Volg ons

Bestron gourmet fonduesets bakplaten vergelijken

Bestron logo
Een gourmet fondueset bakplaat van Bestron kopen? Bekijk alle verkrijgbare gourmet fonduesets bakplaten van Bestron in het onderstaande overzicht. Klik op de gourmet fonduesets bakplaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
610 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste gourmet fonduesets bakplaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste gourmet fonduesets bakplaten van Bestron door BesteProduct.nl

7,2
Je kan geduldig met meel en gist in de weer gaan, maar ook kiezen voor een hup-snel-klaar apparaat. Deze ADM28SD donut maker van Bestron is daar een goed voorbeeld van. Hiermee bak je in een handomdraai 7 donuts per keer klaar. Het korte snoer en het gebrek aan extra mogelijkheden ben je snel vergeten met een prijs van 25 euro. Een leuk apparaat als je kleine (of grote) zoetekauwen in huis hebt.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review
7,3
De naam zegt het al: 3-in-1 Cake maker. En dat is nou precies dé USP van deze ASW238 van Bestron. Het feit dat je met 3 ijzers vele verschillende lekkernijen maken kunt. Namelijk cupcakes of muffins, donuts en cakepops. Als je het een stapje verder wilt nemen, kun je in de cupcake ijzers ook nog bladerdeeghapjes, pasteitjes en minitaartjes maken. Het wisselen van de ijzers is zeer gemakkelijk. Een fijne bijkomstigheid hiervan is, dat je de ijzers dus in de vaatwasser kunt doen en schoonmaken al helemaal geen issue meer is. Ik vind alleen dat hij soms iets te snel gaat in het midden, en het eruit halen van de hapjes gaat over het algemeen lastiger dan bij andere geteste Bestron hulpjes. Dat doet 'm net de kooptip missen. Verder een prima apparaat!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review
7,7
Als typische bakmama vind ik het heerlijk om samen met mijn kinderen, lekkere dingen te maken in de keuken. Cupcakes, taartjes, pepernoten… Alles! Maar wat is nu net hetgeen waar met name de kinderen moeite mee hebben? Juist, wachten tot het resultaat uit de oven kan. En dat duurt vaak wel even. Niet met de Sweet Dreams keukenhulpjes van Bestron. Zoals deze DSW271 Heart Shaped Waffle Maker bijvoorbeeld. Het meeste werk en tijd zit ‘m in het maken van het beslag. Eenmaal een dot beslag in het ijzer gelegd, en na 3 tot 4 minuten heb jij een heerlijke luchtige wafel op je bordje. En dat voor nog geen 30 euro.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review
6,6
De DCM8162 is in de basis een muffin maker, maar je kunt er ook bladerdeeghapjes, pasteitjes en minitaartjes mee maken. Klinkt erg leuk. Maar wanneer je de muffins er al niet gemakkelijk uithaalt, ga je twijfelen over de laag die over de ijzers zitten. Zo is het vertrouwen in de rest van bovengenoemde lekkernijtjes meteen wat minder. Wel is het apparaat snel op temperatuur. Met een laagje boter in de vormpjes gaat het beter. Maar nog steeds heb ik betere apparaten van hetzelfde merk getest.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review

Gourmet fondueset bakplaat: de populairste merken