Volg ons

Bestron gourmet fonduesets bakplaten

Bestron
Een gourmet fondueset bakplaat van Bestron kopen? Bekijk alle verkrijgbare gourmet fonduesets bakplaten van Bestron in het onderstaande overzicht. Klik op de gourmet fonduesets bakplaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
578 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste gourmet fonduesets bakplaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste gourmet fonduesets bakplaten van Bestron door BesteProduct.nl

7,3
De naam zegt het al: 3-in-1 Cake maker. En dat is nou precies dé USP van deze ASW238 van Bestron. Het feit dat je met 3 ijzers vele verschillende lekkernijen maken kunt. Namelijk cupcakes of muffins, donuts en cakepops. Als je het een stapje verder wilt nemen, kun je in de cupcake ijzers ook nog bladerdeeghapjes, pasteitjes en minitaartjes maken. Het wisselen van de ijzers is zeer gemakkelijk. Een fijne bijkomstigheid hiervan is, dat je de ijzers dus in de vaatwasser kunt doen en schoonmaken al helemaal geen issue meer is. Ik vind alleen dat hij soms iets te snel gaat in het midden, en het eruit halen van de hapjes gaat over het algemeen lastiger dan bij andere geteste Bestron hulpjes. Dat doet 'm net de kooptip missen. Verder een prima apparaat!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,7
Als typische bakmama vind ik het heerlijk om samen met mijn kinderen, lekkere dingen te maken in de keuken. Cupcakes, taartjes, pepernoten… Alles! Maar wat is nu net hetgeen waar met name de kinderen moeite mee hebben? Juist, wachten tot het resultaat uit de oven kan. En dat duurt vaak wel even. Niet met de Sweet Dreams keukenhulpjes van Bestron. Zoals deze DSW271 Heart Shaped Waffle Maker bijvoorbeeld. Het meeste werk en tijd zit ‘m in het maken van het beslag. Eenmaal een dot beslag in het ijzer gelegd, en na 3 tot 4 minuten heb jij een heerlijke luchtige wafel op je bordje. En dat voor nog geen 30 euro.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
6,6
De DCM8162 is in de basis een muffin maker, maar je kunt er ook bladerdeeghapjes, pasteitjes en minitaartjes mee maken. Klinkt erg leuk. Maar wanneer je de muffins er al niet gemakkelijk uithaalt, ga je twijfelen over de laag die over de ijzers zitten. Zo is het vertrouwen in de rest van bovengenoemde lekkernijtjes meteen wat minder. Wel is het apparaat snel op temperatuur. Met een laagje boter in de vormpjes gaat het beter. Maar nog steeds heb ik betere apparaten van hetzelfde merk getest.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,5
Ik heb meerdere bakplaten in mijn leven gezien en getest. Maar dit is by far de grootste tot nu toe. Met een formaat van 90 bij 23 centimeter vul je hier een hele eettafel mee. Zeer geschikt voor grotere gezinnen dus. Let er wel op dat je aan beide kopse kanten iets langer op je worstje moet wachten. Verder is de hitte aardig gelijkmatig verdeeld. Vlees, vis of kip wordt egaal bruin, goed gaar van binnen en droogt niet uit. En dat voor nog geen 40 euro!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 185 reviews
Lees de hele review

Gourmet fondueset bakplaat: de populairste merken