Volg ons

Tristar gourmet fonduesets bakplaten vergelijken

Tristar logo
Een gourmet fondueset bakplaat van Tristar kopen? Bekijk alle verkrijgbare gourmet fonduesets bakplaten van Tristar in het onderstaande overzicht. Klik op de gourmet fonduesets bakplaten om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
590 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste gourmet fonduesets bakplaten door BesteProduct.nl


Meest recent geteste gourmet fonduesets bakplaten van Tristar door BesteProduct.nl

7,7
De fonduepan is nou niet bepaald een apparaat dat je wekelijks uit de kast haalt. Daar wil je doorgaans niet al te veel geld aan kwijt zijn. Deze Tristar FO-1107 speelt op die behoefte in met een prijskaartje van slechts 30 euro. Het apparaat is geschikt voor drie verschillende fondue functies: kaas, chocolade en bouillon. De pan is snel op temperatuur en wat design betreft lijkt ‘ie een beetje op een ouderwetse ketel. Jammer dat je de pan na gebruik niet zomaar even in de vaatwasser zet, omdat het stekker-gedeelte niet nat mag worden. Ook ouderwets met de hand schoonmaken dus.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review
7,0
De Tristar BP-2642 is een mooie bakplaat om te zien. De bamboe ombouw geeft 'm een eigen uitstraling, zonder in te boeten op de stevigheid van de constructie. De plaat ligt stabiel in het bamboe frame waarbij we aan de voorkant de gleuf voor het vetafdruipbakje vinden. Het snoer van 1 meter vinden we wat kort, maar de anti-aanbaklaag en antikleeflaag kunnen ons wel bekoren. Het prijskaartje van rond de 50 euro vinden we voor dit apparaat wel net wat teveel, de bamboe look kost je waarschijnlijk net die paar tientjes extra.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review
7,7
Geen prijzen
Muffins, van die schattige kleine ronde cakejes. Je maakt ze doorgaans in de oven. Alleen duurt dat al gauw 10 of 15 minuten. Dan hebben we de opwarmtijd van de oven nog niet eens meegerekend. Daar is dus het nodige geduld voor nodig. Iets wat de meeste kleine keukenprinsen en prinsessen niet hebben. Tristar biedt de oplossing met deze muffin en cupcake maker. In slechts 3 tot 4 minuutjes heb je 4 muffins gemaakt. Het enige wat jij hoeft te doen is het beslag maken. De rest doet de SA-1122 voor je. Dankzij de anti-aanbaklaag laten je muffins gemakkelijk los. Zonder restjes, zodat je weer snel met de volgende lading kunt beginnen.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 149 reviews
Lees de hele review
7,4
Ik ben blij verrast als ik de doos open van de Tristar BP-2641. Er zit een grillplaat in met een houten omlijsting wat een chique uitstraling heeft. De grillplaat heeft een geribbelde en vlakke plaat. De temperatuur is handmatig in te stellen en het vlees komt perfect van deze grill af. Er zit een uitneembaar vet opvangbakje op dus de grillplaat is helemaal compleet. Voor mij een plaat die zeker vaker op tafel mag komen te staan. Een dikverdiende kooptip dus!
Tessa Droge
Tessa Droge
Heerhugowaard • 14 reviews
Lees de hele review

Gourmet fondueset bakplaat: de populairste merken