Volg ons

Bestron gourmet fonduesets bakplaten vergelijken

Bestron logo
Een gourmet fondueset bakplaat van Bestron kopen? Bekijk alle verkrijgbare gourmet fonduesets bakplaten van Bestron in het onderstaande overzicht. Klik op de gourmet fonduesets bakplaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
639 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste gourmet fonduesets bakplaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste gourmet fonduesets bakplaten van Bestron door BesteProduct.nl

6,3
De Bestron APFM700SD is een ideaal apparaat om te gebruiken met kinderen: hij kost niet zo veel en is veilig om op tafel te gebruiken. Doordat de bakplaat niet heel heet wordt drogen de poffertjes een beetje uit, maar voor een apparaat van ongeveer 23 euro is het resultaat prima. Gelukkig zorgt de anti-aanbaklaag er voor dat de viezigheid niet vast komt te zitten, want het is helaas niet mogelijk om de bakplaat af te nemen waardoor schoonmaken soms lastig kan zijn.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
6,3
De Bestron ASW602 is een vrij groot apparaat met een zeer beperkte functie: het bereiden van crêpes. Helaas heeft ons exemplaar geen vlakke bakplaat waardoor het niet zo makkelijk is om het beslag goed over de plaat te verdelen. Het is ontzettend makkelijk om het apparaat te gebruiken en ook de anti-aanbaklaag werkt goed, maar de bakplaat kan voor het schoonmaken niet van het apparaat gehaald worden.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,2
Je kan geduldig met meel en gist in de weer gaan, maar ook kiezen voor een hup-snel-klaar apparaat. Deze ADM28SD donut maker van Bestron is daar een goed voorbeeld van. Hiermee bak je in een handomdraai 7 donuts per keer klaar. Het korte snoer en het gebrek aan extra mogelijkheden ben je snel vergeten met een prijs van 25 euro. Een leuk apparaat als je kleine (of grote) zoetekauwen in huis hebt.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,3
De naam zegt het al: 3-in-1 Cake maker. En dat is nou precies dé USP van deze ASW238 van Bestron. Het feit dat je met 3 ijzers vele verschillende lekkernijen maken kunt. Namelijk cupcakes of muffins, donuts en cakepops. Als je het een stapje verder wilt nemen, kun je in de cupcake ijzers ook nog bladerdeeghapjes, pasteitjes en minitaartjes maken. Het wisselen van de ijzers is zeer gemakkelijk. Een fijne bijkomstigheid hiervan is, dat je de ijzers dus in de vaatwasser kunt doen en schoonmaken al helemaal geen issue meer is. Ik vind alleen dat hij soms iets te snel gaat in het midden, en het eruit halen van de hapjes gaat over het algemeen lastiger dan bij andere geteste Bestron hulpjes. Dat doet 'm net de kooptip missen. Verder een prima apparaat!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Gourmet fondueset bakplaat: de populairste merken