Volg ons

Severin gourmet fonduesets bakplaten vergelijken

Severin logo
Een gourmet fondueset bakplaat van Severin kopen? Bekijk alle verkrijgbare gourmet fonduesets bakplaten van Severin in het onderstaande overzicht. Klik op de gourmet fonduesets bakplaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
627 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste gourmet fonduesets bakplaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste gourmet fonduesets bakplaten van Severin door BesteProduct.nl

7,6
Geen prijzen
Ik was heel benieuwd naar de Severin CM 9469. Als moeder maak ik geregeld pannenkoeken en mijn eerst mislukt eigenlijk altijd. Met een crêpe maker hoopte ik op een snelle en makkelijke manier van bereiding. Nou, die kreeg ik. De CM 9469 is snel op temperatuur en het omdraaien van je pannenkoeken is door het gemis van een opstaande rand super makkelijk. De vrij hoge prijs van 75 euro maakt dat ik 'm geen kooptip geef, want er zijn goedkopere modellen op de markt. Desondanks is deze Severin een goed apparaat en een aanrader als de prijs nog wat zakt.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,7
Dit is nou een klassiek model fondue. Een verwarmingselement met thermostaat draaiknop en daarop een roestvrijstalen pan waarin je de inhoud verwarmt. De Severin FO2400 is geschikt om als vleesfondue, kaasfondue en frituur te gebruiken. De pan heeft een inhoud van 1,25 liter en wordt compleet geleverd met anti-spat deksel en 8 vorkjes. Voordeel van dit model is dat de pan en de warmhoudplaat losse onderdelen zijn. Na gebruik haal je de pan eraf en doet de vaatwasser al het schoonmaakwerk voor je. Ruim voldoende prestaties en een dito beoordeling, al zijn er concurrerende pannen die net wat scherper geprijsd zijn.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,2
De Severin RG 2687 is een mooie robuuste gourmetset. Kwalitatief is het zeker een goed product. De bakplaat wordt goed warm en het is fijn dat de bedieningsknoppen veilig aan de zijkant zitten. Echter is de Severin RG 2687 in onze ogen wat te prijzig. Voor minder geld zijn er gelijkwaardige of betere gourmetsets te koop.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review

Gourmet fondueset bakplaat: de populairste merken