Volg ons

De beste gourmet fonduesets bakplaten vergelijken

t/m
578 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste gourmet fonduesets bakplaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste gourmet fonduesets bakplaten door BesteProduct.nl

7,8
Duurste van het stel, maar met een reden. Een kaas- en chocoladefondue, grillplaat, bakplaat en raclette in één. En met afmetingen van 10 x 26 x 12 cm tegelijkertijd compact. In tegenstelling tot veel andere geteste bakplaten, wordt de WMF ruimschoots heet genoeg. Je vleesjes schroeien snel genoeg dicht en de kaas krijg je uiteindelijk ook gesmolten. Dat laatste duurt overigens wel even, zeker 25 minuten. Wordt geleverd inclusief spatels, vorkjes en pannetjes. Met de fonduepan op de plaat blijft er een mini-oppervlak over om je vleesjes op te grillen, precies genoeg voor met z’n tweëen. Na afloop kunnen alle losse onderdelen in de vaatwasser.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,7
De fonduepan is nou niet bepaald een apparaat dat je wekelijks uit de kast haalt. Daar wil je doorgaans niet al te veel geld aan kwijt zijn. Deze Tristar FO-1107 speelt op die behoefte in met een prijskaartje van slechts 30 euro. Het apparaat is geschikt voor drie verschillende fondue functies: kaas, chocolade en bouillon. De pan is snel op temperatuur en wat design betreft lijkt ‘ie een beetje op een ouderwetse ketel. Jammer dat je de pan na gebruik niet zomaar even in de vaatwasser zet, omdat het stekker-gedeelte niet nat mag worden. Ook ouderwets met de hand schoonmaken dus.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
8,1
Boska gooit het over een andere boeg en laat waxinelichtjes voor de verwarming zorgen. De kaarsjes zet je in een houten plateau en de kaas gaat in een witte aardewerk pan. Na 20 à 25 minuten wachten is de kaas warm genoeg. De pan is ook geschikt voor op het fornuis, dus je kan het proces zeker flink bespoedigen. Qua design een van de uitblinkers uit onze test, van de pan tot aan de prikkertjes straalt het sfeer en kwaliteit uit. Geschikt voor zowel kaas- als chocoladefondue. Met 45 euro ook prima geprijsd, kooptip!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 185 reviews
Lees de hele review
6,2
De gietijzeren pan die bij de Steba FO1.1 hoort, is stevig, zwaar en oerdegelijk. Daar worden we enthousiast van. Helaas geldt dat niet voor het onderstel dat goedkoper oogt en onduidelijk in gebruik is. Je ziet bijvoorbeeld niet hoe warm welke stand is. De handleiding biedt enigszins uitkomst, maar creëert op andere vlakken vooral verwarring. Deze vleesfondue en frituur maakt rundvlees (waaronder hamburgers) prima klaar, maar kip wordt naar onze mening iets te droog. Het brede ontwerp van de pan maakt dat je hier makkelijk met acht man mee kan fonduen. Het prijskaartje van rond de 80 euro vinden we fors. We zien het af aan de pan, maar niet aan de rest van het apparaat.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 185 reviews
Lees de hele review

Gourmet fondueset bakplaat: de populairste merken