Volg ons

Tefal PR4578 Steengrill

  • Type apparaat: gourmet
  • Max. geschikt voor: 10,0 pers.
  • Regelbare thermostaat: Nee
Bekijk de specificaties
Onze test
Tefal PR 4578 Steengrill: Degelijke steengrill voor prima prijs
7,4
Op zoek naar een stevige, degelijke en ruime steengrill voor een prima prijs? Dan is de Tefal PR4578 iets voor jou. Deze steengrill doet namelijk wat hij moet doen en is al binnen een paar minuten op een goede temperatuur. Je krijgt er 10 anti-aanbakpannetjes bij geleverd, die qua bouwkwaliteit helaas niet tippen aan de rest van het apparaat. Ook i ...
Lees de hele test
Voordelen
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding
  • Snel op temperatuur
  • Goed resultaat, vlees smaakt lekker
Nadelen
  • Kwaliteit pannetjes niet geweldig
  • Aan/uit-knop op onlogische plaats

Onze test
Consumententest | op
7,4

Tefal PR 4578 Steengrill: Degelijke steengrill voor prima prijs

7 - Score Badge BesteProduct.nl

Op zoek naar een stevige, degelijke en ruime steengrill voor een prima prijs? Dan is de Tefal PR4578 iets voor jou. Deze steengrill doet namelijk wat hij moet doen en is al binnen een paar minuten op een goede temperatuur. Je krijgt er 10 anti-aanbakpannetjes bij geleverd, die qua bouwkwaliteit helaas niet tippen aan de rest van het apparaat. Ook is er geen warmteregelaar aanwezig en zit de aan/uitknop op een vrij onlogische plaats. Het gebruiksgemak en het vleesresultaat zijn gelukkig overtuigend genoeg. Met een prijskaartje van 70 euro is de PR4578 een prima koop voor een lekker avondje funcooking.

Tom leidt de redactie van BesteProduct.nl. Onderzoeken, testen, video’s, nieuwsberichten of long-read-koopgidsen worden door Tom met strakke hand tot een goed einde gebracht. Tevens publiceert Tom de testresultaten van alle AD-testen.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 1 review
Consumententester
vanaf 67,00
7,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 30%)
De Tefal PR4578 valt direct op door zijn stevige en degelijke bouw. De behuizing van het apparaat is in het zwart uitgevoerd en de steen heeft een mooie donkergrijze kleur. Zowel de behuizing als de steen voelen solide en sterk aan. Wanneer je het apparaat op tafel zet voel je meteen dat 'ie wel tegen een stootje kan. Die woorden zijn niet van toepassing op de kleine pannetjes die je in elkaar moet klikken. Deze zijn van voldoende kwaliteit, maar niet in lijn met de kwaliteit van het apparaat zelf. Ze zijn vrij gammel en hebben al met al een wat goedkope uitstraling. Op het apparaat zit enkel een knop om ‘m aan en uit te zetten. Deze zit op een wat onlogische plek onderaan de zijkant van de grill.
8,0
Gebruikersgemak
(Weging 35%)
Stekker in het stopcontact, knopje aan… en hij is al bijna warm. De Tefal had binnen een paar minuten meteen een goede temperatuur te pakken, dus kon de test snel beginnen. De hamburger begon direct goed te sissen en werd mooi snel gaar, inclusief een lekker krokant laagje. Ook de kip en diverse groenten kwamen prima van de grill af. Dit is met name te danken aan de hoge temperatuur die de steen krijgt. Het is ook fijn dat je er 10 pannetjes bij krijgt en dat de steen een mooi groot oppervlak heeft. Hier kun je met een gezin van 5-6 personen makkelijk een avondje op steengrillen. Minpuntjes zijn de eerder genoemde gammele pannetjes en de plaatsing van de aan/uit-knop. Deze zit op een zeer onlogische plek. Deze punten zitten de dikverdiende 8 niet in de weg.
7,0
Extra mogelijkheden
(Weging 25%)
De PR4578 beschikt over de mogelijkheden die je mag verwachten van een steengrill. De steen is er los uit te halen zodat je deze makkelijk schoon kan maken. Ook ontvang je 10 anti-aanbakpannetjes en een schrapertje. De accessoires zijn niet zo hoogwaardig in kwaliteit, maar het apparaat en de steen gelukkig wel.
7,0
Prijs
(Weging 10%)
Op het moment van deze test betaal je ongeveer 70 euro voor de Tefal PR4578. Wat mij betreft een prima prijs-kwaliteitverhouding. Natuurlijk zijn er goedkope steengrills/gourmetsets te koop, maar dit product zet er ook wel wat voordelen tegenover. Het gebruikte materiaal is solide en het apparaat is in een mum van tijd opgewarmd. Voor zeven tientjes echt een prima koop.

7,4
Eindscore test
Tefal PR4578 Steengrill

Testen van Tefal PR4578 Steengrill
Gemiddelde score redacteuren
-
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Tefal PR4578 Steengrill
Aantal testen:
0
Genormeerde score:
0,0
Actualiteit van de testen
0 %
Actuele expertscore
0,0
Website testen
De Tefal PR4578 Steengrill is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Tefal PR 4578 Steengrill: Degelijke steengrill voor prima prijs
7,4
12-10-2017
BesteProduct.nl

Op zoek naar een stevige, degelijke en ruime steengrill voor een prima prijs? Dan is de Tefal PR4578 iets voor jou. Deze steengrill doet wat hij moet doen en is al binnen een paar minuten op een goede temperatuur. Je krijgt er 10 anti-aanbakpannetjes bij geleverd, die qua bouwkwaliteit helaas niet tippen aan de rest van het apparaat. Ook is er geen warmteregelaar aanwezig en zit de aan/uitknop op een vrij onlogische plaats. Het gebruiksgemak en het vleesresultaat zijn gelukkig overtuigend genoeg. Met een prijskaartje van 70 euro is de PR4578 een prima koop voor een lekker avondje funcooking.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
-
Prijs / kwaliteit
Voor de Tefal PR4578 Steengrill hebben we nog geen prijs-kwaliteitsverhouding omdat het product nog niet door ons of anderen is getest.
expertscore
0,0
laagste prijs
€ 67,00
prijs/kwaliteit
0,0

Reviews van de Tefal PR4578 Steengrill

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Tefal PR4578 Steengrill nog niet gedeeld. Heb jij de PR4578 Steengrill gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Gourmet fondueset bakplaat van Tefal te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Laagste prijzen Tefal PR4578 Steengrill

Bekijk
€ 67,00
8,8
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 67,00
9,0
Op werkdagen voor 20:30 uur besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 67,00
8,5
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 67,00
7,6
Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)


Specificaties

Apparaat
Type apparaat
gourmet, steengrill
Max. geschikt voor
10 pers.
Vermogen
1350 watt
Regelbare thermostaat
Nee
Vorm
rechthoekig
Pannetjes met anti-aanbaklaag
Ja
Aan/uit-schakelaar
Ja
Controlelampje
Ja
Kleuren
rvs, zwart
Type apparaat
gourmet, steengrill
Max. geschikt voor
10 pers.
Vermogen
1350 watt
Regelbare thermostaat
Nee
Vorm
rechthoekig
Pannetjes met anti-aanbaklaag
Ja
Aan/uit-schakelaar
Ja
Controlelampje
Ja
Kleuren
rvs, zwart
Algemeen
Toelichting type
-
Partnumber
-
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2015
Op Kieskeurig sinds
mei 2015
EAN
3168430851955
Website
-
Toelichting type
-
Partnumber
-
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2015
Op Kieskeurig sinds
mei 2015
EAN
3168430851955
Website
-
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
7
Beoordeling experts
-
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
-