Volg ons

Tefal gourmet fonduesets bakplaten vergelijken

Tefal logo
Een gourmet fondueset bakplaat van Tefal kopen? Bekijk alle verkrijgbare gourmet fonduesets bakplaten van Tefal in het onderstaande overzicht. Klik op de gourmet fonduesets bakplaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
482 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste gourmet fonduesets bakplaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste gourmet fonduesets bakplaten van Tefal door BesteProduct.nl

8,5
Met de PY5828 Wokparty Duo van Tefal is het zeker een feestje, hij doet zijn naam wat mij betreft eer aan! Je kunt hier niet alleen mee wokken, maar je maakt er ook met gemak mini-pannenkoekjes mee! Het apparaat heeft zes vrolijk gekleurde pannetjes en spatels zodat je nooit in het eten van je buurman zit te roeren. Zowel het vlees als de pannenkoekjes hebben tijdens de test heerlijk gesmaakt. De kwaliteit van de spatels is niet geweldig, maar over de rest van het apparaat zijn we absoluut enthousiast. Een dikverdiende kooptip!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,4
Op zoek naar een stevige, degelijke en ruime steengrill voor een prima prijs? Dan is de Tefal PR4578 iets voor jou. Deze steengrill doet namelijk wat hij moet doen en is al binnen een paar minuten op een goede temperatuur. Je krijgt er 10 anti-aanbakpannetjes bij geleverd, die qua bouwkwaliteit helaas niet tippen aan de rest van het apparaat. Ook is er geen warmteregelaar aanwezig en zit de aan/uitknop op een vrij onlogische plaats. Het gebruiksgemak en het vleesresultaat zijn gelukkig overtuigend genoeg. Met een prijskaartje van 70 euro is de PR4578 een prima koop voor een lekker avondje funcooking.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Gourmet fondueset bakplaat: de populairste merken