Volg ons

Princess gourmet fonduesets bakplaten

Princess
Een gourmet fondueset bakplaat van Princess kopen? Bekijk alle verkrijgbare gourmet fonduesets bakplaten van Princess in het onderstaande overzicht. Klik op de gourmet fonduesets bakplaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
578 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste gourmet fonduesets bakplaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste gourmet fonduesets bakplaten van Princess door BesteProduct.nl

7,5
Je kent ze wel, die heerlijke Spaanse churros waar je bij menig pretpark of kermis niet meer omheen kunt. Het zijn strookjes deeg die in heet vet worden gebakken, voorzien van een lekker zoet kaneelsuikerlaagje. Heerlijk, maar behoorlijk vet. Aangezien ze in een bak frituurvet worden gemaakt. Met de Churros cake maker van Princess worden het heus niet ineens gezonde hapjes. Wel een stuk minder vet en zeker niet minder lekker. Voor 30 euro vind ik dit een absolute aanrader. Zeker als je kinderen hebt. Ideaal voor feestjes en partijtjes of gewoon een lekkere lunchtraktatie. Het enige nadeel is dat je er maar 4 tegelijk mee maken kunt!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,0
De Princess 103010 is een compacte bakplaat met een leuk bamboe houten design. Het apparaat is eenvoudig in gebruik, maar we missen wel wat extra hitte. Het vlees maak je nu ruim voldoende klaar, met meer warmte was het écht goed geweest. We vinden 50 euro een schappelijke prijs voor een goede bakplaat, maar dan verwachten we wel een iets hogere temperatuur of meer mogelijkheden. Deze Princess gaat je heus een fijne funcooking-avond opleveren, maar in deze prijsklasse zijn betere bak- en/of grillplaten te vinden.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 185 reviews
Lees de hele review
7,0
Met de Princess 103025 heb je een bak- en grillplaat in één. In onze test werden vleesjes en groenten op beide platen even goed bereid. Het resultaat was ruim voldoende, maar we hebben in deze prijsklasse wel betere apparaten getest. Het bamboe design en het gebruiksgemak leveren deze Princess de meeste punten op. We vinden 60 euro een tikkeltje aan de dure kant, we hebben betere apparaten getest, maar je hebt hier absoluut een avond veel plezier van.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
6,9
De Princess 173025 is een fondue met een speels bamboe houten design. Leuk, anders dan anders, maar voor 60 euro vinden we het geheel wel wat goedkoop ogen. Het merk heeft ook een RVS exemplaar voor 40 euro, dat vinden we een betere deal. Als je verliefd bent op bamboehout dan kost het je dus twee tientjes extra. Het apparaat werkt verder naar behoren, al is de ruimte wat klein als je met 8 man in de weer gaat. Leuk apparaat en makkelijk te bedienen. Levert je ondanks de genoemde kritiekpunten een prima avondje smullen op.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 185 reviews
Lees de hele review

Gourmet fondueset bakplaat: de populairste merken