Volg ons

Tristar gourmet fonduesets bakplaten vergelijken

Tristar logo
Een gourmet fondueset bakplaat van Tristar kopen? Bekijk alle verkrijgbare gourmet fonduesets bakplaten van Tristar in het onderstaande overzicht. Klik op de gourmet fonduesets bakplaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
639 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste gourmet fonduesets bakplaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste gourmet fonduesets bakplaten van Tristar door BesteProduct.nl

7,0
De Tristar BP-2637 is een leuke toevoeging aan de keukenapparaten, maar misschien wel een overbodige. De zwarte pan is voorzien van een goede anti-aanbaklaag waardoor restanten makkelijk te verwijderen zijn, maar helaas is de bakplaat niet afneembaar voor een uitgebreide poetsbeurt. De temperatuur is perfect voor crêpes en het resultaat is ook erg lekker. De meegeleverde accessoires zijn eigenlijk het belangrijkste van het hele apparaat: het stokje waarmee je het beslag uitstrijkt zorgt voor mooie dunnen crêpes, maar werkt natuurlijk ook in een normale pannenkoekenpan. Heb je dus al een grote pannenkoekenpan, dan is het eigenlijk genoeg om alleen een houten strijkstok te kopen of maken.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,7
De fonduepan is nou niet bepaald een apparaat dat je wekelijks uit de kast haalt. Daar wil je doorgaans niet al te veel geld aan kwijt zijn. Deze Tristar FO-1107 speelt op die behoefte in met een prijskaartje van slechts 30 euro. Het apparaat is geschikt voor drie verschillende fondue functies: kaas, chocolade en bouillon. De pan is snel op temperatuur en wat design betreft lijkt ‘ie een beetje op een ouderwetse ketel. Jammer dat je de pan na gebruik niet zomaar even in de vaatwasser zet, omdat het stekker-gedeelte niet nat mag worden. Ook ouderwets met de hand schoonmaken dus.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,0
Geen prijzen
De Tristar BP-2642 is een mooie bakplaat om te zien. De bamboe ombouw geeft 'm een eigen uitstraling, zonder in te boeten op de stevigheid van de constructie. De plaat ligt stabiel in het bamboe frame waarbij we aan de voorkant de gleuf voor het vetafdruipbakje vinden. Het snoer van 1 meter vinden we wat kort, maar de anti-aanbaklaag en antikleeflaag kunnen ons wel bekoren. Het prijskaartje van rond de 50 euro vinden we voor dit apparaat wel net wat teveel, de bamboe look kost je waarschijnlijk net die paar tientjes extra.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,7
Geen prijzen
Muffins, van die schattige kleine ronde cakejes. Je maakt ze doorgaans in de oven. Alleen duurt dat al gauw 10 of 15 minuten. Dan hebben we de opwarmtijd van de oven nog niet eens meegerekend. Daar is dus het nodige geduld voor nodig. Iets wat de meeste kleine keukenprinsen en prinsessen niet hebben. Tristar biedt de oplossing met deze muffin en cupcake maker. In slechts 3 tot 4 minuutjes heb je 4 muffins gemaakt. Het enige wat jij hoeft te doen is het beslag maken. De rest doet de SA-1122 voor je. Dankzij de anti-aanbaklaag laten je muffins gemakkelijk los. Zonder restjes, zodat je weer snel met de volgende lading kunt beginnen.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Gourmet fondueset bakplaat: de populairste merken