Volg ons

Domo gourmet fonduesets bakplaten vergelijken

Domo logo
Een gourmet fondueset bakplaat van Domo kopen? Bekijk alle verkrijgbare gourmet fonduesets bakplaten van Domo in het onderstaande overzicht. Klik op de gourmet fonduesets bakplaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
639 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste gourmet fonduesets bakplaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste gourmet fonduesets bakplaten van Domo door BesteProduct.nl

7,6
De Domo DO9238 is een combinatie van een bakplaat en teppanyaki grill. Dat laatste klinkt heel exotisch, maar betekent in het Japans niets meer dan dan 'ijzeren bakplaat'. De DO9238 wordt snel en gelijkmatig warm met als resultaat: lekker gaar en goed gebakken vlees, kip of vis. Een welkome extra functie is de klapbare grill, die zich bij uitstek leent voor sappige, gegrilde groenten. Die extra mogelijkheid geeft de doorslag om deze tafelgrill van 66 euro aan te raden. Kost iets meer dan gemiddeld, maar je krijgt er ook meer voor terug.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
8,0
Ben je graag in de keuken bezig? Bakken, grillen... dat soort dingen. En hou je van zoetigheid? Dan is de DO9136C van Domo een handig maatje. Deze 3-in-1 snack Maker wordt namelijk geleverd met 3 paar verschillende platen. Eentje voor het maken van tosti's. Eentje om mee te grillen. En tot slot een set voor het maken van wafels. Voor een bedrag van 50 euro haal je deze keukenhulp in huis. En als ik kijk wat je er allemaal mee kunt, dan durf ik te stellen dat dat een prima prijs is voor een dergelijk apparaat. En daarmee verdient hij wat mij betreft een kooptip.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Gourmet fondueset bakplaat: de populairste merken