Volg ons

Princess gourmet fonduesets bakplaten vergelijken

Princess logo
Een gourmet fondueset bakplaat van Princess kopen? Bekijk alle verkrijgbare gourmet fonduesets bakplaten van Princess in het onderstaande overzicht. Klik op de gourmet fonduesets bakplaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
621 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste gourmet fonduesets bakplaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste gourmet fonduesets bakplaten van Princess door BesteProduct.nl

8,0
Het is niet alleen een crêpe maker, deze Table Chef van Princess is ook nog eens te gebruiken als tafel grill, voor vlees en groenten. Als pannenkoekenbakker alleen zou ik 'm al aanraden, maar die dubbele functie maakt 'm extra interessant. Want pannenkoeken eet je niet enorm vaak. Vlees daarentegen wordt vaker op tafel getoverd en ben jij iemand die beide geregeld doet, dan komt dit goed uit. Het vermogen van 1500 watt zorgt voor voldoende warmte. Voor dit bedrag absoluut een kooptip.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,5
Je kent ze wel, die heerlijke Spaanse churros waar je bij menig pretpark of kermis niet meer omheen kunt. Het zijn strookjes deeg die in heet vet worden gebakken, voorzien van een lekker zoet kaneelsuikerlaagje. Heerlijk, maar behoorlijk vet. Aangezien ze in een bak frituurvet worden gemaakt. Met de Churros cake maker van Princess worden het heus niet ineens gezonde hapjes. Wel een stuk minder vet en zeker niet minder lekker. Voor 30 euro vind ik dit een absolute aanrader. Zeker als je kinderen hebt. Ideaal voor feestjes en partijtjes of gewoon een lekkere lunchtraktatie. Het enige nadeel is dat je er maar 4 tegelijk mee maken kunt!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,0
De Princess 103010 is een compacte bakplaat met een leuk bamboe houten design. Het apparaat is eenvoudig in gebruik, maar we missen wel wat extra hitte. Het vlees maak je nu ruim voldoende klaar, met meer warmte was het écht goed geweest. We vinden 50 euro een schappelijke prijs voor een goede bakplaat, maar dan verwachten we wel een iets hogere temperatuur of meer mogelijkheden. Deze Princess gaat je heus een fijne funcooking-avond opleveren, maar in deze prijsklasse zijn betere bak- en/of grillplaten te vinden.
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 183 reviews
Lees de hele review
7,0
Met de Princess 103025 heb je een bak- en grillplaat in één. In onze test werden vleesjes en groenten op beide platen even goed bereid. Het resultaat was ruim voldoende, maar we hebben in deze prijsklasse wel betere apparaten getest. Het bamboe design en het gebruiksgemak leveren deze Princess de meeste punten op. We vinden 60 euro een tikkeltje aan de dure kant, we hebben betere apparaten getest, maar je hebt hier absoluut een avond veel plezier van.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Gourmet fondueset bakplaat: de populairste merken