-koopgidsen worden door Tom met strakke hand tot een goed einde gebracht. Tevens publiceert Tom de testresultaten van alle AD-testen.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Consumententester
7,0
Prijs
(Weging 10%)
Je koopt deze Cake Maker op het moment van testen voor ongeveer 50 euro. Een prima bedrag voor een dito product. Het kan natuurlijk ook ‘gratis’ in de oven, maar dan heb je niet zo snel de lekkernij op tafel staan.
7,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 30%)
Deze Cake Maker is zo goed als volledig in het zwart uitgevoerd. Van buiten oogt het plastic-fantastic, maar de materialen binnenin ogen prima. Ook over de anti-aanbaklaag zijn we te spreken. Er is slechts 1 vorm te gebruiken voor je cake, maar dat vinden we wel een mooie. Het apparaat beschikt over 900 watt vermogen en weegt zo’n 2,5 kg.
8,0
Gebruikersgemak
(Weging 35%)
In gebruik is de 48325 rechttoe rechtaan. Je giet het beslag erin, draait de Cake Maker om en wachten maar. Van tevoren moet je de hoeveelheid van het beslag wel even goed checken. Wil je je bezoek op cake trakteren, probeer ‘m dan eerst een paar keer goed uit. Dat uitproberen en finetunen hoort misschien ook wel bij een dergelijk apparaat. De romantiek van het ouderwets cake maken blijft zo toch nog een beetje behouden. Na twee pogingen hadden wij een lekkere cake op tafel staan die prima van structuur was. Na het gebruik is de Cake Maker makkelijk schoon te maken.
7,0
Extra mogelijkheden
(Weging 25%)
Het apparaat heeft geen extra mogelijkheden, maar daar is ‘ie ook niet op gebouwd. Wellicht zouden meerdere vormen leuk zijn geweest, die heb je nu niet.

7,4
Eindscore test
Unold Kuchenbäcker

Testen van Unold Kuchenbäcker
Gemiddelde score redacteuren
7,0
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Unold Kuchenbäcker
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
7,0
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,0
Website testen
De Unold Kuchenbäcker is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Unold 48325 Cake Maker: Niet beter, wel sneller
7,4
27-11-2018
BesteProduct.nl

Met de Unold 48325 zet je makkelijk snel een lekkere cake op tafel. Lekker dan ouderwets in de oven? Dat niet, maar wel een stuk sneller. Op het moment van testen betaal je 50 euro voor dit product en dat vinden we een prima prijs. Het apparaat oogt wat goedkoop van buiten, maar zet cakes met een ruim voldoende smaak en structuur op tafel. Niet leuker of beter dan het traditionele cake maken, maar wel snel en in een mooie vorm. Als je dat zoekt, haal je hiermee een hartstikke leuk product in huis.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
7,0
Prijs / kwaliteit
Het is zeker het overwegen waard om de Unold Kuchenbäcker te kopen. We hebben nog niet veel testen verzameld, maar het lijkt erop dat de Kuchenbäcker de € 55,18 waard is.
expertscore
7,0
laagste prijs
€ 55,18
prijs/kwaliteit
7,0

Reviews van de Unold Kuchenbäcker

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Unold Kuchenbäcker nog niet gedeeld. Heb jij de Kuchenbäcker gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Gourmet fondueset bakplaat van Unold te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Laagste prijzen Unold KuchenbäckerSpecificaties van Unold Kuchenbäcker

Mogelijkheden

Type apparaat
cupcake/donut maker
Opties
makkelijk schoonmaken, anti-aanbaklaag
Instelbare thermostaat
Nee
Voorbereidingstijd
18 min

Reinigen

Makkelijk schoon te maken
Ja
Anti-aanbaklaag
Ja
Vaatwasserbestendige onderdelen
Nee

Algemene Kenmerken

Kleur(en)
zwart
Vorm/ontwerp
rond
Type/soort
cupcake- & donutmaker
Aan/uitschakelaar
Nee
Indicatielampje
Ja
Overige bijzonderheden
Anti-aanbaklaag

Energie

Vermogen
900 watt
Netfrequentie
50 - 60 Hz
AC input voltage
230,0 volt

Algemeen

EAN
4011689483257
Partnumber
48325
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2014
Releasedatum
November 2014

Extra

Fabrikant kleur(en)
zwart
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
1
Beoordeling experts
7,0
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
7,0